• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону
  • 1

М'ясо

Запропонований товар повинен відповідати вимогам Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», державних стандартів (технічних умов). М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589 , М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, вітчизняного виробника, вагове. М'ясо повинно бути охолоджене, без стороннього запаху. Смак і запах характерний для доброякісного м’яса . Без згустків крові, забруднень, при натисканні швидко приймає первинну форму, не дозволяється завозити м’ясні обрізки. Без ГМО, без шкіри, поверхня м’яса рівна необвітрена, зачищена від сухожиль і грубих поверхневих плівок. Колір від – світло – червоного до червоного. Консистенція – ніжна, м’яка. Повинно бути клеймо ветеринарної служби. Забороняється постачати м'ясо, яке не пройшло ветеринарного контролю. Четвертина задня куряча, охолоджена, ДСТУ 3143, Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143 без сторонніх запахів, з повністю видаленим оперенням, без згустків крові, світлого кольору, пружне при натисканні. Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, без кісток та хрящів, без шкіри і поверхневої плівки, знекровлене, природного кольору, запах властивий доброякісному м’ясу птиці, без сторонніх запахів; зовнішня поверхня суха, не завітрена без ознак ослизнювання. Поставка товару дрібнимі партіями згідно заявок Замовника. Замовник відхиляє Учасника на підставі скарг від будь-якого Замовника .Запропонований товар повинен відповідати вимогам Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», державних стандартів (технічних умов). Товар не повинен містити генетично модифіковані організми (ГМО). На підтвердження вимоги надати сканований оригінал експертного висновку М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589, М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, Четвертина задня куряча, охолоджена, ДСТУ 3143, Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143 які планує постачати Учасник закупівлі для виявлення генетично модифікованих компонентів (ГМО) з використовуванням молекулярно-генетичних методів дослідження (ПЛР у реальному часі RT-PCR) с вказівкою країни походження та умов проведення випробувань ( Замовником экспертного висновку харчової продукції повинен бути учасник закупівлі) датований не більше місячної давнини відносно дати оголошення закупівлі через систему електронних закупівель Prozorro, але не пізніше дати розкриття.

Завершена

1 358 420.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: c19414032c864a05bd975ae6a53c8b95
Критерій стосується номенклатури Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.10.2025 14:51
З шкірою
ID: ca107b85066f420eabd132e0fff95e4d  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.10.2025 14:51
Наявність кісток
ID: 2f5cf1daa9914a50b8956431f656cbeb  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.10.2025 14:51
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 1af24d8a93834e12a258673d605a6328  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.10.2025 14:51
Частина
ID: 1e74e6771e2b435c9b49f45970e78600  
Очікуване значення : стегно  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.10.2025 14:51
Термічний стан
ID: cf4e61001baf4cb6865702562b085364  
Очікуване значення : охолоджене  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 3fce036052434f7485f3ba7a2ca69469
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.10.2025 14:51
Характеристики не суперечать
ID: 3a1308e22e7440139154fc2e67ba5743  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.10.2025 14:51
Частина
ID: 448d35ebb9334f42931850cfee14d5d3  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.10.2025 14:51
Термічний стан
ID: e04bfed09ebb4fea915d58e91d8f74cd  
Очікуване значення : охолоджене  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: daa691aac92c43cdb4f04e4acf2bc807
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.10.2025 14:51
Термічний стан
ID: 9fee18cb5e444e2f96b5dd32ddbb6380  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.10.2025 14:51
Відповідність стандарту
ID: a8ea296a213b4fe2b7c5b5c3fb2ebfde  
Очікуване значення : ДСТУ 4589  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.10.2025 14:51
Частина
ID: 5c665775d40b4d8cb2016897afdb2389  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.10.2025 14:51
Вид
ID: b93c18ab4a964483bc6184b967bc9651  
Очікуване значення : яловичина  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: fe78d5f37d844ed4bbaca7a9c625cf1b
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.10.2025 14:51
З шкірою
ID: ce70bd01b36242408f7fe148171db90d  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.10.2025 14:51
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 5b8f93450aee46e1b8611389242e4c1a  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.10.2025 14:51
Наявність кісток
ID: 7e19bd35ab9e4ff9881ddf4d4ed44774  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.10.2025 14:51
Категорія
ID: 89dd803c655a407d8fd8b00e98ddd8ea  
Очікуване значення : перша  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.10.2025 14:51
Частина
ID: c311479a0b7c4a368ceef42a1f019b2b  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.10.2025 14:51
Термічний стан
ID: 78ae3f52a69a4367b7ba50c21e425cfe  
Очікуване значення : охолоджене  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: af73cd449d78479fa127d34bdb9f22cc
Критерій стосується номенклатури Четвертина задня куряча, охолоджена, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.10.2025 14:51
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 80de42515c874e318ba4467d74c29d79  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.10.2025 14:51
Частина
ID: 579d7abdb511480ea39461af905a616f  
Очікуване значення : четвертина задня  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.10.2025 14:51
Термічний стан
ID: 0a4e482db75249779ed7ffbf723e0f51  
Очікуване значення : охолоджене  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження