-
Запит (ціни) пропозицій
-
Безлотова
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143, М'ясо стегна куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, Печінка свинна, охолоджена, 1 кг, Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг, Трімінг 80/20 свинний, охолоджений, ДСТУ 4590, 1 кг
2 рази на тиждень
Завершена
106 650.00
UAH з ПДВ
Вимоги для участі в закупівлі
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 2b144be6824aed2eb74b818771729e89
Критерій стосується номенклатури Печінка свинна, охолоджена, 1 кг
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.09.2025 11:48
Термічний стан
ID: 796032c98940e7247857362fac681895
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.09.2025 11:48
Частина
ID: 45257abc4a2dad9795d061858672201f
Очікуване значення :
печінка
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 02a6ce987e7a5d7e702211ee7218db3c
Критерій стосується номенклатури Трімінг 80/20 свинний, охолоджений, ДСТУ 4590, 1 кг
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.09.2025 11:48
Характеристики не суперечать
ID: 692a62b468e39247b9b4296ce12d58fd
Очікуване значення :
ДСТУ 4590
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.09.2025 11:48
Термічний стан
ID: 8fd6f79d6f55411349874fef627eb022
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.09.2025 11:48
Частина
ID: a9d18148df676291e78aaf7a4984669b
Очікуване значення :
трімінг 80/20
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 191cce0025a2b09b1fdaa3b533f3eaf1
Критерій стосується номенклатури Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.09.2025 11:48
Характеристики не суперечать
ID: 20c48841693a055891b0313b0f38e950
Очікуване значення :
ДСТУ 4590
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.09.2025 11:48
Термічний стан
ID: 3471d4abc70cca9b6f1511afb9157495
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.09.2025 11:48
Частина
ID: dfeee9707c20659dc4db282fa1f8e592
Очікуване значення :
лопатка без кістки
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 1f0dea6b54cd63db49f841aaa9839371
Критерій стосується номенклатури М'ясо стегна куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.09.2025 11:48
Наявність кісток
ID: d838e446c87c4916ee7d263a78ea9f65
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.09.2025 11:48
З шкірою
ID: 582fe10ad826140d0724733422823209
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.09.2025 11:48
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 283903b21a746614df086936bc579f30
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.09.2025 11:48
Термічний стан
ID: 9cbc237ada810d576db0e9056bf0d3c2
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.09.2025 11:48
Частина
ID: bd1f8534ac7691b42d51257bc6bbf9d1
Очікуване значення :
м'ясо стегна
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 38b9c4015f5f9249e8d071bc18f6a7bb
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.09.2025 11:48
Категорія
ID: 65679e7ca56ef6c116dc8b4057fb7db8
Очікуване значення :
перша
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.09.2025 11:48
Наявність кісток
ID: 57de72a36fd9cee6c51b60b1517d8220
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.09.2025 11:48
З шкірою
ID: 4466bb025aadc1e725f3f400489a30c5
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.09.2025 11:48
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 2cc167138dc74a4e7b1f73b5a702ee88
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.09.2025 11:48
Термічний стан
ID: d06ca78be55f10ffdb7ba3dd78727ed0
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.09.2025 11:48
Частина
ID: 66f779c1650c91666a706d980ebd9fc8
Очікуване значення :
філе
Інші критерії
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження