• Запит (ціни) пропозицій
  • КЕП
  • Prozorro Market

Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143, М'ясо стегна куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, Печінка свинна, охолоджена, 1 кг, Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг, Трімінг 80/20 свинний, охолоджений, ДСТУ 4590, 1 кг

Оголошено тендер

106 650.00 UAH
Номер: b2c724a5402b4456a8c8415601c1961d
Ідентифікатор плану: UA-P-2025-09-10-004951-a
Тип процедури: Запит (ціни) пропозицій
Закупівельник: Державний навчальний заклад "Ніжинський професійний аграрний ліцей Чернігівської області"
Замовник: Державний навчальний заклад "Ніжинський професійний аграрний ліцей Чернігівської області"
Очікувана вартість: 106 650.00 UAH
Конкретна назва предмету закупівлі: Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143, М'ясо стегна куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, Печінка свинна, охолоджена, 1 кг, Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг, Трімінг 80/20 свинний, охолоджений, ДСТУ 4590, 1 кг
Примітки: Найменування – Державний навчальний заклад «Ніжинський професійний аграрний ліцей Чернігівської області». Місцезнаходження замовника -16600, Чернігівська обл., м. Ніжин, вул. Незалежності, 5а. Код ЄДРПОУ – 02548794. Категорія замовника - підприємства, установи, організації, зазначені у пункті 3 частини першої статті 2 Закону України «Про публічні закупівлі».Мова якою повинні готуватися тендерні пропозиції – під час проведення процедури закупівлі усі документи, що мають відношення до тендерної пропозиції та складаються безпосередньо учасником, викладаються українською мовою. Відповідно до пункту 10 Особливостей замовники, у тому числі централізовані закупівельні організації, здійснюють закупівлі товарів і послуг (крім послуг з поточного ремонту, предмет закупівлі яких визначається відповідно до пункту 3 розділу II Порядку визначення предмета закупівлі, затвердженого наказом Мінекономіки від 15 квітня 2020 р. № 708 (далі - послуги з поточного ремонту), вартість яких становить або перевищує 100 тис. гривень, послуг з поточного ремонту, вартість яких становить або перевищує 200 тис. гривень, робіт, вартість яких становить або перевищує 1,5 млн гривень, шляхом застосування відкритих торгів у порядку, визначеному цими особливостями, та/або шляхом використання електронного каталогу для закупівлі товару відповідно до порядку, встановленого постановою Кабінету Міністрів України від 14 вересня 2020 р. № 822 “Про затвердження Порядку формування та використання електронного каталогу”, з урахуванням положень, визначених цими особливостями.
Річний план закупівлі на: 2025
Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі: Вересень 2025
Класифікатор ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
КЕКВ: 2230 Продукти харчування
Дата опублікування: 10.09.2025 11:13

Документи

  Відобразити таблицею

Джерела фінансування

Джерело
Опис
Код класифікації видатків
Адміністративно-територіальна класифікація
Сума
ДжерелоМісцевий бюджет
Опис
Код класифікації видатківТПКВКМБ:1091 - Підготовка кадрів закладами професійної (професійно-технічної) освіти та іншими закладами освіти за рахунок коштів місцевого бюджету
Адміністративно-територіальна класифікаціяНіжин
Сума106 650.00 UAH