Яблука свіжі, пізньостиглі, вищого товарного сорту, червоні види плодів, ДСТУ 8133; Кабачки свіжі, вищого товарного сорту, довжина 7-16 см; Огірки свіжі, тепличні, короткоплідні (до 14см), ДСТУ 3247; Помідори (томати) свіжі, тепличні, великоплідні, ДСТУ 3246; Цибуля зелена свіжа, ДСТУ 6011; Капуста броколі, першого товарного сорту, діаметр не менше 6 см, ДСТУ 8147; Перець солодкий свіжий, округлої форми, ДСТУ 2659; Перець солодкий свіжий, подовженої форми, ДСТУ 2659; Банани свіжі, ґатунок перший, зелені, від 20 см, діаметр плоду не більше 4 см; Апельсини свіжі, діаметр плоду не менше 5 см, вищого сорту; Груші пізньостиглі, вищого товарного сорту, діаметр не менше 70 мм; Ківі, сорт вищий, плід вагою не менше 90 г
Вимагається поставити товар, якість якого відповідає нормам, вимогам харчового законодавства, стандартам якісним показникам і технічним вимогам, установленим чинними нормативними актами України й умовами Договору, до кожного виду товару. Якість продукції підтверджується документами передбаченими законодавчими актами України, зокрема обов’язково надаються супровідні документи, що підтверджують його походження, безпечність та якість, відповідність вимогам державних та/або міжнародних стандартів, технічних умов, за умови, що технічні умови на зазначений товар мають показники не нижчі, ніж визначено в державних (національних (регіональних)) стандартах. За якість та безпечність товару постачальник відповідає до кінця його використання. Без наявності супровідних документів щодо якості та безпеки, продукція не приймається. Товари повинні бути упаковані таким чином, щоб забезпечувалось їх належне збереження та безпека. Товар повинен бути упакований Постачальником таким чином, щоб не допустити його псування, втрати зовнішнього вигляду, забруднення, псування маркування та/або знищення під час транспортування, вантажно-розвантажувальних робіт та зберігання. Товари, підготовлені до пакування, не повинні бути вологими.Постачальник зобов'язаний передати Замовнику товар розфасований у споживчу тару. Розфасовка та упаковка товару має проводитися відповідно до вимог «Технічного регламенту щодо деяких товарів, які фасують за масою та об’ємом в готову упаковку», затвердженого постановою КМУ № 1193 від 16.12.2015 року або ДСТУ OIML R 87 (OIML R 87:2016, IDT) «Кількість фасованого товару в упакуваннях» та наказу Міністерства економічного розвитку і торгівлі України № 969 від 05.07.2017 року «Про встановлення метрологічних вимог до фасування товарів. Маркування продукції здійснюється державною мовою України згідно з вимогами ДСТУ OIML R 79:2017 (OIML R 87:2015, IDT) «Вимоги до маркування фасованих товарів» та Закону України № 2639 – VIII від 06.02.2017 року «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів».Кожний вид поставленої продукції має бути забезпечений інформацією про продукцію. На споживчій тарі має бути наклеєна етикетка, ярлик, тощо, з нанесенням наступних даних: найменування підприємства-виробника з фасування продукції, його адреса, телефон i адреса потyжностей (об'єкта) виробництва (товарний знак фасовщика при наявності), найменування підприємства-виробника продукції, його адреса, телефон чи найменування та адреса імпортера, повне найменування продукту, країна походження, маса нетто (г, кг), мінімальний термін придатності або дата (вжити до), умови зберігання, поживна цінність 100 г продукту, склад продукту, номер партії виробництва (фасування), позначення стандарту на фасований вид продукції, позначення технічних умов з фасування.Залишковий термін придатності Товару на момент постачання: згідно з технічними даними виробника, але не менше, ніж 80% загального терміну його зберігання від визначеного виробником для даної продукції. Строк поставки товарів: до «31» грудня 2025 року. Місце поставки: 61058, Україна, Харківська обл., м. Харків, вулиця Сумська, буд. 35. Постачання Товару здійснюється спеціальним автотранспортом – рефрижератором, який відповідає вимогам статті 44 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», та на який надано акт за результатами проведення планового (позапланового)заходу державного контролю органами Держпродспоживслужби. Автотранспорт повинен мати оригінал, або належним чином завірену копію документа про проведення дезінфекції спеціалізованого автотранспорту та документа щодо проведення контролю з виявлення бактеріологічного забруднення (змивів з автотранспорту) за останній місяць, який передує поставці товару, та оригінал або належним чином завірені копії сертифікатів калібрування на вимірювач-регулятор до холодильної установки, встановлений на автомобілі, на устаткування для відтворення кліматичних факторів (холодильна установка, встановлена на автомобілі). Сертифікати калібрування повинні бути видані акредитованою лабораторією, на підтвердження цього спеціалізований автотранспорт повинен мати оригінали, або належним чином завірену копію атестату про акредитацію калібрувальної лабораторії, яка видала сертифікат калібрування. Транспортування здійснюється з урахуванням правил перевезень вантажів автомобільним транспортом в Україні. Постачальник повинен гарантувати Замовнику, що при постачанні Товару спеціалізованим автотранспортом на протязі всього часу транспортування, буде дотримано стабільний температурний режим. Для цього транспортні засоби, якими здійснюється перевезення повинні бути обладнані реєстратором температури. При кожній поставці Товару Постачальник повинен надати Замовнику доступ до реєстратора температури, для перегляду поточної та зареєстрованої температури в кузові спеціалізованого автотранспорту. Спеціалізований автотранспорт повинен мати оригінал, або належним чином завірену копію протоколу перевірки технічного стану транспортного засобу. Екіпаж, який супроводжує товар в дорозі і виконує вантажно - розвантажувальні роботи, повинен складатися з водія автотранспортного засобу, експедитора транспортного та вантажника.- Водій автотранспорту, експедитор транспортний та вантажник, повинні мати при собі особову медичну книжку, з вчасним проходженням медичних оглядів за формою затвердженою наказом Міністерства охорони здоров’я України від 21.02.2013 № 150 та документи, що підтверджують проходження працівниками навчання з питань гігієни персоналу та гігієнічних вимог до обігу харчових продуктів відповідно до статті 48 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», з відміткою про дату такого навчання. Постачальник повинен при постачанні товару дотримуватися системи безпеки харчових продуктів заснованих на принципах НАССР та на вимогу Замовника надати належним чином завірену копію чинного сертифікату на відповідність вимогам одного з перелічених стандартів, ДСТУ ISO 22000:2019 (ISO 22000:2018, IDT) «Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-якої організації в харчовому ланцюгу» або ДСТУ ISO 22000:2018 «Food Safety Management Systems-Requirements for any organization in the food chain» (ISO 22000:2018 «Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-яких організацій харчового ланцюга») або ДСТУ 4161-2003 “Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги”. Копія сертифікату має бути видана на особу, яка фактично використовує спеціальний автотранспорт для доставки товару. При поставці кожної партії товару, Замовник проводить обов’язкову перевірку окремих показників якості та безпечності товару, що постачається Постачальником. Органолептичний огляд Товару здійснюється ветеринарним лікарем Замовника. Постачальник повинен відвантажити товар до місця зберігання товару, а саме до кормового складу Замовника. Строк постачання Товару 1 робочий день з моменту замовлення Товару. Час завезення продукції з 8:30 до 15:00 год., 3 рази на тиждень, дрібними партіями, час поставки та обсяг продукції може коригуватись, згідно потреби Замовника. Забезпечення виконання Договору: Під час укладання Договору Постачальник надає Замовнику забезпечення виконання Договору у розмірі 5 % ціни Договору шляхом перерахування коштів на рахунок Замовника UA363052990000026001045905548 в АТ КБ "ПРИВАТБАНК". Умови оплати: Розрахунки проводяться шляхом оплати Замовником за отриманий Товар, згідно накладної, протягом 25 робочих днів з моменту його отримання.
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 2a1abeb732824f278cb4ae51c974a9a1
Критерій стосується номенклатури Груші пізньостиглі, вищого товарного сорту, діаметр не менше 70 мм
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.07.2025 12:10
Відповідність ДСТУ 8326
ID: 53f40ce4880c686c698dcedbd046245b
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.07.2025 12:10
Діаметр плоду
ID: f1b7681cf839c9ebe5e61045ba1519f7
Очікуване значення :
не менше 70 мм
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.07.2025 12:10
Товарний сорт
ID: 886f7ba8896a69ea36e83e46914d3122
Очікуване значення :
вищий
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.07.2025 12:10
Термін достигання
ID: b3519a6c60615392cb14d51dfaaeee58
Очікуване значення :
пізньостиглі
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 39e8f4b3df644f0997446ff21ec52cf0
Критерій стосується номенклатури Банани свіжі, ґатунок перший, зелені, від 20 см, діаметр плоду не більше 4 см
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.07.2025 12:10
Діаметр плоду
ID: c9b73d10ccd5c6693224f24f78b7e77e
Очікуване значення :
не більше 4 см
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.07.2025 12:10
Розмір плодів
ID: 5387d27b424a6cfd833f1dd4ba19ceec
Очікуване значення :
не менше 20 см
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.07.2025 12:10
Колір (на момент реалізації)
ID: ab90f3bd269d03e1415a698df1863021
Очікуване значення :
зелений
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.07.2025 12:10
Ґатунок
ID: d9d68cd960703387287df81585b024b8
Очікуване значення :
перший
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 369c911049564ba19804907452370938
Критерій стосується номенклатури Перець солодкий свіжий, подовженої форми, ДСТУ 2659
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.07.2025 12:10
Відповідність ДСТУ 2659
ID: 5c4228a03fa36b5f8c6fa001ab87c848
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.07.2025 12:10
Розмір плоду
ID: 48f5d1dacae9a05b5db55f2b928ecd4e
Очікуване значення :
довжина не менше 6 см
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.07.2025 12:10
Сорт
ID: f06b381c5aff300f1bc1fe1101dde0d6
Очікуване значення :
подовженої форми
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: bdf750318dc7460b93a74f57e3ea2605
Критерій стосується номенклатури Перець солодкий свіжий, округлої форми, ДСТУ 2659
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.07.2025 12:10
Відповідність ДСТУ 2659
ID: 804dbde9872a27946a725b2092c76dd4
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.07.2025 12:10
Розмір плоду
ID: ae1caa5dde030276ca47ed36b6dd1257
Очікуване значення :
діаметр не менше 4 см
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.07.2025 12:10
Сорт
ID: 48ee81a2bf9bd527387f40c97fe5cafa
Очікуване значення :
округлої форми
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: a5a1148e597e456f8080944c102d45d0
Критерій стосується номенклатури Капуста броколі, першого товарного сорту, діаметр не менше 6 см, ДСТУ 8147
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.07.2025 12:10
Відповідність ДСТУ 8147
ID: 3d2f9083e337e10730408a25bae516c3
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.07.2025 12:10
Розмір головок за поперечним діаметром
ID: 985a0787c2a53b2aba4933b3a13be39b
Очікуване значення :
не менше 6 см
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.07.2025 12:10
Товарний сорт
ID: e49f10f0bfe9728d3299fe38dc285ee1
Очікуване значення :
перший
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 2072dd9d6125404984f2badcb33b2723
Критерій стосується номенклатури Цибуля зелена свіжа, ДСТУ 6011
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.07.2025 12:10
Відповідність ДСТУ 6011
ID: b25af197e1b8b76b86ab3002e41e5414
Очікуване значення :
Так
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: e886864f93dd47db990292074cfcfa91
Критерій стосується номенклатури Помідори (томати) свіжі, тепличні, великоплідні, ДСТУ 3246
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.07.2025 12:10
Колір
ID: 8f1d5c81e4ffa6eed5d342c106fef2a6
Очікуване значення :
червоний
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.07.2025 12:10
Відповідність ДСТУ 3246
ID: 3bcc576586103418a7c292c3106e45ca
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.07.2025 12:10
Діаметр плоду
ID: ee50116cc896dcd6b8e8f60bb635cb1d
Очікуване значення :
не менше 6 см
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.07.2025 12:10
Вид плоду
ID: 48a04da37cbe8e89079e5a1c31f45982
Очікуване значення :
великоплідні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.07.2025 12:10
Тип вирощування
ID: 66b8c27761ead92246aa251a048ebed2
Очікуване значення :
тепличні
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 98539683291c4d5787db7cdb56cfc7a2
Критерій стосується номенклатури Огірки свіжі, тепличні, короткоплідні (до 14см), ДСТУ 3247
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.07.2025 12:10
Відповідність ДСТУ 3247
ID: 808d2bfebcd4439bd0ac2c6ef0485a8b
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.07.2025 12:10
Діаметр плоду
ID: 80ffc9c9187ee7d4896ad6771908995d
Очікуване значення :
не більше 5,5 см
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.07.2025 12:10
Розмір плоду
ID: 464243ecb270965338bbe299830c7eec
Очікуване значення :
короткоплідні (до 14 см)
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.07.2025 12:10
Тип вирощування
ID: ad1efdb8513dae9954df0fa9e4b92ecc
Очікуване значення :
тепличні
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 75ef0a5e5f1a4d16b081a4e2ba8ce0c7
Критерій стосується номенклатури Кабачки свіжі, вищого товарного сорту, довжина 7-16 см
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.07.2025 12:10
Вид
ID: c0a091849701752775fa78e573b9eecb
Очікуване значення :
кабачки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.07.2025 12:10
Довжина плоду (без плодоніжки)
ID: 000834773afd8cc97738e00df3df0b47
Очікуване значення :
7-16 см
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.07.2025 12:10
Товарний сорт
ID: ceb03212878362f71a1bf808de1b7376
Очікуване значення :
вищий
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 46e5e3efff3e4bb2b06e9e68192deec5
Критерій стосується номенклатури Яблука свіжі, пізньостиглі, вищого товарного сорту, червоні види плодів, ДСТУ 8133
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.07.2025 12:10
Характеристики не суперечать ДСТУ
ID: d7336bf94ba0f8f80586ed05ab7428f3
Очікуване значення :
ДСТУ 8133
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.07.2025 12:10
Вид
ID: 28ecbec1c59b68e7ce14392b3c4c6367
Очікуване значення :
червоні види плодів
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.07.2025 12:10
Діаметр плоду за найбільшим поперечним діаметром
ID: a1f218caa05e6d79c5b241e4b3992261
Очікуване значення :
не менше 70 мм
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.07.2025 12:10
Товарний сорт
ID: 12f9a6a0b0b6983a203fce582a0e1b4d
Очікуване значення :
вищий
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.07.2025 12:10
Термін достигання
ID: d88a06a837dbef8bcc576712ed1cc64b
Очікуване значення :
пізньостиглі
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 0d7aa624e88e4e0a83fa6c4f7b99ba8a
Критерій стосується номенклатури Ківі, сорт вищий, плід вагою не менше 90 г
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.07.2025 12:10
Калібрування за вагою
ID: 52079580afe4683eb396eed442dba236
Очікуване значення :
не менше 90 г
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.07.2025 12:10
Сорт
ID: 1eb6570ad20f42369c07693c455b61ba
Очікуване значення :
вищий
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 381e167d150d4d8cbcbffb22b210cf21
Критерій стосується номенклатури Апельсини свіжі, діаметр плоду не менше 5 см, вищого сорту
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.07.2025 12:10
Характеристики не суперечать ДСТУ ЕЭК ООН FFV-14:2007
ID: f45fa98496490e2a8e3b126a3bdd1cd2
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.07.2025 12:10
Сорт
ID: 1b7b336c405c2f2063425fe3e78693c3
Очікуване значення :
вищий
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.07.2025 12:10
Відсутність мерзлих та підморожених плодів
ID: 057bf486bf45fbe4359bb5aabc112acc
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.07.2025 12:10
Діаметр плоду
ID: fff789eb14cd286fc194667104e6717c
Очікуване значення :
не менше 5 см
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.07.2025 12:10
Колір (на момент реалізації)
ID: 3d7f30e2d61878a64ff9d7418913b487
Очікуване значення :
від світло-помаранчевого до помаранчевого
Інші критерії
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Забезпечення виконання договору про закупівлю
ID: c7f5ccfd79e4475cb0301af2aecfc7bf
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.07.2025 12:10
Строк дії гарантії перевищує строк дії Договору про закупівлю на
ID: 6ab66ab8c4184b75a201904bd571d6c3
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.07.2025 12:10
Сума забезпечення виконання Договору про закупівлю становить % від ціни цього Договору про закупівлю
ID: c3c9905e8419491fbb2ff57413a15d30
Очікуване значення :
5
Статус вимоги: Активна
Опис вимоги: Під час укладання Договору Постачальник надає Замовнику забезпечення виконання Договору у розмірі 5 % ціни цього Договору шляхом перерахування коштів на рахунок Замовника UA 363052990000026001045905548 в АТ КБ "ПРИВАТБАНК".
Дата створення: 28.07.2025 12:10
Документ
платіжна інструкція
грошова застава
ID: 414f71ebf6584738a12e301d443ee88d
Очікуване значення :
Так
Критерій забезпечення виконання умов договору відсутній