-
Запит (ціни) пропозицій
-
Безлотова
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
- 1
Яблука свіжі, пізньостиглі, вищого товарного сорту, червоні види плодів, ДСТУ 8133; Кабачки свіжі, вищого товарного сорту, довжина 7-16 см; Огірки свіжі, тепличні, короткоплідні (до 14см), ДСТУ 3247; Помідори (томати) свіжі, тепличні, великоплідні, ДСТУ 3246; Цибуля зелена свіжа, ДСТУ 6011; Капуста броколі, першого товарного сорту, діаметр не менше 6 см, ДСТУ 8147; Перець солодкий свіжий, округлої форми, ДСТУ 2659; Перець солодкий свіжий, подовженої форми, ДСТУ 2659; Банани свіжі, ґатунок перший, зелені, від 20 см, діаметр плоду не більше 4 см; Апельсини свіжі, діаметр плоду не менше 5 см, вищого сорту; Груші пізньостиглі, вищого товарного сорту, діаметр не менше 70 мм; Ківі, сорт вищий, плід вагою не менше 90 г
Вимагається поставити товар, якість якого відповідає нормам, вимогам харчового законодавства, стандартам якісним показникам і технічним вимогам, установленим чинними нормативними актами України й умовами Договору, до кожного виду товару. Якість продукції підтверджується документами передбаченими законодавчими актами України, зокрема обов’язково надаються супровідні документи, що підтверджують його походження, безпечність та якість, відповідність вимогам державних та/або міжнародних стандартів, технічних умов, за умови, що технічні умови на зазначений товар мають показники не нижчі, ніж визначено в державних (національних (регіональних)) стандартах. За якість та безпечність товару постачальник відповідає до кінця його використання. Без наявності супровідних документів щодо якості та безпеки, продукція не приймається. Товари повинні бути упаковані таким чином, щоб забезпечувалось їх належне збереження та безпека. Товар повинен бути упакований Постачальником таким чином, щоб не допустити його псування, втрати зовнішнього вигляду, забруднення, псування маркування та/або знищення під час транспортування, вантажно-розвантажувальних робіт та зберігання. Товари, підготовлені до пакування, не повинні бути вологими.Постачальник зобов'язаний передати Замовнику товар розфасований у споживчу тару. Розфасовка та упаковка товару має проводитися відповідно до вимог «Технічного регламенту щодо деяких товарів, які фасують за масою та об’ємом в готову упаковку», затвердженого постановою КМУ № 1193 від 16.12.2015 року або ДСТУ OIML R 87 (OIML R 87:2016, IDT) «Кількість фасованого товару в упакуваннях» та наказу Міністерства економічного розвитку і торгівлі України № 969 від 05.07.2017 року «Про встановлення метрологічних вимог до фасування товарів. Маркування продукції здійснюється державною мовою України згідно з вимогами ДСТУ OIML R 79:2017 (OIML R 87:2015, IDT) «Вимоги до маркування фасованих товарів» та Закону України № 2639 – VIII від 06.02.2017 року «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів».Кожний вид поставленої продукції має бути забезпечений інформацією про продукцію. На споживчій тарі має бути наклеєна етикетка, ярлик, тощо, з нанесенням наступних даних: найменування підприємства-виробника з фасування продукції, його адреса, телефон i адреса потyжностей (об'єкта) виробництва (товарний знак фасовщика при наявності), найменування підприємства-виробника продукції, його адреса, телефон чи найменування та адреса імпортера, повне найменування продукту, країна походження, маса нетто (г, кг), мінімальний термін придатності або дата (вжити до), умови зберігання, поживна цінність 100 г продукту, склад продукту, номер партії виробництва (фасування), позначення стандарту на фасований вид продукції, позначення технічних умов з фасування.Залишковий термін придатності Товару на момент постачання: згідно з технічними даними виробника, але не менше, ніж 80% загального терміну його зберігання від визначеного виробником для даної продукції. Строк поставки товарів: до «31» грудня 2025 року. Місце поставки: 61058, Україна, Харківська обл., м. Харків, вулиця Сумська, буд. 35. Постачання Товару здійснюється спеціальним автотранспортом – рефрижератором, який відповідає вимогам статті 44 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», та на який надано акт за результатами проведення планового (позапланового)заходу державного контролю органами Держпродспоживслужби. Автотранспорт повинен мати оригінал, або належним чином завірену копію документа про проведення дезінфекції спеціалізованого автотранспорту та документа щодо проведення контролю з виявлення бактеріологічного забруднення (змивів з автотранспорту) за останній місяць, який передує поставці товару, та оригінал або належним чином завірені копії сертифікатів калібрування на вимірювач-регулятор до холодильної установки, встановлений на автомобілі, на устаткування для відтворення кліматичних факторів (холодильна установка, встановлена на автомобілі). Сертифікати калібрування повинні бути видані акредитованою лабораторією, на підтвердження цього спеціалізований автотранспорт повинен мати оригінали, або належним чином завірену копію атестату про акредитацію калібрувальної лабораторії, яка видала сертифікат калібрування. Транспортування здійснюється з урахуванням правил перевезень вантажів автомобільним транспортом в Україні. Постачальник повинен гарантувати Замовнику, що при постачанні Товару спеціалізованим автотранспортом на протязі всього часу транспортування, буде дотримано стабільний температурний режим. Для цього транспортні засоби, якими здійснюється перевезення повинні бути обладнані реєстратором температури. При кожній поставці Товару Постачальник повинен надати Замовнику доступ до реєстратора температури, для перегляду поточної та зареєстрованої температури в кузові спеціалізованого автотранспорту. Спеціалізований автотранспорт повинен мати оригінал, або належним чином завірену копію протоколу перевірки технічного стану транспортного засобу. Екіпаж, який супроводжує товар в дорозі і виконує вантажно - розвантажувальні роботи, повинен складатися з водія автотранспортного засобу, експедитора транспортного та вантажника.- Водій автотранспорту, експедитор транспортний та вантажник, повинні мати при собі особову медичну книжку, з вчасним проходженням медичних оглядів за формою затвердженою наказом Міністерства охорони здоров’я України від 21.02.2013 № 150 та документи, що підтверджують проходження працівниками навчання з питань гігієни персоналу та гігієнічних вимог до обігу харчових продуктів відповідно до статті 48 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», з відміткою про дату такого навчання. Постачальник повинен при постачанні товару дотримуватися системи безпеки харчових продуктів заснованих на принципах НАССР та на вимогу Замовника надати належним чином завірену копію чинного сертифікату на відповідність вимогам одного з перелічених стандартів, ДСТУ ISO 22000:2019 (ISO 22000:2018, IDT) «Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-якої організації в харчовому ланцюгу» або ДСТУ ISO 22000:2018 «Food Safety Management Systems-Requirements for any organization in the food chain» (ISO 22000:2018 «Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-яких організацій харчового ланцюга») або ДСТУ 4161-2003 “Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги”. Копія сертифікату має бути видана на особу, яка фактично використовує спеціальний автотранспорт для доставки товару. При поставці кожної партії товару, Замовник проводить обов’язкову перевірку окремих показників якості та безпечності товару, що постачається Постачальником. Органолептичний огляд Товару здійснюється ветеринарним лікарем Замовника. Постачальник повинен відвантажити товар до місця зберігання товару, а саме до кормового складу Замовника. Строк постачання Товару 1 робочий день з моменту замовлення Товару. Час завезення продукції з 8:30 до 15:00 год., 3 рази на тиждень, дрібними партіями, час поставки та обсяг продукції може коригуватись, згідно потреби Замовника. Забезпечення виконання Договору: Під час укладання Договору Постачальник надає Замовнику забезпечення виконання Договору у розмірі 5 % ціни Договору шляхом перерахування коштів на рахунок Замовника UA363052990000026001045905548 в АТ КБ "ПРИВАТБАНК". Умови оплати: Розрахунки проводяться шляхом оплати Замовником за отриманий Товар, згідно накладної, протягом 25 робочих днів з моменту його отримання.
-
Код ЄДРПОУ:
02220881
-
Адреса:
61058, Україна, Харківська область, м. Харків, вул. Сумська, буд. 35
-
Категорія:
Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади
- Подіяпоставка товару
- ОписРозрахунки проводяться шляхом оплати Замовником за отриманий Товар, згідно накладної, протягом 25 робочих днів з моменту його отримання.
- Розмір100%
- Тип оплатиПiсляоплата
- Період у днях25 робочі дні
Тендерна документація
Номенклатура
Результати торгів
-
Код ЄДРПОУ:
2937719243
-
Контактна особа:
Горбачова Олена +380636225429 elena.gorbachova@i.ua
-
Адреса:
62458, Україна, Харківська область, Харківський р-н, селище міського типу Покотилівка, ВУЛИЦЯ ПОЛЬОВА, будинок 3
-
Код ЄДРПОУ:
1790808409
-
Контактна особа:
ТЕТЯНА ФЕДОРІВНА НАБОЙЧЕНКО +380637587210 tatyna_nabouchenko@ukr.net
-
Адреса:
61090, Україна, Харківська область, місто Харків, вул. Тімірязєва будинок 42 квартира 4
-
Код ЄДРПОУ:
3413215410
-
Контактна особа:
Руслан Ковальчук +380661563733 ruslantender08@gmail.com
-
Адреса:
39200, Україна, Полтавська область, Кобеляцький р-н, місто Кобеляки, ВУЛИЦЯ ФРАНКА, будинок 28 А
Контракти
-
Код ЄДРПОУ:
2937719243
-
Адреса:
62458, Україна, Харківська область, Харківський р-н, селище міського типу Покотилівка, ВУЛИЦЯ ПОЛЬОВА, будинок 3
Кабачки свіжі, вищого товарного сорту, довжина 7-16 см, 1 кг: 20.00000 UAH без ПДВ
Огірки свіжі, тепличні, короткоплідні (до 14см), ДСТУ 3247, 1 кг: 45.00000 UAH без ПДВ
Помідори (томати) свіжі, тепличні, великоплідні, ДСТУ 3246, 1 кг: 65.00000 UAH без ПДВ
Цибуля зелена свіжа, ДСТУ 6011, 1кг: 90.00000 UAH без ПДВ
Капуста броколі, першого товарного сорту, діаметр не менше 6 см, ДСТУ 8147, 1 кг: 120.00000 UAH без ПДВ
Перець солодкий свіжий, округлої форми, ДСТУ 2659, 1 кг: 70.00000 UAH без ПДВ
Перець солодкий свіжий, подовженої форми, ДСТУ 2659, 1 кг: 50.00000 UAH без ПДВ
Банани свіжі, ґатунок перший, зелені, від 20 см, 1 кг: 78.00000 UAH без ПДВ
Апельсини свіжі, діаметр плоду не менше 5 см, вищого сорту, 1 кг: 75.00000 UAH без ПДВ
Груші пізньостиглі, вищого товарного сорту, діаметр не менше 70 мм, 1 кг: 90.00000 UAH без ПДВ
Ківі, сорт вищий, плід вагою не менше 90 г, 1 кг: 98.00000 UAH без ПДВ