• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

Печінка куряча, охолоджена, ДСТУ 3143

1. Продукція має постачатися дрібними партіями відповідно до графіка поставок згідно із заявками Замовника, здійсненими засобами телефонного зв’язку або електронною поштою. На момент поставки термін придатності до споживання товару повинен складати не менше, ніж 90% до загального терміну придатності до споживання. Кожна партія повинна супроводжуватися документом, який засвідчує якість товару встановленого законодавством зразка відповідно до специфіки товару. 2. Умови поставки: Товар постачається окремими партіями за заявками Замовника до 31.12.2025 року. КНП «Кам’янець-Подільська міська лікарня» КП МР, вул. Івана Мазепи, 31, продовольчий склад №1 та вул. Івана Виговського,17, продовольчий склад № 2. м. Кам’янець-Подільський, Хмельницької обл., 32300. Оплата після поставки товару, відповідно видаткової накладної протягом 90 календарних днів 3. Протягом дії договору про закупівлю, укладеного за результатами запиту ціни пропозицій, товар (предмет закупівлі) доставляється Замовнику за його адресою, транспортом і за рахунок Учасника згідно обсягів, визначених в заявках Замовника. 4. Строк поставки – з дати укладання договору до 31 грудня 2025 р. 5. Товар має бути розфасований та упакований такими способами, які забезпечують збереження споживчих властивостей і безпечність під час зберігання, транспортування та реалізації, а також унеможливлюють його псування. Для пакування використовують допоміжні засоби і матеріали для виробництва та обігу, які допускаються до контакту з продуктами харчування. Пакувальні матеріали та оболонки повинні забезпечувати якість продуктів харчування під час зберігання, транспортування та реалізації протягом встановленого строку придатності товару при дотриманні визначених режимів. При перепакуванні товару повинні забезпечуватися умови зберігання, які встановлені виробником. Тара та матеріали, які використовують для упаковування чи закупорювання продукту, повинні відповідати вимогам законодавчих, нормативних і/або технічних документів, дозволені Центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров'я для харчових продуктів, яка забезпечує цілісність пакування під час зберігання, транспортування та реалізації. Якісні Характеристики: - колір - темно-коричневий або коричнево-бордовий. - поверхня - має бути гладкою, блискучою, вкрита тонкою прозорою плівкою. - консистенція - печінка повинна бути щільною, а не пухкою. - загальний вигляд - печінка повинна бути цілісною, без пошкоджень та ознак гниття.

Завершена

100 000.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: afca9aaf9e814d9792bd376ecaa5b255
Критерій стосується номенклатури Печінка куряча, охолоджена, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.06.2025 14:28
Частина
ID: dc25ca544f1c4612bf62f1111996e4f8  
Очікуване значення : печінка  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.06.2025 14:28
Термічний стан
ID: 2451e67725e94cbc9799420f756b74e3  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.06.2025 14:28
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 6f8b535e32f64e5cafcd23aa85f5fd81  
Очікуване значення : Так  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження