• Запит (ціни) пропозицій
  • КЕП
  • Prozorro Market

Печінка куряча, охолоджена, ДСТУ 3143

Оголошено тендер

100 000.00 UAH
Номер: 1b01a8023eb54d7c98167a6c78d557e0
Ідентифікатор плану: UA-P-2025-06-23-009988-a
Тип процедури: Запит (ціни) пропозицій
Закупівельник: КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО "КАМ'ЯНЕЦЬ-ПОДІЛЬСЬКА МІСЬКА ЛІКАРНЯ" КАМ'ЯНЕЦЬ-ПОДІЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Замовник: КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО "КАМ'ЯНЕЦЬ-ПОДІЛЬСЬКА МІСЬКА ЛІКАРНЯ" КАМ'ЯНЕЦЬ-ПОДІЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Очікувана вартість: 100 000.00 UAH
Конкретна назва предмету закупівлі: Печінка куряча, охолоджена, ДСТУ 3143
Примітки: Якісні Характеристики: - колір - темно-коричневий або коричнево-бордовий. - поверхня - має бути гладкою, блискучою, вкрита тонкою прозорою плівкою. - консистенція - печінка повинна бути щільною, а не пухкою. - загальний вигляд - печінка повинна бути цілісною, без пошкоджень та ознак гниття. 1. Продукція має постачатися дрібними партіями відповідно до графіка поставок згідно із заявками Замовника, здійсненими засобами телефонного зв’язку або електронною поштою. На момент поставки термін придатності до споживання товару повинен складати не менше, ніж 90% до загального терміну придатності до споживання. Кожна партія повинна супроводжуватися документом, який засвідчує якість товару встановленого законодавством зразка відповідно до специфіки товару. 2. Умови поставки: Товар постачається окремими партіями за заявками Замовника до 31.12.2025 року. КНП «Кам’янець-Подільська міська лікарня» КП МР, вул. Івана Мазепи, 31, продовольчий склад №1 та вул. Івана Виговського,17, продовольчий склад № 2. м. Кам’янець-Подільський, Хмельницької обл., 32300. Оплата після поставки товару, відповідно видаткової накладної протягом 90 календарних днів 3. Протягом дії договору про закупівлю, укладеного за результатами запиту ціни пропозицій, товар (предмет закупівлі) доставляється Замовнику за його адресою, транспортом і за рахунок Учасника згідно обсягів, визначених в заявках Замовника. 4. Строк поставки – з дати укладання договору до 31 грудня 2025 р. 5. Товар має бути розфасований та упакований такими способами, які забезпечують збереження споживчих властивостей і безпечність під час зберігання, транспортування та реалізації, а також унеможливлюють його псування. Для пакування використовують допоміжні засоби і матеріали для виробництва та обігу, які допускаються до контакту з продуктами харчування. Пакувальні матеріали та оболонки повинні забезпечувати якість продуктів харчування під час зберігання, транспортування та реалізації протягом встановленого строку придатності товару при дотриманні визначених режимів. При перепакуванні товару повинні забезпечуватися умови зберігання, які встановлені виробником. Тара та матеріали, які використовують для упаковування чи закупорювання продукту, повинні відповідати вимогам законодавчих, нормативних і/або технічних документів, дозволені Центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров'я для харчових продуктів, яка забезпечує цілісність пакування під час зберігання, транспортування та реалізації.
Річний план закупівлі на: 2025
Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі: Червень 2025
Класифікатор ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
КЕКВ: 2610 Субсидії та поточні трансферти підприємствам (установам, організаціям)
Дата опублікування: 23.06.2025 14:21

Документи

  Відобразити таблицею

Джерела фінансування

Джерело
Опис
Сума
ДжерелоІнше
ОписКошти НСЗУ
Сума100 000.00 UAH