• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону
  • 1

Овочі: картопля свіжа

З метою дотримання положень статті 5 Закону України «Про публічні закупівлі», в якій визначено, що одним із принципів здійснення державних закупівель є добросовісна конкуренція серед учасників та їх недискримінація, закупівлю оголошено без ПДВ. Під час заповнення форм Учасник зазначає ціну тендерної пропозиції в гривнях без урахування податку на додану вартість (далі також – ПДВ). У разі, якщо учасником процедури закупівлі є учасник – платник ПДВ, при укладанні договору про закупівлю сума ПДВ буде додаватися до ціни товару без врахування ПДВ відповідно до законодавства України. Відповідно до пункту 66 Порядку формування та використання електронного каталогу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 14 вересня 2020 р. №822, замовник укладає договір з переможцем відбору не пізніше ніж через п’ять календарних днів з дня визначення електронною системою закупівель постачальника переможцем відбору. У разі обґрунтованої потреби строк для укладення договору може бути продовжений до 10 календарних днів. Договір між замовником та переможцем відбору укладається відповідно до вимог законодавства. Умови договору не можуть відрізнятися від умов, визначених замовником у запиті пропозицій постачальників, зокрема у проекті договору, що є складовою частиною запиту пропозицій постачальників, та/або пропозиції переможця відбору, крім випадку зменшення ціни договору без зміни обсягу. З метою своєчасного та належного укладення договору про закупівлю, переможець відбору у строк 5 календарних днів з дня визначення електронною системою закупівель постачальника переможцем відбору, повинен надати замовнику: 1. Заповнений у 2-х примірниках проєкт договору, що є додатком до запиту, з усіма додатками, підписаний уповноваженою особою переможця відбору та скріплений печаткою (у разі її використання); 2. Копію або оригінал документу про право підписання договору про закупівлю. 1. Строки постачання: з дати підписання договору до 10.05.2025. Постачання товару здійснюється протягом 5 (п’яти) робочих днів з моменту подання замовником заявки на поставку товару. 2. Технічні вимоги: - продукція має постачатися і розвантажуватися транспортом та силами Учасника до закладу Замовника відповідно до узгодженого графіку із Замовником та наданням копій оригіналів документів для підтвердження якості товару; - учасник постачає Замовнику товар поступово, дрібними партіями у період дії договору відповідно до наданих заявок в робочі дні з 08.00 до 16.00. - продукція харчової промисловості повинна постачатися у спеціальному транспорті з дотриманням санітарних вимог, в тому числі щодо сумісності продуктів харчування. 3. При виявленні Замовником дефектів, простроченого терміну придатності товару, будь-чого іншого, що може якимось чином вплинути на якісні характеристики товару, Учасник повинен замінити товар в асортименті та кількості, вказаній в заявці Замовника в найкоротші терміни. В разі постачання товару неналежної якості термін заміни товару Учасником становить 3 дні з моменту встановлення, що товар не відповідає встановленим якісним характеристикам. 4. Для підтвердження відповідності технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам до предмета закупівлі, встановленим замовником, учасник надає наступні документи під час поставки товару: копія діючих на момент поставки сертифікатів відповідності на товар або посвідчення про якість або висновку санітарно – епідеміологічної експертизи або ветеринарної довідки або іншого документу, що підтверджує якість товару (достатньо надати копії одного з вище вказаних документів). 5. Вимоги до постачання продуктів харчування: 5.1. Доставка товару здійснюється транспортом, силами та за рахунок Постачальника. Водій автотранспорту, а також особи, що супроводжують продукти, повинні мати медичні книжки. 5.2. Розвантажувальні роботи проводяться силами Постачальника. 5.3. Приймання товару по якості і кількості здійснюється уповноваженими представниками обох сторін. 5.4. Постачання продукції здійснюється відповідно до Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997 р. 5.5. Тара та упаковка повинна відповідати вимогам встановленим до даного виду товару і захищати його від пошкоджень або псування під час перевезення (доставки). При поставці товару повинна дотримуватись цілісність упаковки з необхідними реквізитами виробника.

Завершена

37 750.00 UAH без ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: e018fab00e5c4f508033fe3f8483c83f
Критерій стосується номенклатури Картопля столова пізня, клас перший, ДСТУ 9221
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.04.2025 23:13
Відповідність ДСТУ 9221
ID: e181584ae2b649c782eb9dbe28558495  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.04.2025 23:13
Клас
ID: 0762c177759d489bab7588d0101a57f5  
Очікуване значення : перший  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.04.2025 23:13
Термін збирання
ID: 85dd528884a74e3cb2a8cc8ce9092115  
Очікуване значення : пізня  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження