-
Запит (ціни) пропозицій
-
Безлотова
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
- 1
Корейка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590, М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, Печінка яловича, заморожена, М'ясо стегна куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, Яловичина тазостегнова, без кістки, охолоджена, сорт перший, ДСТУ 4426
Поставка та відвантаження Товару здійснюється за адресою: м.Запоріжжя, вул. Патріотична, 7 Комунальний заклад “Запорізький обласний спортивний ліцей” Запорізької обласної ради. Доставка здійснюється з 06.00 до 07.00 ранку
Завершена
662 500.00
UAH з ПДВ
Вимоги для участі в закупівлі
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: ba09cca5cad943a59a6dc6997e0e0c8d
Критерій стосується номенклатури Курятина
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.03.2025 15:10
З шкірою
ID: 79b14edffa80b561b052c540fd915ea4
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.03.2025 15:10
Наявність кісток
ID: 77fb342e333213c6fa38891d63d5bd86
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.03.2025 15:10
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 590cb6d060715e010ade4e5ad760eb2b
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.03.2025 15:10
Термічний стан
ID: abbe2eb51a89b49caa5b5018153c25b7
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.03.2025 15:10
Частина
ID: 354e946212e8f9e6844cbf62c54cf74b
Очікуване значення :
стегно
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 4de2e9dd12424100b8af817a855e6dcd
Критерій стосується номенклатури Яловичина
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.03.2025 15:10
Термічний стан
ID: 74eac8f14d0af9c0ad7b4004093375d1
Очікуване значення :
заморожене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.03.2025 15:10
Частина
ID: 56e5c029337d4b99ffa0664230e9ca75
Очікуване значення :
печінка
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.03.2025 15:10
Вид
ID: aee15046635bf96fd3e428fd1b949801
Очікуване значення :
яловичина
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: d81ad02d9e364917a3f195678f9e0cb7
Критерій стосується номенклатури Яловичина
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.03.2025 15:10
Сорт
ID: 8a3aef3e3ac43876057dde579f2813e3
Очікуване значення :
перший
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.03.2025 15:10
Відповідність стандарту
ID: 22aef4b3956070f13859ae7955a5f0c0
Очікуване значення :
ДСТУ 4426
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.03.2025 15:10
Термічний стан
ID: 6acf610da513fcb66b13feddaa3b70a9
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.03.2025 15:10
Частина
ID: 05113cece893207fc31b77c0d42c87b4
Очікуване значення :
тазостегнова, без кістки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.03.2025 15:10
Вид
ID: 20fd1da0045e5c954303e64150ee353e
Очікуване значення :
яловичина
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: cf6b7e223bd44cf4ad5b989ff338c112
Критерій стосується номенклатури Курятина
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.03.2025 15:10
З шкірою
ID: d3ebad67872b58fa5b05e3beb009e75d
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.03.2025 15:10
Наявність кісток
ID: 1658f7a43a7da1802346eda2cb104324
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.03.2025 15:10
Відповідність ДСТУ 3143
ID: b9e57827636f3158c8f52896793e76e4
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.03.2025 15:10
Термічний стан
ID: a6510133c5bdfe34b2fd283efcd423d9
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.03.2025 15:10
Частина
ID: a68d682b153ace047f3998174e134a43
Очікуване значення :
філе
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: a34063315d87473881d0ffcc1952f947
Критерій стосується номенклатури Свинина
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.03.2025 15:10
Характеристики не суперечать
ID: 37de866907d042ca898d0c9945df3387
Очікуване значення :
ДСТУ 4590
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.03.2025 15:10
Термічний стан
ID: 52ed86616ff1fa78630b5cf9756cba81
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.03.2025 15:10
Частина
ID: 63813d9bba3f41ec44d5b9e3866faa65
Очікуване значення :
м'якоть без кістки
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 8dab713850ee48f7a081ff8cdb25ab40
Критерій стосується номенклатури Свинина
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.03.2025 15:10
Характеристики не суперечать
ID: 5960a8dfa44181dce629ea695a67e7c0
Очікуване значення :
ДСТУ 4590
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.03.2025 15:10
Термічний стан
ID: 661b65aa8ad91452683f99f333fdcb97
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.03.2025 15:10
Частина
ID: 1407de33dfa77ca92d739c2f3dae6bec
Очікуване значення :
корейка без кістки
Інші критерії
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження