-
Запит (ціни) пропозицій
-
КЕП
-
Prozorro Market
Свинина вирізка (корейка без кістки) охолоджена, свинина задня частина (без кістки) охолоджена, філе куряче охолоджене, печінка яловича морожена, стегно куряче охолоджене (без хребтової кістки), яловичина задня частина охолоджена
Оголошено тендер
662 500.00
UAH
Номер:
d5d03e2fa5f8439081f6efbcf23a8fae
Ідентифікатор плану:
UA-P-2025-03-25-011302-a
Тип процедури:
Запит (ціни) пропозицій
Закупівельник:
КЗ "Запорізький обласний спортивний ліцей" Запорізької обласної ради
×
-
Код ЄДРПОУ:
26530675
-
Адреса:
69001, Україна, Запорізька область, Запоріжжя, вул. Патріотична, буд. 7
-
Категорія:
Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади
Замовник:
КЗ "Запорізький обласний спортивний ліцей" Запорізької обласної ради
×
-
Код ЄДРПОУ:
26530675
-
Адреса:
69001, Україна, Запорізька область, Запоріжжя, вул. Патріотична, буд. 7
-
Категорія:
Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади
Очікувана вартість:
662 500.00 UAH
Конкретна назва предмету закупівлі:
Свинина вирізка (корейка без кістки) охолоджена, свинина задня частина (без кістки) охолоджена, філе куряче охолоджене, печінка яловича морожена, стегно куряче охолоджене (без хребтової кістки), яловичина задня частина охолоджена
Річний план закупівлі на:
2025
Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі:
Березень 2025
Класифікатор ДК 021:2015:
15110000-2 М’ясо
КЕКВ:
2230 Продукти харчування
Дата опублікування:
25.03.2025 14:25
Історія обґрунтування:
×
-
Опис обґрунтування:
Відповідно до п. 10. Замовники, у тому числі централізовані закупівельні організації, здійснюють закупівлі товарів і послуг (крім послуг з поточного ремонту, предмет закупівлі яких визначається відповідно до пункту 3 розділу II Порядку визначення предмета закупівлі, затвердженого наказом Мінекономіки від 15 квітня 2020 р. № 708 (далі - послуги з поточного ремонту), вартість яких становить або перевищує 100 тис. гривень, послуг з поточного ремонту, вартість яких становить або перевищує 200 тис. гривень, робіт, вартість яких становить або перевищує 1,5 млн. гривень, шляхом застосування відкритих торгів у порядку, визначеному пунктом 12-1 цих особливостей або розділом “Порядок проведення відкритих торгів” цих особливостей, та/або шляхом використання електронного каталогу для закупівлі товару відповідно до порядку, встановленого постановою Кабінету Міністрів України від 14 вересня 2020 р. № 822 “Про затвердження Порядку формування та використання електронного каталогу”, з урахуванням положень, визначених цими особливостями, та/або в порядку, передбаченому пунктом 8 цих особливостей.
-
Дата публікації:
25.03.2025 14:29
Документи
Номенклатура
Назва
Кількість
Період постачання
Свинина вирізка (корейка без кістки) охолоджена
Кількість
150 кілограм
Період постачання
до 31.12.2025
свинина задня частина (без кістки) охолоджена
Кількість
650 кілограм
Період постачання
до 31.12.2025
філе куряче охолоджене
Кількість
700 кілограм
Період постачання
до 31.12.2025
печінка яловича морожена
Кількість
400 кілограм
Період постачання
до 31.12.2025
стегно куряче охолоджене (без хребтової кістки)
Кількість
450 кілограм
Період постачання
до 31.12.2025
яловичина задня частина охолоджена
Кількість
600 кілограм
Період постачання
до 31.12.2025
Джерела фінансування
Джерело
Опис
Сума
ДжерелоМісцевий бюджет
Опис
Сума662 500.00 UAH