• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143; М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590; М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589

Товар постачається партіями згідно графіку замовлення узгодженого з Замовником та керівниками закладів освіти по кожному об’єкту. Строк поставки товару: за заявками Замовника (не рідше ніж один раз в тиждень). Місце поставки товару: с. Коршів, вул. Незалежності, 2а, Коршівський ліцей; с. Ліски, вул. Сагайдачного 1б, Лісківська гімназія, с. Ліски, вул. Сагайдачного 1б ЗДО "Ангелятко". Датою поставки товару є дата, коли товар був переданий у власність Замовника в місці поставки, що підтверджується відповідними документами (товарно-транспортними накладними, видатковими накладними, рахунками-фактури). Навантажувально-розвантажувальні роботи, транспортування товару до місця призначення здійснюються Постачальником. Поставка товару повинна здійснюватися Постачальником з використанням транспортного засобу, який повинен відповідати технічним та санітарним вимогам, які підтверджуються відповідними документами. Водії та особи, які супроводжують товар повинні мати особисту медичну книжку з результатами проходження обов’язкового медичного огляду та бути забезпечені санітарним одягом (рукавиці та халат обов`язково). Товар повинен відповідти діючим ГОСТ, ДСТУ або ТУ, що діють на території України. Філе куряче охолоджене повинно відповідати вимогам ДСТУ 3143:2013, що діють на території України. Зовнішній вигляд: складається із великої (зовнішньої) та малої (внутрішньої) частин. Філе куряче без згустків крові, з чистою сухою, не завітреною поверхнею, без залишків крові внутрішньої поверхні, блідо – рожевого кольору, запах – властивий доброякісному свіжому м’ясу птиці, без сторонніх запахів. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства - виробника, вага, нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про енергетичну цінність. Товар не повинен містити генетично модифіковані організми (ГМО), що обов’язково відображається на етикетці маркуванням «без ГМО» Пакування: Постачання товару в пакетах з полімерної плівки. Пакети повинні мати високу міцність, стійкість до механічного впливу для того, щоб захищати продукт від ушкодження при зберіганні та транспортуванні. Термін зберігання при температурі 00С - +2С не більше 7 діб. На кожній одиниці фасування або на ярлику, який вкладається у упаковку, повинне бути маркування. Відповідність вимогам діючого санітарного законодавства України обов`язкова. М’якоть без кістки свинна, охолоджена - м'ясо свіже, чисте, без згустків крові, синців чи пошкоджень тканини. Без стороннього запаху. Колір від світло-рожевого до червоного та запах характерні для доброякісного м‘яса. М’якоть у вигляді шматків великої величини. Поверхня м’яса рівна, не обвітрена, м'ясо зачищене від сухожиль, сала. Наявність хрящів і дрібних кісточок не допускається. ДСТУ 4590:2006 М’ясо повинно бути розфасоване в пакети (мішки) з полімерної плівки місткістю згідно замовлення. Кожний пакет повинен мати чіткий відбиток дати виробництва та кінцевого строку реалізації (число, місяць, рік), умови зберігання, термін придатності. Залишки терміну зберігання продуктів на момент поставки повинні бути не менше 80% загального терміну зберігання. Маркування: На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства - виробника, вага, нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про енергетичну цінність. Товар не повинен містити генетично модифіковані організми (ГМО), що обов’язково відображається на етикетці маркуванням «без ГМО» М'якоть без кістки яловичина, охолоджена - М'ясо має відповідати вимогам ДСТУ 4589:2006. Великокусковий безкістковий напівфабрикат яловичини охолоджений. М’якуш, отриманий від спинної, поперекової, тазостегнової та лопаткової частини туш, зачищених від сухожилок і грубих поверхневих плівок. Краї зарівняні, без бахромок. Глибина надрізів м’язової тканини не більше ніж 10 мм. Поверхня чиста, не завітрена, без ослизнення. М’ясо яловичини має бути свіже без видимих змін структури, без стороннього запаху. Колір від рожево-молочного до рожевого. Не дозволено наявності залишків внутрішніх органів, шкіри, згустків крові, бахромок м’язової та жирової тканини, забруднення, не допускаються дрібні шматки та обрізки. М’ясо повинно бути розфасоване в пакети (мішки) з полімерної плівки місткістю згідно замовлення. Кожний пакет повинен мати чіткий відбиток дати виробництва та кінцевого строку реалізації (число, місяць, рік), умови зберігання, термін придатності. Залишки терміну зберігання продуктів на момент поставки повинні бути не менше 80% загального терміну зберігання. Маркування: На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства - виробника, вага, нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про енергетичну цінність. Товар не повинен містити генетично модифіковані організми (ГМО), що обов’язково відображається на етикетці маркуванням «без ГМО» Оплата за поставлений товар здійснюється Замовником шляхом перерахування коштів на розрахунковий рахунок Постачальника . У випадку затримки оплати товару Замовником через відсутність коштів на розрахунковому рахунку, або припинення фінансування Замовник зобов’язується провести оплату поставленого Постачальником товару протягом 7-ми робочих днів з дня надходження коштів на свій рахунок, Покупець не несе будь якої майнової та фінансової відповідальності перед Постачальником за затримку оплати товару.

Завершена

130 000.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 16e1a6834c464be99735b59362d678ac
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.01.2025 14:07
Вид
ID: 31904d6126af4bc385d0a375c8030ccd  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.01.2025 14:07
Частина
ID: 1ab16508a558459297ed73ae63f2baf2  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.01.2025 14:07
Термічний стан
ID: 2da5ce4776f541b48fe11def3c63124b  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.01.2025 14:07
Відповідність стандарту
ID: 8b29579aade3439a9a692875c959f2c8  
Очікуване значення : ДСТУ 4589  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 6ebd52bdcedf430eaf8e2a5f28d6166d
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.01.2025 14:07
Частина
ID: 02ec7aad6c704601a555656a56820ef6  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.01.2025 14:07
Термічний стан
ID: 030b21b02de14bbd86f956e9c95eaded  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.01.2025 14:07
Відповідність стандарту
ID: 765eed2ed34b40b7b3e97186aa608c11  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 477a0ebfe9da41f6bd1e56d4fc1dc0fb
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.01.2025 14:07
Частина
ID: 964e457c3a53472ca2a5fdbd932eb5be  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.01.2025 14:07
Термічний стан
ID: ee128cdd56104ac1b50bd0ae751f7ea3  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.01.2025 14:07
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 290d905630e148b6b117555c0d61273e  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.01.2025 14:07
З шкірою
ID: 52fae8578c424bf2850bf19065f24702  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.01.2025 14:07
Наявність кісток
ID: 230a55d93ea24ea8bae29f388cd97376  
Очікуване значення : Ні  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження