-
Запит (ціни) пропозицій
-
Безлотова
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143; М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590; М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589
Товар постачається партіями згідно графіку замовлення узгодженого з Замовником та керівниками закладів освіти по кожному об’єкту. Строк поставки товару: за заявками Замовника (не рідше ніж один раз в тиждень). Місце поставки товару: с. Коршів, вул. Незалежності, 2а, Коршівський ліцей; с. Ліски, вул. Сагайдачного 1б, Лісківська гімназія, с. Ліски, вул. Сагайдачного 1б ЗДО "Ангелятко". Датою поставки товару є дата, коли товар був переданий у власність Замовника в місці поставки, що підтверджується відповідними документами (товарно-транспортними накладними, видатковими накладними, рахунками-фактури). Навантажувально-розвантажувальні роботи, транспортування товару до місця призначення здійснюються Постачальником. Поставка товару повинна здійснюватися Постачальником з використанням транспортного засобу, який повинен відповідати технічним та санітарним вимогам, які підтверджуються відповідними документами. Водії та особи, які супроводжують товар повинні мати особисту медичну книжку з результатами проходження обов’язкового медичного огляду та бути забезпечені санітарним одягом (рукавиці та халат обов`язково). Товар повинен відповідти діючим ГОСТ, ДСТУ або ТУ, що діють на території України. Філе куряче охолоджене повинно відповідати вимогам ДСТУ 3143:2013, що діють на території України. Зовнішній вигляд: складається із великої (зовнішньої) та малої (внутрішньої) частин. Філе куряче без згустків крові, з чистою сухою, не завітреною поверхнею, без залишків крові внутрішньої поверхні, блідо – рожевого кольору, запах – властивий доброякісному свіжому м’ясу птиці, без сторонніх запахів. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства - виробника, вага, нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про енергетичну цінність. Товар не повинен містити генетично модифіковані організми (ГМО), що обов’язково відображається на етикетці маркуванням «без ГМО» Пакування: Постачання товару в пакетах з полімерної плівки. Пакети повинні мати високу міцність, стійкість до механічного впливу для того, щоб захищати продукт від ушкодження при зберіганні та транспортуванні. Термін зберігання при температурі 00С - +2С не більше 7 діб. На кожній одиниці фасування або на ярлику, який вкладається у упаковку, повинне бути маркування. Відповідність вимогам діючого санітарного законодавства України обов`язкова. М’якоть без кістки свинна, охолоджена - м'ясо свіже, чисте, без згустків крові, синців чи пошкоджень тканини. Без стороннього запаху. Колір від світло-рожевого до червоного та запах характерні для доброякісного м‘яса. М’якоть у вигляді шматків великої величини. Поверхня м’яса рівна, не обвітрена, м'ясо зачищене від сухожиль, сала. Наявність хрящів і дрібних кісточок не допускається. ДСТУ 4590:2006 М’ясо повинно бути розфасоване в пакети (мішки) з полімерної плівки місткістю згідно замовлення. Кожний пакет повинен мати чіткий відбиток дати виробництва та кінцевого строку реалізації (число, місяць, рік), умови зберігання, термін придатності. Залишки терміну зберігання продуктів на момент поставки повинні бути не менше 80% загального терміну зберігання. Маркування: На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства - виробника, вага, нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про енергетичну цінність. Товар не повинен містити генетично модифіковані організми (ГМО), що обов’язково відображається на етикетці маркуванням «без ГМО» М'якоть без кістки яловичина, охолоджена - М'ясо має відповідати вимогам ДСТУ 4589:2006. Великокусковий безкістковий напівфабрикат яловичини охолоджений. М’якуш, отриманий від спинної, поперекової, тазостегнової та лопаткової частини туш, зачищених від сухожилок і грубих поверхневих плівок. Краї зарівняні, без бахромок. Глибина надрізів м’язової тканини не більше ніж 10 мм. Поверхня чиста, не завітрена, без ослизнення. М’ясо яловичини має бути свіже без видимих змін структури, без стороннього запаху. Колір від рожево-молочного до рожевого. Не дозволено наявності залишків внутрішніх органів, шкіри, згустків крові, бахромок м’язової та жирової тканини, забруднення, не допускаються дрібні шматки та обрізки. М’ясо повинно бути розфасоване в пакети (мішки) з полімерної плівки місткістю згідно замовлення. Кожний пакет повинен мати чіткий відбиток дати виробництва та кінцевого строку реалізації (число, місяць, рік), умови зберігання, термін придатності. Залишки терміну зберігання продуктів на момент поставки повинні бути не менше 80% загального терміну зберігання. Маркування: На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства - виробника, вага, нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про енергетичну цінність. Товар не повинен містити генетично модифіковані організми (ГМО), що обов’язково відображається на етикетці маркуванням «без ГМО» Оплата за поставлений товар здійснюється Замовником шляхом перерахування коштів на розрахунковий рахунок Постачальника . У випадку затримки оплати товару Замовником через відсутність коштів на розрахунковому рахунку, або припинення фінансування Замовник зобов’язується провести оплату поставленого Постачальником товару протягом 7-ми робочих днів з дня надходження коштів на свій рахунок, Покупець не несе будь якої майнової та фінансової відповідальності перед Постачальником за затримку оплати товару.
-
Код ЄДРПОУ:
20566784
-
Адреса:
78240, Україна, Івано-Франківська область, с.Коршів, вул.Незалежності, будинок 2 А
-
Категорія:
Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади
- Подіяпоставка товару
- ОписОплата проводиться після пред’явлення Постачальником рахунку на оплату товару, видаткової накладної на товар та акту приймання-передачі товару, але не пізніше ніж через 30 календарних днів з дня отримання товару Покупцем. У разі затримки фінансування та/або відсутності доходів Покупця оплата буде здійснюватися протягом 7 (сім) робочих днів після поступлення коштів на рахунок Покупця.
- Розмір100%
- Тип оплатиПiсляоплата
- Період у днях7 робочі дні
Тендерна документація
Номенклатура
Результати торгів
-
Код ЄДРПОУ:
30344875
-
Контактна особа:
Орися Володимирівна Книшук +380968578872 fgprometei1999@gmail.com
-
Адреса:
78268, Україна, Івано-Франківська область, Коломийський район, село Перерив, ВУЛИЦЯ ДОВБУША, будинок 5
-
Код ЄДРПОУ:
31345733
-
Контактна особа:
Палагнюк Володимир Михайлович 0673420484 vova-germes@i.ua
-
Адреса:
78217, Україна, Івано-Франківська область, Коломийський район с. Сопів, вул. Лісова,7
-
Код ЄДРПОУ:
3366013217
-
Контактна особа:
Ростислав Григорчук +380982960568 rstgrg@ukr.net
-
Адреса:
78200, Україна, Івано-Франківська область, місто Коломия, ВУЛИЦЯ КАРПАТСЬКА, будинок 40, квартира 120
Контракти
-
Код ЄДРПОУ:
30344875
-
Адреса:
78268, Україна, Івано-Франківська область, Коломийський район, село Перерив, ВУЛИЦЯ ДОВБУША, будинок 5