• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону
  • 1

ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо (Четвертина задня куряча, охолоджена, ДСТУ 3143; Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143; М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590)

Розрахунки за поставлений товар здійснюються на підставі пред’явленої зведеної накладної на оплату (за фактом поставки товару) протягом 30 календарних днів з дня його надходження. Строк поставки (передачі) товарів: з дати укладання договору кожного робочого дня протягом 2025 року. Місце поставки (передачі) товарів: Чернівецька область, м. Вижниця, вул. Романа Шухевича, 8. Умови постачання Товару – доставка товару здійснюється окремими партіями кожного робочого дня, впродовж дії договору за адресою Покупця у період часу з 08.00 – 10.00 години (крім вихідних днів) за погодженням згідно потреби, спеціалізованим транспортом Постачальника та за його рахунок, згідно заявок Покупця, які можуть бути подані електронною поштою, факсом та/або особисто в телефонному режимі тощо. Завантажувальні – розвантажувальні роботи за рахунок постачальників. Транспортний засіб повинен бути чистим, сухим, без стороннього запаху, з проведеною дез(сан)обробкою. Водій (експедитор) обов'язково повинен мати копію особистої медичної книжки. Товар поставляється з: видатковими накладними та копіями Сертифікату якості на товар або висновком держаної санітарно-епідеміологічної служби для кожного закладу окремо. При виникненні претензій щодо кількості чи якості товару, Постачальник повинен усунути недоліки не пізніше 2-х годин з часу отримання претензій від Замовника. У разі порушення Постачальником умов щодо порядку поставки, строків, якості товару, виправлення претензій Замовник має право в будь-який час в межах строків позовної давності застосувати до Постачальника, крім пені, грошовий штраф у розмірі 100% від загальної суми Договору. Учасник, протягом 24 годин після визнання його переможцем повинен надати Замовнику, шляхом направлення на електронну пошту Замовника, установчі документи та разом з договором зобов’язаний надати Замовнику Сертифікат на систему керування безпечністю харчових, що відповідає вимогам ДСТУ ISO 22000:2019 (ISO 22000:2018, IDT) «Системи керування безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-якої організації в харчовому ланцюзі», сфера сертифікації: 46.19 Діяльність посередників у торгівлі товарами широкого асортименту 46.31 Оптова торгівля фруктами й овочами 46.32 Оптова торгівля м'ясом і м'ясними продуктами 46.33 Оптова торгівля молочними продуктами, яйцями, харчовими оліями та жирами 46.36 Оптова торгівля цукром, шоколадом і кондитерськими виробами 46.38 Оптова торгівля іншими продуктами харчування, у тому числі рибою, ракоподібними та молюсками 47.73 Роздрібна торгівля фармацевтичними товарами в спеціалізованих магазинах 47.75 Роздрібна торгівля косметичними товарами та туалетними приналежностями в спеціалізованих магазинах 47.99 Інші види роздрібної торгівлі поза магазинами. Сертифікат повинен бути виданий органом з сертифікації систем менеджменту. Компетентність органу з сертифікації менеджменту повинна бути підтверджена Національним агентством з акредитації України. В разі ненадання Замовнику протягом 24 годин з дня визначення учасника переможцем таких документів, Замовник розцінює це як письмову відмову учасника від підписання договору, та відповідно відхиляє пропозицію такого учасника.

Завершена

443 130.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 769bc119fb40401da94f260af2fbe0f6
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.01.2025 10:27
Частина
ID: 52060fe28ac748c6a753f50cbfd1b685  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.01.2025 10:27
Термічний стан
ID: fd15e01cb9a2487aa187659390d96512  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.01.2025 10:27
Відповідність стандарту
ID: cf97588d7d114cf5b41093cb1560c44d  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: f2f54e8c4246438e99648613de890440
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.01.2025 10:27
Частина
ID: e1999612537e44508d7d2f26c2b63590  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.01.2025 10:27
Термічний стан
ID: 274b74d4d25d43f7a44bae8b47807333  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.01.2025 10:27
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 638709d72ce447eea6b96844b91c4b56  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.01.2025 10:27
З шкірою
ID: 0ea9f6a349d7485fb3e3f076699aaa7f  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.01.2025 10:27
Наявність кісток
ID: 4b5e00e0e494416f91a6c4b7a25762ac  
Очікуване значення : Ні  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 5d102540d45b411abc2d3a460e21c87a
Критерій стосується номенклатури Четвертина задня куряча, охолоджена, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.01.2025 10:27
Частина
ID: 0fb8e88976854f3c80f3c02d68b405cb  
Очікуване значення : четвертина задня  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.01.2025 10:27
Термічний стан
ID: 9e6b69a4394c4bd6b30ba3ba4932628f  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.01.2025 10:27
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 991e1ab8a8224cc5b0862f4fee553a97  
Очікуване значення : Так  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження