• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону
  • 1

ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо (Четвертина задня куряча, охолоджена, ДСТУ 3143; Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143; М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590)

Розрахунки за поставлений товар здійснюються на підставі пред’явленої зведеної накладної на оплату (за фактом поставки товару) протягом 30 календарних днів з дня його надходження. Строк поставки (передачі) товарів: з дати укладання договору кожного робочого дня протягом 2025 року. Місце поставки (передачі) товарів: Чернівецька область, м. Вижниця, вул. Романа Шухевича, 8. Умови постачання Товару – доставка товару здійснюється окремими партіями кожного робочого дня, впродовж дії договору за адресою Покупця у період часу з 08.00 – 10.00 години (крім вихідних днів) за погодженням згідно потреби, спеціалізованим транспортом Постачальника та за його рахунок, згідно заявок Покупця, які можуть бути подані електронною поштою, факсом та/або особисто в телефонному режимі тощо. Завантажувальні – розвантажувальні роботи за рахунок постачальників. Транспортний засіб повинен бути чистим, сухим, без стороннього запаху, з проведеною дез(сан)обробкою. Водій (експедитор) обов'язково повинен мати копію особистої медичної книжки. Товар поставляється з: видатковими накладними та копіями Сертифікату якості на товар або висновком держаної санітарно-епідеміологічної служби для кожного закладу окремо. При виникненні претензій щодо кількості чи якості товару, Постачальник повинен усунути недоліки не пізніше 2-х годин з часу отримання претензій від Замовника. У разі порушення Постачальником умов щодо порядку поставки, строків, якості товару, виправлення претензій Замовник має право в будь-який час в межах строків позовної давності застосувати до Постачальника, крім пені, грошовий штраф у розмірі 100% від загальної суми Договору. Учасник, протягом 24 годин після визнання його переможцем повинен надати Замовнику, шляхом направлення на електронну пошту Замовника, установчі документи та разом з договором зобов’язаний надати Замовнику Сертифікат на систему керування безпечністю харчових, що відповідає вимогам ДСТУ ISO 22000:2019 (ISO 22000:2018, IDT) «Системи керування безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-якої організації в харчовому ланцюзі», сфера сертифікації: 46.19 Діяльність посередників у торгівлі товарами широкого асортименту 46.31 Оптова торгівля фруктами й овочами 46.32 Оптова торгівля м'ясом і м'ясними продуктами 46.33 Оптова торгівля молочними продуктами, яйцями, харчовими оліями та жирами 46.36 Оптова торгівля цукром, шоколадом і кондитерськими виробами 46.38 Оптова торгівля іншими продуктами харчування, у тому числі рибою, ракоподібними та молюсками 47.73 Роздрібна торгівля фармацевтичними товарами в спеціалізованих магазинах 47.75 Роздрібна торгівля косметичними товарами та туалетними приналежностями в спеціалізованих магазинах 47.99 Інші види роздрібної торгівлі поза магазинами. Сертифікат повинен бути виданий органом з сертифікації систем менеджменту. Компетентність органу з сертифікації менеджменту повинна бути підтверджена Національним агентством з акредитації України. В разі ненадання Замовнику протягом 24 годин з дня визначення учасника переможцем таких документів, Замовник розцінює це як письмову відмову учасника від підписання договору, та відповідно відхиляє пропозицію такого учасника.

Завершена

443 130.00 UAH з ПДВ
Номер: 29adad72fbe84bcc9e922d661a5fa639
Внутрішній номер закупівлі: 24008277
Ідентифікатор закупівлі: UA-2025-01-14-002639-a   
Замовник: КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "ВИЖНИЦЬКА СПЕЦІАЛІЗОВАНА ШКОЛА-ІНТЕРНАТ І-ІІІ СТУПЕНІВ З ПОГЛИБЛЕНИМ ВИВЧЕННЯМ ОКРЕМИХ ПРЕДМЕТІВ ТА КУРСІВ ХУДОЖНЬО-ЕСТЕТИЧНОГО ЦИКЛУ ІМЕНІ НАЗАРІЯ ЯРЕМЧУКА"
Контактна особа: Валерій Клим +380978833664 valetaklim@gmail.com
Класифікатор ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоАналіз за цим CPV
Вид предмету закупівлі: Товари
Очікувана вартість: 443 130.00 UAH з ПДВ
Період прийому пропозицій: 14.01.2025 10:31 - 17.01.2025 00:00
Період кваліфікації: 17.01.2025 00:00 - 20.01.2025 12:14
Умови оплати:
поставка товару - 100%

Тендерна документація

Номенклатура

Назва
Кількість
Період постачання
Місце постачання
Четвертина задня куряча, охолоджена, ДСТУ 3143
Код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
Кількість 378 кілограм
Період постачання до 31.12.2025
Місце постачання 59200, Україна, Чернівецька область, Вижниця, вул. Романа Шухевича, 8 На карті
Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
Кількість 1050 кілограм
Період постачання до 31.12.2025
Місце постачання 59200, Україна, Чернівецька область, Вижниця, вул. Романа Шухевича, 8 На карті
М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590
Код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
Кількість 1350 кілограм
Період постачання до 31.12.2025
Місце постачання 59200, Україна, Чернівецька область, Вижниця, вул. Романа Шухевича, 8 На карті

Результати торгів

Учасник
Початкова пропозиція
Підсумкова пропозиція
Результати кваліфікації
Відповіді на вимоги
Док-ти
Скарги
ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "БОРЩІВСЬКЕ КБ"
Початкова пропозиція 402 060.00 UAH з ПДВ
Підсумкова пропозиція
402 060.00 UAH з ПДВ
Результати кваліфікації
Відхилено
20.01.2025 12:13
Відповіді на вимоги 11
Документи 4
Скарги 0
ФОП Музика Наталія Ярославівна
Початкова пропозиція 441 630.00 UAH з ПДВ
Підсумкова пропозиція
441 630.00 UAH з ПДВ
Результати кваліфікації
Переможець
20.01.2025 12:14
Відповіді на вимоги 1
Документи 2
Скарги 0
ФОП КОЛОМІЄЦЬ ВАЛЕРІЯ ВАЛЕРІЇВНА
Початкова пропозиція 442 945.80 UAH з ПДВ
Підсумкова пропозиція
442 945.80 UAH з ПДВ
Результати кваліфікації
Не розглядався
Відповіді на вимоги 11
Документи 2
Скарги 0

Контракти

Номер: 4c7b219bd60e4c7289743e740c738ad2
Ідентифікатор договору: UA-2025-01-14-002639-a-b2
Постачальник: ФОП Музика Наталія Ярославівна
Дані про підписанта Постачальника: Музика Наталія Ярославівна, mokrienkovitalii@ukr.net, +380673723837, UA453563340000026009500214384, Свідоцтва, Музика Наталія Ярославівна
Номер договору: 5
Сума договору: 441 630.00 UAH без ПДВ
Період дії договору: 21.01.2025 00:00 - 31.12.2025 00:00
Дата підписання: 21.01.2025 11:27
Статус:
Підписаний
pdf
Договір № 5 від 21.01.2025 Мясо.pdf
p7s
sign.p7s