• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589; М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590; Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143

Технічні, якісні та інші характеристики до предмету закупівлі. М'якоть без кістки яловича, охолоджена (15111100-0 яловичина). М'ясо повинно бути свіже охолоджене. Відповідати діючим ГОСТ, ДСТУ або ТУ, що діють на території України. М’ясо першої категорії, щільної структури та без кісток, без сторонніх запахів. Термін придатності від загального терміну зберігання, передбачений виробником на час поставки (не менше, ніж 80 %.). Пакування у чисті поліетиленові ящики. У ящику обов’язково відсутня наявність слідів замороженої води або інших рідин. На кожному ящику етикетка з вказівкою: найменування продукції; найменування відправника; маса нетто (кг); дата виготовлення; термін реалізації; умови зберігання, номер бригади або пакувальника; позначення справжнього стандарту. Товар не повинен містити небезпечні для організму речовини, в тому числі штучні барвники, консерванти, ароматизатори, ГМО, відповідність ДСТУ або технічним умовам виробника що має бути зазначено на упаковці. М'якоть без кістки свинна, охолоджена (15113000-3 свинина). М'ясо повинно бути свіже охолоджене. Відповідати діючим ГОСТ, ДСТУ або ТУ, що діють на території України. М’ясо першої категорії, щільної структури та без кісток, без сторонніх запахів, без сала. Термін придатності від загального терміну зберігання, передбачений виробником на час поставки (не менше, ніж 80 %.). Пакування у чисті поліетиленові ящики. У ящику обов’язково відсутня наявність слідів замороженої води або інших рідин. На кожному ящику етикетка з вказівкою: найменування продукції; найменування відправника; маса нетто (кг); дата виготовлення; термін реалізації; умови зберігання, номер бригади або пакувальника; позначення справжнього стандарту. Товар не повинен містити небезпечні для організму речовини, в тому числі штучні барвники, консерванти, ароматизатори, ГМО, відповідність ДСТУ або технічним умовам виробника що має бути зазначено на упаковці. Філе куряче охолоджене (15112130-6 курятина). М'ясо повинно бути свіже охолоджене. Відповідати діючим ГОСТ, ДСТУ або ТУ, що діють на території України. М’ясо без сторонніх запахів з повністю видаленим оперінням, без згустків крові. Термін придатності від загального терміну зберігання, передбачений виробником на час поставки (не менше, ніж) 80 %. Зовнішній вигляд: поверхня тушки суха, колір шкіри біло-жовтий або світло-жовтий, без льодяної глазурі, без згустків крові, без стороннього запаху. Не допускається птиця не свіжа, яка не відповідає якості обробки, сильно деформована. Пакування у чисті поліетиленові ящики. У ящику обов’язково відсутня наявність слідів замороженої води або інших рідин. На кожному ящику етикетка з вказівкою: найменування продукції; найменування відправника; маса нетто (кг); дата виготовлення; термін реалізації; умови зберігання, номер бригади або пакувальника; позначення справжнього стандарту. Товар не повинен містити небезпечні для організму речовини, в тому числі штучні барвники, консерванти, ароматизатори, ГМО, відповідність ДСТУ 3143:200 ДСТУ 3143-2013 або технічним умовам виробника що має бути зазначено на упаковці. Умови поставки товару: - строк поставки товару – до 31.12.2025 року.; - поставка здійснюється в обсягах, зазначених у заявці замовника, в залежності від фактичної потреби, але не рідше трьох разів на тиждень, за адресою місця розташування Замовника в робочі дні з 06.00 до 07.00 години; - поставка здійснюється не пізніше одного дня з моменту одержання відповідної заявки Замовника окремими партіями та відповідно до наданого Замовником (Покупцем) замовлення на поставку Товару (продукції). Замовлення на поставку відповідної партії Продукції подається Замовником (Покупцем) у письмовій формі власноручно або передається факсимільним зв'язком, або/чи в усній формі (по телефону). В замовленні обов’язково повинно буди вказано: вид та найменування продукції; кількість продукції за кожною окремою позицією; - Якщо поставлений товар виявиться неякісним, або таким, що не відповідає умовам, Постачальник зобов’язаний замінити цей товар протягом одного дня. Всі витрати, пов’язані із заміною товару неналежної якості несе Постачальник.

Завершена

182 500.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: d5c52c646cc244a580d4d9650fce43a8
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.12.2024 16:32
Частина
ID: 79d61e7e08bd46fe958f25e3f77605f6  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.12.2024 16:32
Термічний стан
ID: 4639e46de32848499d55a60862163afe  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.12.2024 16:32
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 4ecb93055133444ea5668193b7a4d6c7  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.12.2024 16:32
З шкірою
ID: a3eb1db4270c42f5b59e9f51ba903608  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.12.2024 16:32
Наявність кісток
ID: ac0a8242d32d4b158822e11ab235e627  
Очікуване значення : Ні  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: bc496a9b42a4422580237a8fedc90bce
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.12.2024 16:32
Частина
ID: ff18aab0830741d48fb7526f623f9880  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.12.2024 16:32
Термічний стан
ID: 91183b8a65dc4d78b9d7c04b34869786  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.12.2024 16:32
Відповідність стандарту
ID: 98cca1d26e6f4a29a6333909cacac077  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 2ecc8ff0b9bf44bab31f007a2e2f5100
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.12.2024 16:32
Вид
ID: 04cb2700c0e74818b3f4d449da876f40  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.12.2024 16:32
Частина
ID: f85c3a5572cc40f4acd4a118aa2c7cfb  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.12.2024 16:32
Термічний стан
ID: bdd10159c7f944afa46613c6eeceea74  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.12.2024 16:32
Відповідність стандарту
ID: 242d06377d644535aa441501e93a915e  
Очікуване значення : ДСТУ 4589  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження