• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589; М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590; Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143

Технічні, якісні та інші характеристики до предмету закупівлі. М'якоть без кістки яловича, охолоджена (15111100-0 яловичина). М'ясо повинно бути свіже охолоджене. Відповідати діючим ГОСТ, ДСТУ або ТУ, що діють на території України. М’ясо першої категорії, щільної структури та без кісток, без сторонніх запахів. Термін придатності від загального терміну зберігання, передбачений виробником на час поставки (не менше, ніж 80 %.). Пакування у чисті поліетиленові ящики. У ящику обов’язково відсутня наявність слідів замороженої води або інших рідин. На кожному ящику етикетка з вказівкою: найменування продукції; найменування відправника; маса нетто (кг); дата виготовлення; термін реалізації; умови зберігання, номер бригади або пакувальника; позначення справжнього стандарту. Товар не повинен містити небезпечні для організму речовини, в тому числі штучні барвники, консерванти, ароматизатори, ГМО, відповідність ДСТУ або технічним умовам виробника що має бути зазначено на упаковці. М'якоть без кістки свинна, охолоджена (15113000-3 свинина). М'ясо повинно бути свіже охолоджене. Відповідати діючим ГОСТ, ДСТУ або ТУ, що діють на території України. М’ясо першої категорії, щільної структури та без кісток, без сторонніх запахів, без сала. Термін придатності від загального терміну зберігання, передбачений виробником на час поставки (не менше, ніж 80 %.). Пакування у чисті поліетиленові ящики. У ящику обов’язково відсутня наявність слідів замороженої води або інших рідин. На кожному ящику етикетка з вказівкою: найменування продукції; найменування відправника; маса нетто (кг); дата виготовлення; термін реалізації; умови зберігання, номер бригади або пакувальника; позначення справжнього стандарту. Товар не повинен містити небезпечні для організму речовини, в тому числі штучні барвники, консерванти, ароматизатори, ГМО, відповідність ДСТУ або технічним умовам виробника що має бути зазначено на упаковці. Філе куряче охолоджене (15112130-6 курятина). М'ясо повинно бути свіже охолоджене. Відповідати діючим ГОСТ, ДСТУ або ТУ, що діють на території України. М’ясо без сторонніх запахів з повністю видаленим оперінням, без згустків крові. Термін придатності від загального терміну зберігання, передбачений виробником на час поставки (не менше, ніж) 80 %. Зовнішній вигляд: поверхня тушки суха, колір шкіри біло-жовтий або світло-жовтий, без льодяної глазурі, без згустків крові, без стороннього запаху. Не допускається птиця не свіжа, яка не відповідає якості обробки, сильно деформована. Пакування у чисті поліетиленові ящики. У ящику обов’язково відсутня наявність слідів замороженої води або інших рідин. На кожному ящику етикетка з вказівкою: найменування продукції; найменування відправника; маса нетто (кг); дата виготовлення; термін реалізації; умови зберігання, номер бригади або пакувальника; позначення справжнього стандарту. Товар не повинен містити небезпечні для організму речовини, в тому числі штучні барвники, консерванти, ароматизатори, ГМО, відповідність ДСТУ 3143:200 ДСТУ 3143-2013 або технічним умовам виробника що має бути зазначено на упаковці. Умови поставки товару: - строк поставки товару – до 31.12.2025 року.; - поставка здійснюється в обсягах, зазначених у заявці замовника, в залежності від фактичної потреби, але не рідше трьох разів на тиждень, за адресою місця розташування Замовника в робочі дні з 06.00 до 07.00 години; - поставка здійснюється не пізніше одного дня з моменту одержання відповідної заявки Замовника окремими партіями та відповідно до наданого Замовником (Покупцем) замовлення на поставку Товару (продукції). Замовлення на поставку відповідної партії Продукції подається Замовником (Покупцем) у письмовій формі власноручно або передається факсимільним зв'язком, або/чи в усній формі (по телефону). В замовленні обов’язково повинно буди вказано: вид та найменування продукції; кількість продукції за кожною окремою позицією; - Якщо поставлений товар виявиться неякісним, або таким, що не відповідає умовам, Постачальник зобов’язаний замінити цей товар протягом одного дня. Всі витрати, пов’язані із заміною товару неналежної якості несе Постачальник.

Завершена

182 500.00 UAH з ПДВ
Номер: 6befc6312e054c40842b9c9600b9b8a5
Внутрішній номер закупівлі: 23828798
Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-12-23-018484-a   
Замовник: Комунальний заклад "Заклад дошкільної освіти (ясла-садок) №10 "Ластівка" Кам'янської міської ради
Контактна особа: Аліна Михайленко +380972932648 alinamikhajlenko@gmail.com http://dnz10.klasna.com
Класифікатор ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоАналіз за цим CPV
Вид предмету закупівлі: Товари
Очікувана вартість: 182 500.00 UAH з ПДВ
Період прийому пропозицій: 23.12.2024 16:35 - 26.12.2024 00:00
Період кваліфікації: 26.12.2024 00:00 - 26.12.2024 14:00
Умови оплати:
поставка товару - 100%
Умови поставки:
дата подання заявки - 100%

Тендерна документація

Номенклатура

Назва
Кількість
Період постачання
Місце постачання
М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589
Код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
Кількість 50 кілограм
Період постачання до 31.12.2025
Місце постачання 51940, Україна, Дніпропетровська область, м. Кам'янське, пр. Металургів, 24 На карті
М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590
Код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
Кількість 300 кілограм
Період постачання до 31.12.2025
Місце постачання 51940, Україна, Дніпропетровська область, м. Кам'янське, пр. Металургів, 24 На карті
Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
Кількість 500 кілограм
Період постачання до 31.12.2024
Місце постачання 51940, Україна, Дніпропетровська область, м. Кам'янське, пр. Металургів, 24 На карті

Результати торгів

Учасник
Початкова пропозиція
Підсумкова пропозиція
Результати кваліфікації
Відповіді на вимоги
Док-ти
Скарги
ФОП Міняйло Людмила Іванівна
Початкова пропозиція 132 000.00 UAH з ПДВ
Підсумкова пропозиція
132 000.00 UAH з ПДВ
Результати кваліфікації
Переможець
26.12.2024 14:00
Відповіді на вимоги 1
Документи 2
Скарги 0
ФОП КОВАЛЬ АЛЬОНА ЮРІЇВНА
Початкова пропозиція 157 500.00 UAH з ПДВ
Підсумкова пропозиція
157 500.00 UAH з ПДВ
Результати кваліфікації
Не розглядався
Відповіді на вимоги 12
Документи 2
Скарги 0
ФОП Фізична особа-підприємець Григоращук Іван Степанович
Початкова пропозиція 161 700.00 UAH з ПДВ
Підсумкова пропозиція
161 700.00 UAH з ПДВ
Результати кваліфікації
Не розглядався
Відповіді на вимоги 1
Документи 2
Скарги 0
ФОП Міняйло Валерій Вікторович
Початкова пропозиція 180 000.00 UAH з ПДВ
Підсумкова пропозиція
180 000.00 UAH з ПДВ
Результати кваліфікації
Не розглядався
Відповіді на вимоги 1
Документи 2
Скарги 0

Контракти

Номер: 6ae4672cefd04bfa93aa876fd05fc062
Ідентифікатор договору: UA-2024-12-23-018484-a-b1
Постачальник: ФОП Міняйло Людмила Іванівна
Дані про підписанта Постачальника: МІНЯЙЛО ЛЮДМИЛА ІВАНІВНА, lyudam1903@ukr.net, +380685008166, UA073052990000026005050250273, Виписка з ЄДРПОУ, ФІЗИЧНА ОСОБА-ПІДПРИЄМЕЦЬ
Номер договору: 2МЛ
Сума договору: 131 992.07 UAH з ПДВ
Сума договору: 131 992.07 UAH без ПДВ
Ціни за одиницю: М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589, 1 кг: 250.00000 UAH з ПДВ
М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг: 260.74819 UAH з ПДВ
Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг: 192.61813 UAH з ПДВ
Період дії договору: 30.12.2024 00:00 - 31.12.2025 00:00
Дата підписання: 30.12.2024 10:00
Статус:
Підписаний
pdf
договір №2МЛ.pdf
p7s
sign.p7s
pdf
дод угода 1 до договору 2МЛ.pdf
p7s
sign.p7s
pdf
додаткова угода №2 до договору №2МЛ.pdf
p7s
sign.p7s
pdf
додаткова угода №2 до договору №2МЛ (1).pdf
p7s
sign.p7s
pdf
Додаткова угода 3 до дог 2МЛ.pdf
p7s
sign.p7s
pdf
Додатки 2МЛ.pdf
p7s
sign.p7s
pdf
Дод угода 4 до дог 2МЛ.pdf
p7s
sign.p7s