• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

М`ясо яловичини заморожене

1. Порівняння пропозицій учасників проводиться без урахування розміру податку на додану вартість. Учасник зазначає загальну ціну без ПДВ. 2. Учасник, пропозиція якого за результатами оцінки електронною системою закупівель визначена економічно вигідною, обов’язково повинен надати на електронну адресу замовника: SheYN@rnpp.atom.gov.ua із зазначенням предмета закупівлі та ідентифікатора закупівлі (у форматі UA-2023-ХХ-ХХ-ХХХХХХ-Y) не пізніше 2 робочих днів з моменту оцінки, наступні документи: - заповнений проект договору, - заповнену специфікацію відповідно до додатку до договору. 3. Інформація про товар та вимоги до нього: М’ясо яловичини в блоках вищого сорту заморожене. • м`якуш, крупний шматок (філе, товстий край, м’ясо вищого сорту із задньої частини), без кісток та шкіри; • знежиловане, зачищене від сухожилок і грубих поверхневих плівок; • м’ясо не повинне мати згустків крові, дефектів цілісності та ознак розморожування та повторного заморожування; • консистенція розмороженого м`яса: щільна, пружна, поверхня чиста; • колір – від рожевого до червоного; • втрата ваги при розмороженні повинна бути не більше 2 %; • запах – властивий свіжому, доброякісному виду м`яса без ознак псування, без сторонніх запахів; • умови зберігання: від -12 ºС до -18 ºС; • транспортне та складське пакування: для попередження небажаних змін і зменшення втрат м`яса, товар має бути запакований полімерною плівкою для харчових продуктів у формі блоків (брикетів); • розфасований в картонні ящики або з іншого жорсткого вологонепроникного матеріалу згідно з чинними нормативними документами; • на кожній одиниці фасування або ярлику, який кладеться до ящика, повинно бути маркування, що ідентифікує партію, до якої належить харчовий продукт, у вигляді печатки або етикетки із зазначенням: найменування та адреса підприємства-виробника, найменування та вид, термічний стан, вага нетто, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність, позначення нормативних документів у відповідності до супровідних документів на поставку; • маркування на етикетці повинно забезпечити чітке читання державною мовою у доступній для сприйняття формі; • етикетування харчових продуктів повинно відповідати вимогам, зазначеним у Законі України «Про основні принципи та вимог до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997. Печінка яловича заморожена. • вищого сорту; • печінка не повинна мати згустків крові, дефектів цілісності та ознак розморожування та повторного заморожування; • консистенція розмороженої печінки: щільна, пружна, поверхня чиста; • колір – від рожевого до червоного; • втрата ваги при розмороженні повинна бути не більше 2 %; • запах – властивий свіжому, доброякісному виду печінки без ознак псування, без сторонніх запахів; • умови зберігання: від -12 ºС до -18 ºС; • транспортне та складське пакування: для попередження небажаних змін і зменшення втрат, товар має бути запакований полімерною плівкою для харчових продуктів у формі блоків (брикетів); • розфасований в картонні ящики або з іншого жорсткого вологонепроникного матеріалу згідно з чинними нормативними документами; • на кожній одиниці фасування або ярлику, який кладеться до ящика, повинно бути маркування, що ідентифікує партію, до якої належить харчовий продукт, у вигляді печатки або етикетки із зазначенням: найменування та адреса підприємства-виробника, найменування та вид, термічний стан, вага нетто, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність, позначення нормативних документів у відповідності до супровідних документів на поставку; • маркування на етикетці повинно забезпечити чітке читання державною мовою у доступній для сприйняття формі; • етикетування харчових продуктів повинно відповідати вимогам, зазначеним у Законі України «Про основні принципи та вимог до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997. 4. Необхідний строк поставки товарів: Поставка товару здійснюється Постачальником протягом 20-ти календарних днів з дати укладення договору. Згідно розділу 3 «Строки і умови поставки» договору поставки. 5. Місце та умови поставки: Місце поставки – База УРП м. Вараш, Рівненська область, на умовах DDP згідно правил «Інкотермс-2010». При здійсненні поставки товару допускається відхилення фактичних показників щодо загальної кількості, об’єму від зазначених у специфікації в меншу сторону, якщо це пов’язане з особливостями фасування або пакування, відвантаження товару, при цьому максимальний розмір допустимого відхилення не може перевищувати 1 % від зазначеного у специфікації. 6. Умови розрахунку: ДЛЯ НЕПЛАТНИКІВ ПДВ Оплата за поставлений якісний товар здійснюється Замовником шляхом перерахування грошових коштів на поточний рахунок Постачальника згідно видаткової накладної або накладної протягом 45 календарних днів з дати поставки. Початок перебігу строку оплати починається з дня, наступного за днем підписання видаткової накладної або накладної. ДЛЯ ПЛАТНИКІВ ПДВ Оплата за поставлений якісний товар здійснюється Замовником шляхом перерахування грошових коштів на поточний рахунок Постачальника згідно видаткової накладної або накладної протягом 45 календарних днів з дати поставки, за умови реєстрації Постачальником належним чином оформленої та незаблокованої податкової накладної в ЄРПН. Початок перебігу строку оплати починається з дня, наступного за днем підписання видаткової накладної або накладної. 7. Термін дії договору до 30.12.2024 року.

Завершена

1 551 085.00 UAH без ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: e182f5914b8f459b9eb75a1ddbcb0c4c
Критерій стосується номенклатури Печінка яловича, заморожена
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 15.10.2024 15:24
Термічний стан
ID: 757321e9cc7049bea812fb59a22a6b1a  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 15.10.2024 15:24
Частина
ID: 1aa3767914524309a736e28ad6f8bf6d  
Очікуване значення : печінка  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 15.10.2024 15:24
Вид
ID: 7650c31d5e384e3ab24742ab456d32b7  
Очікуване значення : яловичина  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 8293675a549049b481ad2fa24d9b96fb
Критерій стосується номенклатури Блок з яловичини знежилованої, заморожений, сорт вищий, ГСТУ 46.019
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 15.10.2024 15:24
Розмірний ряд
ID: 4854b601cd2a47cfac726200b74af563  
Очікуване значення : маса шматків у блоці не менше 200 г  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 15.10.2024 15:24
Відповідність стандарту
ID: 5ad80d9d90884befacfa4926561dc82e  
Очікуване значення : ГСТУ 46.019  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 15.10.2024 15:24
Сорт
ID: 9ff7b6566569429495d2c482147f5ff3  
Очікуване значення : вищий  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 15.10.2024 15:24
Термічний стан
ID: 2eee01f154b54846a80b8d7df9989aae  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 15.10.2024 15:24
Частина
ID: 1c7e31e38e244edb97ee2a829a084537  
Очікуване значення : блок із знежилованого мяса  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 15.10.2024 15:24
Вид
ID: fa31de6224df4620aa5bd05162204f11  
Очікуване значення : яловичина  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження