• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

М`ясо яловичини заморожене

1. Порівняння пропозицій учасників проводиться без урахування розміру податку на додану вартість. Учасник зазначає загальну ціну без ПДВ. 2. Учасник, пропозиція якого за результатами оцінки електронною системою закупівель визначена економічно вигідною, обов’язково повинен надати на електронну адресу замовника: SheYN@rnpp.atom.gov.ua із зазначенням предмета закупівлі та ідентифікатора закупівлі (у форматі UA-2023-ХХ-ХХ-ХХХХХХ-Y) не пізніше 2 робочих днів з моменту оцінки, наступні документи: - заповнений проект договору, - заповнену специфікацію відповідно до додатку до договору. 3. Інформація про товар та вимоги до нього: М’ясо яловичини в блоках вищого сорту заморожене. • м`якуш, крупний шматок (філе, товстий край, м’ясо вищого сорту із задньої частини), без кісток та шкіри; • знежиловане, зачищене від сухожилок і грубих поверхневих плівок; • м’ясо не повинне мати згустків крові, дефектів цілісності та ознак розморожування та повторного заморожування; • консистенція розмороженого м`яса: щільна, пружна, поверхня чиста; • колір – від рожевого до червоного; • втрата ваги при розмороженні повинна бути не більше 2 %; • запах – властивий свіжому, доброякісному виду м`яса без ознак псування, без сторонніх запахів; • умови зберігання: від -12 ºС до -18 ºС; • транспортне та складське пакування: для попередження небажаних змін і зменшення втрат м`яса, товар має бути запакований полімерною плівкою для харчових продуктів у формі блоків (брикетів); • розфасований в картонні ящики або з іншого жорсткого вологонепроникного матеріалу згідно з чинними нормативними документами; • на кожній одиниці фасування або ярлику, який кладеться до ящика, повинно бути маркування, що ідентифікує партію, до якої належить харчовий продукт, у вигляді печатки або етикетки із зазначенням: найменування та адреса підприємства-виробника, найменування та вид, термічний стан, вага нетто, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність, позначення нормативних документів у відповідності до супровідних документів на поставку; • маркування на етикетці повинно забезпечити чітке читання державною мовою у доступній для сприйняття формі; • етикетування харчових продуктів повинно відповідати вимогам, зазначеним у Законі України «Про основні принципи та вимог до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997. Печінка яловича заморожена. • вищого сорту; • печінка не повинна мати згустків крові, дефектів цілісності та ознак розморожування та повторного заморожування; • консистенція розмороженої печінки: щільна, пружна, поверхня чиста; • колір – від рожевого до червоного; • втрата ваги при розмороженні повинна бути не більше 2 %; • запах – властивий свіжому, доброякісному виду печінки без ознак псування, без сторонніх запахів; • умови зберігання: від -12 ºС до -18 ºС; • транспортне та складське пакування: для попередження небажаних змін і зменшення втрат, товар має бути запакований полімерною плівкою для харчових продуктів у формі блоків (брикетів); • розфасований в картонні ящики або з іншого жорсткого вологонепроникного матеріалу згідно з чинними нормативними документами; • на кожній одиниці фасування або ярлику, який кладеться до ящика, повинно бути маркування, що ідентифікує партію, до якої належить харчовий продукт, у вигляді печатки або етикетки із зазначенням: найменування та адреса підприємства-виробника, найменування та вид, термічний стан, вага нетто, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність, позначення нормативних документів у відповідності до супровідних документів на поставку; • маркування на етикетці повинно забезпечити чітке читання державною мовою у доступній для сприйняття формі; • етикетування харчових продуктів повинно відповідати вимогам, зазначеним у Законі України «Про основні принципи та вимог до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997. 4. Необхідний строк поставки товарів: Поставка товару здійснюється Постачальником протягом 20-ти календарних днів з дати укладення договору. Згідно розділу 3 «Строки і умови поставки» договору поставки. 5. Місце та умови поставки: Місце поставки – База УРП м. Вараш, Рівненська область, на умовах DDP згідно правил «Інкотермс-2010». При здійсненні поставки товару допускається відхилення фактичних показників щодо загальної кількості, об’єму від зазначених у специфікації в меншу сторону, якщо це пов’язане з особливостями фасування або пакування, відвантаження товару, при цьому максимальний розмір допустимого відхилення не може перевищувати 1 % від зазначеного у специфікації. 6. Умови розрахунку: ДЛЯ НЕПЛАТНИКІВ ПДВ Оплата за поставлений якісний товар здійснюється Замовником шляхом перерахування грошових коштів на поточний рахунок Постачальника згідно видаткової накладної або накладної протягом 45 календарних днів з дати поставки. Початок перебігу строку оплати починається з дня, наступного за днем підписання видаткової накладної або накладної. ДЛЯ ПЛАТНИКІВ ПДВ Оплата за поставлений якісний товар здійснюється Замовником шляхом перерахування грошових коштів на поточний рахунок Постачальника згідно видаткової накладної або накладної протягом 45 календарних днів з дати поставки, за умови реєстрації Постачальником належним чином оформленої та незаблокованої податкової накладної в ЄРПН. Початок перебігу строку оплати починається з дня, наступного за днем підписання видаткової накладної або накладної. 7. Термін дії договору до 30.12.2024 року.

Завершена

1 551 085.00 UAH без ПДВ
Номер: 2584fa6e2b12473a977abaa8162dc76a
Внутрішній номер закупівлі: 22899163
Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-10-15-011469-a   
Замовник: Філія «ВП «Рівненська АЕС» АТ «НАЕК «Енергоатом»
Контактна особа: Шепетько Юлія Іванівна 380363664872 SheYN@rnpp.atom.gov.ua
Класифікатор ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоАналіз за цим CPV
Вид предмету закупівлі: Товари
Очікувана вартість: 1 551 085.00 UAH без ПДВ
Період прийому пропозицій: 15.10.2024 15:25 - 18.10.2024 12:00
Період кваліфікації: 18.10.2024 12:00 - 28.10.2024 08:17
Умови оплати:
інша подія - 100%

Тендерна документація

Номенклатура

Назва
Кількість
Період постачання
Місце постачання
Блок з яловичини знежилованої, заморожений, сорт вищий, ГСТУ 46.019
Код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
Кількість 6700 кілограм
Період постачання до 15.12.2024
Місце постачання
Печінка яловича, заморожена
Код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
Кількість 1700 кілограм
Період постачання до 15.12.2024
Місце постачання

Результати торгів

Учасник
Початкова пропозиція
Підсумкова пропозиція
Результати кваліфікації
Відповіді на вимоги
Док-ти
Скарги
ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ГПК-М′ЯСО"
Початкова пропозиція 1 432 055.00 UAH без ПДВ
Підсумкова пропозиція
1 432 055.00 UAH без ПДВ
Результати кваліфікації
Переможець
28.10.2024 08:17
Відповіді на вимоги 9
Документи 2
Скарги 0
ФОП "СТАЙОХА ОЛЕКСАНДР ОЛЕКСАНДРОВИЧ"
Початкова пропозиція 1 550 000.00 UAH без ПДВ
Підсумкова пропозиція
1 550 000.00 UAH без ПДВ
Результати кваліфікації
Не розглядався
Відповіді на вимоги 9
Документи 3
Скарги 0

Контракти

Номер: 09e53d012f1e4b9882dc846a03e05cac
Ідентифікатор договору: UA-2024-10-15-011469-a-a1
Постачальник: ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ГПК-М′ЯСО"
Дані про підписанта Постачальника: Михайлюк Любомир, KARPATAGROLM@UKR.NET, 380661950599, UA453204780000026009924420026, Статуту, Директор
Номер договору: 53-122-05-24-15308
Сума договору: 1 718 466.00 UAH з ПДВ
Сума договору: 1 432 055.00 UAH без ПДВ
Період дії договору: 01.11.2024 00:00 - 30.12.2024 00:00
Дата підписання: 01.11.2024 00:00
Статус:
Підписаний
pdf
35-24-ЗПП_Договір.pdf
p7s
sign.p7s