• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону
  • 1

М`ясо свійської птиці

1. Порівняння пропозицій учасників проводиться без урахування розміру податку на додану вартість. Учасник зазначає загальну ціну без ПДВ. 2. Учасник, пропозиція якого за результатами оцінки електронною системою закупівель визначена економічно вигідною, обов’язково повинен надати на електронну адресу замовника: SheYN@rnpp.atom.gov.ua із зазначенням предмета закупівлі та ідентифікатора закупівлі (у форматі UA-2023-ХХ-ХХ-ХХХХХХ-Y) не пізніше 2 робочих днів з моменту оцінки, наступні документи: - заповнений проект договору, - заповнену специфікацію відповідно до додатку до договору. 3. Інформація про товар та вимоги до нього: - Кури–тушки, заморожені – тушки курей бройлерів, 1-ої категорії сухої заморозки, патрані, добре знекровлені з чистою поверхнею, без слідів ударів, запах властивий доброякісному м’ясу, втрата ваги товару при розморожуванні повинна бути не більше 2 %. - М’ясо повинно бути без наявності ознак замороженої води. - Умови зберігання: від -12 ºС до -18 ºС. - Тушки повинні бути розфасовані у транспортну тару (кожна тушка не менше 2,0 кг, окремо упакована в поліетиленову упаковку і в картонні ящики до 15 кг з відповідним маркуванням), з жорсткого вологонепроникного матеріалу згідно з чинними нормативними документами. - На кожній одиниці фасування або ярлику, який кладеться до ящика, повинно бути маркування, що ідентифікує партію, до якої належить харчовий продукт, у вигляді печатки або етикетки із зазначенням: найменування та адреса підприємства-виробника, найменування та вид, термічний стан, вага нетто, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність, позначення нормативних документів у відповідності до супровідних документів на поставку. - Маркування на етикетці повинно забезпечити чітке читання державною мовою у доступній для сприйняття формі. - Етикетування харчових продуктів повинно відповідати вимогам, зазначеним у Законі України «Про основні принципи та вимог до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997. - Четвертина задня куряча, заморожена – четвертини курей бройлерів, 1-ої категорії сухої заморозки, добре знекровлені з чистою поверхнею, без слідів ударів, запах властивий доброякісному м’ясу, втрата ваги товару при розморожуванні повинна бути не більше 2 %. - М’ясо повинно бути без наявності ознак замороженої води. - Четвертина повинна бути розфасована у транспортну тару (упаковані в поліетиленову упаковку і в картонні ящики до 15 кг з відповідним маркуванням). - Умови зберігання: від -12 ºС до -18 ºС. - На кожній одиниці фасування або ярлику, який кладеться до ящика, повинно бути маркування, що ідентифікує партію, до якої належить харчовий продукт, у вигляді печатки або етикетки із зазначенням: найменування та адреса підприємства-виробника, найменування та вид, термічний стан, вага нетто, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність, позначення нормативних документів у відповідності до супровідних документів на поставку. - Маркування на етикетці повинно забезпечити чітке читання державною мовою у доступній для сприйняття формі. - Етикетування харчових продуктів повинно відповідати вимогам, зазначеним у Законі України «Про основні принципи та вимог до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997. - Філе куряче заморожене – фiле грудки курей бройлерiв, 1-ої категорії сухої заморозки, втрата ваги товару при розморожуванні повинна бути не більше 2 %. - Філе – чисте, пружне, без сторонніх запахів, колір свіжого м’яса (без сторонніх відтінків). - М’ясо повинно бути без наявності ознак замороженої води. - Філе повинно бути розфасоване у транспортну тару (упаковані в поліетиленову упаковку і в картонні ящики по 10- 15 кг з відповідним маркуванням), з жорсткого вологонепроникного матеріалу згідно з чинними нормативними документами. - Умови зберігання: від -12 ºС до -18 ºС. - На кожній одиниці фасування або ярлику, який кладеться до ящика, повинно бути маркування, що ідентифікує партію, до якої належить харчовий продукт, у вигляді печатки або етикетки із зазначенням: найменування та адреса підприємства-виробника, найменування та вид, термічний стан, вага нетто, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність, позначення нормативних документів у відповідності до супровідних документів на поставку. - Маркування на етикетці повинно забезпечити чітке читання державною мовою у доступній для сприйняття формі. - Етикетування харчових продуктів повинно відповідати вимогам, зазначеним у Законі України «Про основні принципи та вимог до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997. - Стегно куряче заморожене – стегно курей бройлерів, 1-ої категорії сухої заморозки, без згустків крові з чистою поверхнею. - Втрата ваги при розмороженні повинна бути не більше 2 %. - М’ясо повинно бути без наявності ознак замороженої води. - Запах – властивий свіжому, властивий доброякісному м’ясу птиці, без ознак псування, без сторонніх запахів. - Оперення повністю видалено. - Умови зберігання: від -12 ºС до -18 ºС. - Транспортне та складське пакування – пакети (мішки) з полімерної плівки для харчових продуктів. Вага 1 шт. – 0,1-0,2 кг. - Стегна повинні бути розфасовані у транспортну тару, і в картонні ящики по 10-15 кг з відповідним маркуванням. - На кожній одиниці фасування або ярлику, який кладеться до ящика, повинно бути маркування, що ідентифікує партію, до якої належить харчовий продукт, у вигляді печатки або етикетки із зазначенням: найменування та адреса підприємства-виробника, найменування та вид, термічний стан, вага нетто, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність, позначення нормативних документів у відповідності до супровідних документів на поставку. - Маркування на етикетці повинно забезпечити чітке читання державною мовою у доступній для сприйняття формі. - Етикетування харчових продуктів повинно відповідати вимогам, зазначеним у Законі України «Про основні принципи та вимог до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997. - Гомілка куряча, заморожена – гомілка курей бройлерiв, 1-ої категорії сухої заморозки. - Гомілки чисті, добре знекровлені, без слідів ударів, без сторонніх запахів. - М’ясо повинно бути без наявності ознак замороженої води. - Втрата ваги товару при розморожуванні повинна бути не більше 2 %. - Гомілки повинні бути розфасовані у транспортну тару (упаковані в поліетиленову упаковку і в картонні ящики по 10-15 кг з відповідним маркуванням). - Умови зберігання: від -12 ºС до -18 ºС. - На кожній одиниці фасування або ярлику, який кладеться до ящика, повинно бути маркування, що ідентифікує партію, до якої належить харчовий продукт, у вигляді печатки або етикетки із зазначенням: найменування та адреса підприємства-виробника, найменування та вид, термічний стан, вага нетто, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність, позначення нормативних документів у відповідності до супровідних документів на поставку. - Маркування на етикетці повинно забезпечити чітке читання державною мовою у доступній для сприйняття формі. - Етикетування харчових продуктів повинно відповідати вимогам, зазначеним у Законі України «Про основні принципи та вимог до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997. - Крило 2 фаланги куряче, заморожене. - Крила курей бройлерів, 1-ої категорії сухої заморозки, 2-х фалангові, чисті, добре знекровлені, без слідів ударів, без сторонніх запахів. - Втрата ваги товару при розморожуванні повинна бути не більше 2 %. - Крила повинні бути розфасовані у транспортну тару (упаковані в поліетиленову упаковку і в картонні ящики по 10-15 кг з відповідним маркуванням). - Умови зберігання: від -12 ºС до -18 ºС. - На кожній одиниці фасування або ярлику, який кладеться до ящика, повинно бути маркування, що ідентифікує партію, до якої належить харчовий продукт, у вигляді печатки або етикетки із зазначенням: найменування та адреса підприємства-виробника, найменування та вид, термічний стан, вага нетто, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність, позначення нормативних документів у відповідності до супровідних документів на поставку. - Маркування на етикетці повинно забезпечити чітке читання державною мовою у доступній для сприйняття формі. - Етикетування харчових продуктів повинно відповідати вимогам, зазначеним у Законі України «Про основні принципи та вимог до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997. 4. Необхідний строк поставки товарів: Товар поставляється Постачальником окремими партіями (поетапно) згідно з розділом 3 «Строки і умови поставки» Договору поставки. 5. Місце та умови поставки: Місце поставки – База УРП м. Вараш, Рівненська область, на умовах DDP згідно правил „Інкотермс-2010”. При здійсненні поставки товару допускається відхилення фактичних показників щодо загальної кількості, об’єму від зазначених у специфікації в меншу сторону, якщо це пов’язане з особливостями фасування або пакування, відвантаження товару, при цьому максимальний розмір допустимого відхилення не може перевищувати 1% від зазначеного у специфікації. 6. Умови розрахунку: ДЛЯ НЕПЛАТНИКІВ ПДВ Оплата за поставлений якісний товар здійснюється Замовником шляхом перерахування грошових коштів на поточний рахунок Постачальника згідно видаткової накладної або накладної протягом 45 календарних днів з дати поставки. Початок перебігу строку оплати починається з дня, наступного за днем підписання видаткової накладної або накладної. ДЛЯ ПЛАТНИКІВ ПДВ Оплата за поставлений якісний товар здійснюється Замовником шляхом перерахування грошових коштів на поточний рахунок Постачальника згідно видаткової накладної або накладної протягом 45 календарних днів з дати поставки, за умови реєстрації Постачальником належним чином оформленої та незаблокованої податкової накладної в ЄРПН. Початок перебігу строку оплати починається з дня, наступного за днем підписання видаткової накладної або накладної. 7. Термін дії договору до 30.11.2024 року.

Завершена

1 585 100.00 UAH без ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: f2638067152f4c45a4d80d470bba181e
Критерій стосується номенклатури Крило 2 фаланги куряче, заморожене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.07.2024 11:34
Відповідність ДСТУ 3143
ID: f23cbbf1efb6447db61053f6b4854ae9  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.07.2024 11:34
Термічний стан
ID: 338cfa3de76b4565b6674fc20973fe26  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.07.2024 11:34
Частина
ID: d5c50dddb6eb4128bb0095dd9d62bbf6  
Очікуване значення : крило 2 фаланги  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: df9d0d4e9fdc45b99dd59fc1c603ac30
Критерій стосується номенклатури Гомілка куряча, заморожена, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.07.2024 11:34
З шкірою
ID: 76b54ab938f6459dadadf43a01687bb5  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.07.2024 11:34
Наявність кісток
ID: 511d0e6097004728aa8098c628c3f1c9  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.07.2024 11:34
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 0c63a6bfe8684bd9a80fe3f48045506b  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.07.2024 11:34
Термічний стан
ID: b714163ae02a4f2da963132604a14442  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.07.2024 11:34
Частина
ID: fffbe9d59a7c4a56aa4771b50ae25197  
Очікуване значення : гомілка  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: a85dfb96c69847929cb49915776abd32
Критерій стосується номенклатури Стегно куряче, заморожене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.07.2024 11:34
З шкірою
ID: 4959acbc75324d69813577e8e7aeb7d5  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.07.2024 11:34
Наявність кісток
ID: 99365a19cbb84a228c6a2a32dcb72290  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.07.2024 11:34
Відповідність ДСТУ 3143
ID: a4fadaaf9d0845b2b4578dd59f2abaff  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.07.2024 11:34
Термічний стан
ID: 2ec2b1b9df8842078aa707f98e5da34a  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.07.2024 11:34
Частина
ID: 9891fa2093a4487ca16d71e60a94913f  
Очікуване значення : стегно  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 00cf8d45860b4572aba3b5cf739bbb9c
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, заморожене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.07.2024 11:34
Наявність кісток
ID: 740dfaf2ff8942689fefcb295f1abb8b  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.07.2024 11:34
З шкірою
ID: afdf5387924d4844b7246a4c499832cc  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.07.2024 11:34
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 740dfa066018497a8645cdb81580fbda  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.07.2024 11:34
Термічний стан
ID: 29e62e3e40d949198ade226ea1630aa2  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.07.2024 11:34
Частина
ID: f3a5263241d54d5f814256fdc153ed1c  
Очікуване значення : філе  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 15030bbaa62f4eee971768ce377b636c
Критерій стосується номенклатури Четвертина задня куряча, заморожена, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.07.2024 11:34
Відповідність ДСТУ 3143
ID: a889e0ea85604fbda1924cbc78a9eda2  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.07.2024 11:34
Термічний стан
ID: 201ba1655f1a4454b743fb77b7281901  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.07.2024 11:34
Частина
ID: 79ef0ee2f08b4661bbbe15e4f449ca77  
Очікуване значення : четвертина задня  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 005959f747344b76b29c3a860c0ba58f
Критерій стосується номенклатури Кури-тушки, заморожені, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.07.2024 11:34
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 8eb73b5bbe4043d5a410943a956dd03d  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.07.2024 11:34
Термічний стан
ID: 03070ca3a5ec43cd933127a4a0c8f3ae  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.07.2024 11:34
Частина
ID: 1e0ba1f46dff4be28e837fd90a792ad7  
Очікуване значення : кури-тушки  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження