• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону
  • 1

М`ясо свійської птиці

1. Порівняння пропозицій учасників проводиться без урахування розміру податку на додану вартість. Учасник зазначає загальну ціну без ПДВ. 2. Учасник, пропозиція якого за результатами оцінки електронною системою закупівель визначена економічно вигідною, обов’язково повинен надати на електронну адресу замовника: SheYN@rnpp.atom.gov.ua із зазначенням предмета закупівлі та ідентифікатора закупівлі (у форматі UA-2023-ХХ-ХХ-ХХХХХХ-Y) не пізніше 2 робочих днів з моменту оцінки, наступні документи: - заповнений проект договору, - заповнену специфікацію відповідно до додатку до договору. 3. Інформація про товар та вимоги до нього: - Кури–тушки, заморожені – тушки курей бройлерів, 1-ої категорії сухої заморозки, патрані, добре знекровлені з чистою поверхнею, без слідів ударів, запах властивий доброякісному м’ясу, втрата ваги товару при розморожуванні повинна бути не більше 2 %. - М’ясо повинно бути без наявності ознак замороженої води. - Умови зберігання: від -12 ºС до -18 ºС. - Тушки повинні бути розфасовані у транспортну тару (кожна тушка не менше 2,0 кг, окремо упакована в поліетиленову упаковку і в картонні ящики до 15 кг з відповідним маркуванням), з жорсткого вологонепроникного матеріалу згідно з чинними нормативними документами. - На кожній одиниці фасування або ярлику, який кладеться до ящика, повинно бути маркування, що ідентифікує партію, до якої належить харчовий продукт, у вигляді печатки або етикетки із зазначенням: найменування та адреса підприємства-виробника, найменування та вид, термічний стан, вага нетто, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність, позначення нормативних документів у відповідності до супровідних документів на поставку. - Маркування на етикетці повинно забезпечити чітке читання державною мовою у доступній для сприйняття формі. - Етикетування харчових продуктів повинно відповідати вимогам, зазначеним у Законі України «Про основні принципи та вимог до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997. - Четвертина задня куряча, заморожена – четвертини курей бройлерів, 1-ої категорії сухої заморозки, добре знекровлені з чистою поверхнею, без слідів ударів, запах властивий доброякісному м’ясу, втрата ваги товару при розморожуванні повинна бути не більше 2 %. - М’ясо повинно бути без наявності ознак замороженої води. - Четвертина повинна бути розфасована у транспортну тару (упаковані в поліетиленову упаковку і в картонні ящики до 15 кг з відповідним маркуванням). - Умови зберігання: від -12 ºС до -18 ºС. - На кожній одиниці фасування або ярлику, який кладеться до ящика, повинно бути маркування, що ідентифікує партію, до якої належить харчовий продукт, у вигляді печатки або етикетки із зазначенням: найменування та адреса підприємства-виробника, найменування та вид, термічний стан, вага нетто, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність, позначення нормативних документів у відповідності до супровідних документів на поставку. - Маркування на етикетці повинно забезпечити чітке читання державною мовою у доступній для сприйняття формі. - Етикетування харчових продуктів повинно відповідати вимогам, зазначеним у Законі України «Про основні принципи та вимог до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997. - Філе куряче заморожене – фiле грудки курей бройлерiв, 1-ої категорії сухої заморозки, втрата ваги товару при розморожуванні повинна бути не більше 2 %. - Філе – чисте, пружне, без сторонніх запахів, колір свіжого м’яса (без сторонніх відтінків). - М’ясо повинно бути без наявності ознак замороженої води. - Філе повинно бути розфасоване у транспортну тару (упаковані в поліетиленову упаковку і в картонні ящики по 10- 15 кг з відповідним маркуванням), з жорсткого вологонепроникного матеріалу згідно з чинними нормативними документами. - Умови зберігання: від -12 ºС до -18 ºС. - На кожній одиниці фасування або ярлику, який кладеться до ящика, повинно бути маркування, що ідентифікує партію, до якої належить харчовий продукт, у вигляді печатки або етикетки із зазначенням: найменування та адреса підприємства-виробника, найменування та вид, термічний стан, вага нетто, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність, позначення нормативних документів у відповідності до супровідних документів на поставку. - Маркування на етикетці повинно забезпечити чітке читання державною мовою у доступній для сприйняття формі. - Етикетування харчових продуктів повинно відповідати вимогам, зазначеним у Законі України «Про основні принципи та вимог до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997. - Стегно куряче заморожене – стегно курей бройлерів, 1-ої категорії сухої заморозки, без згустків крові з чистою поверхнею. - Втрата ваги при розмороженні повинна бути не більше 2 %. - М’ясо повинно бути без наявності ознак замороженої води. - Запах – властивий свіжому, властивий доброякісному м’ясу птиці, без ознак псування, без сторонніх запахів. - Оперення повністю видалено. - Умови зберігання: від -12 ºС до -18 ºС. - Транспортне та складське пакування – пакети (мішки) з полімерної плівки для харчових продуктів. Вага 1 шт. – 0,1-0,2 кг. - Стегна повинні бути розфасовані у транспортну тару, і в картонні ящики по 10-15 кг з відповідним маркуванням. - На кожній одиниці фасування або ярлику, який кладеться до ящика, повинно бути маркування, що ідентифікує партію, до якої належить харчовий продукт, у вигляді печатки або етикетки із зазначенням: найменування та адреса підприємства-виробника, найменування та вид, термічний стан, вага нетто, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність, позначення нормативних документів у відповідності до супровідних документів на поставку. - Маркування на етикетці повинно забезпечити чітке читання державною мовою у доступній для сприйняття формі. - Етикетування харчових продуктів повинно відповідати вимогам, зазначеним у Законі України «Про основні принципи та вимог до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997. - Гомілка куряча, заморожена – гомілка курей бройлерiв, 1-ої категорії сухої заморозки. - Гомілки чисті, добре знекровлені, без слідів ударів, без сторонніх запахів. - М’ясо повинно бути без наявності ознак замороженої води. - Втрата ваги товару при розморожуванні повинна бути не більше 2 %. - Гомілки повинні бути розфасовані у транспортну тару (упаковані в поліетиленову упаковку і в картонні ящики по 10-15 кг з відповідним маркуванням). - Умови зберігання: від -12 ºС до -18 ºС. - На кожній одиниці фасування або ярлику, який кладеться до ящика, повинно бути маркування, що ідентифікує партію, до якої належить харчовий продукт, у вигляді печатки або етикетки із зазначенням: найменування та адреса підприємства-виробника, найменування та вид, термічний стан, вага нетто, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність, позначення нормативних документів у відповідності до супровідних документів на поставку. - Маркування на етикетці повинно забезпечити чітке читання державною мовою у доступній для сприйняття формі. - Етикетування харчових продуктів повинно відповідати вимогам, зазначеним у Законі України «Про основні принципи та вимог до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997. - Крило 2 фаланги куряче, заморожене. - Крила курей бройлерів, 1-ої категорії сухої заморозки, 2-х фалангові, чисті, добре знекровлені, без слідів ударів, без сторонніх запахів. - Втрата ваги товару при розморожуванні повинна бути не більше 2 %. - Крила повинні бути розфасовані у транспортну тару (упаковані в поліетиленову упаковку і в картонні ящики по 10-15 кг з відповідним маркуванням). - Умови зберігання: від -12 ºС до -18 ºС. - На кожній одиниці фасування або ярлику, який кладеться до ящика, повинно бути маркування, що ідентифікує партію, до якої належить харчовий продукт, у вигляді печатки або етикетки із зазначенням: найменування та адреса підприємства-виробника, найменування та вид, термічний стан, вага нетто, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність, позначення нормативних документів у відповідності до супровідних документів на поставку. - Маркування на етикетці повинно забезпечити чітке читання державною мовою у доступній для сприйняття формі. - Етикетування харчових продуктів повинно відповідати вимогам, зазначеним у Законі України «Про основні принципи та вимог до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997. 4. Необхідний строк поставки товарів: Товар поставляється Постачальником окремими партіями (поетапно) згідно з розділом 3 «Строки і умови поставки» Договору поставки. 5. Місце та умови поставки: Місце поставки – База УРП м. Вараш, Рівненська область, на умовах DDP згідно правил „Інкотермс-2010”. При здійсненні поставки товару допускається відхилення фактичних показників щодо загальної кількості, об’єму від зазначених у специфікації в меншу сторону, якщо це пов’язане з особливостями фасування або пакування, відвантаження товару, при цьому максимальний розмір допустимого відхилення не може перевищувати 1% від зазначеного у специфікації. 6. Умови розрахунку: ДЛЯ НЕПЛАТНИКІВ ПДВ Оплата за поставлений якісний товар здійснюється Замовником шляхом перерахування грошових коштів на поточний рахунок Постачальника згідно видаткової накладної або накладної протягом 45 календарних днів з дати поставки. Початок перебігу строку оплати починається з дня, наступного за днем підписання видаткової накладної або накладної. ДЛЯ ПЛАТНИКІВ ПДВ Оплата за поставлений якісний товар здійснюється Замовником шляхом перерахування грошових коштів на поточний рахунок Постачальника згідно видаткової накладної або накладної протягом 45 календарних днів з дати поставки, за умови реєстрації Постачальником належним чином оформленої та незаблокованої податкової накладної в ЄРПН. Початок перебігу строку оплати починається з дня, наступного за днем підписання видаткової накладної або накладної. 7. Термін дії договору до 30.11.2024 року.

Завершена

1 585 100.00 UAH без ПДВ
Номер: f85129b8326946aaa9189eb1382717a2
Внутрішній номер закупівлі: 21993394
Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-07-04-003651-a   
Замовник: Філія «ВП «Рівненська АЕС» АТ «НАЕК «Енергоатом»
Контактна особа: Мотоман Марія Петрівна 380363662935 SheYN@rnpp.atom.gov.ua
Класифікатор ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоАналіз за цим CPV
Вид предмету закупівлі: Товари
Очікувана вартість: 1 585 100.00 UAH без ПДВ
Період прийому пропозицій: 04.07.2024 11:35 - 09.07.2024 12:00
Період кваліфікації: 09.07.2024 12:00 - 17.07.2024 14:57

Тендерна документація

Номенклатура

Назва
Кількість
Період постачання
Місце постачання
Кури-тушки, заморожені, ДСТУ 3143
Код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
Кількість 5000 кілограм
Період постачання до 30.11.2024
Місце постачання
Четвертина задня куряча, заморожена, ДСТУ 3143
Код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
Кількість 3000 кілограм
Період постачання до 30.11.2024
Місце постачання
Філе куряче, заморожене, ДСТУ 3143
Код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
Кількість 4000 кілограм
Період постачання до 30.11.2024
Місце постачання
Стегно куряче, заморожене, ДСТУ 3143
Код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
Кількість 5000 кілограм
Період постачання до 30.11.2024
Місце постачання
Гомілка куряча, заморожена, ДСТУ 3143
Код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
Кількість 1500 кілограм
Період постачання до 30.11.2024
Місце постачання
Крило 2 фаланги куряче, заморожене, ДСТУ 3143
Код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
Кількість 1000 кілограм
Період постачання до 30.11.2024
Місце постачання

Результати торгів

Учасник
Початкова пропозиція
Підсумкова пропозиція
Результати кваліфікації
Відповіді на вимоги
Док-ти
Скарги
ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ГПК-М′ЯСО"
Початкова пропозиція 1 357 950.00 UAH без ПДВ
Підсумкова пропозиція
1 357 950.00 UAH без ПДВ
Результати кваліфікації
Переможець
17.07.2024 14:57
Відповіді на вимоги 24
Документи 2
Скарги 0
ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ПІВНІЧНИЙ ЛІДЕР"
Початкова пропозиція 1 507 300.00 UAH без ПДВ
Підсумкова пропозиція
1 507 300.00 UAH без ПДВ
Результати кваліфікації
Не розглядався
Відповіді на вимоги 24
Документи 2
Скарги 0

Контракти

Номер: c6652f82ee494e25835d52c930aca6e6
Ідентифікатор договору: UA-2024-07-04-003651-a-a1
Постачальник: ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ГПК-М′ЯСО"
Дані про підписанта Постачальника: Михайлюк Любомир, KARPATAGROLM@UKR.NET, 380661950599, UA453204780000026009924420026, Статуту, Директор
Номер договору: 53-122-05-24-15021
Сума договору: 1 629 540.00 UAH з ПДВ
Сума договору: 1 357 950.00 UAH без ПДВ
Період дії договору: 19.07.2024 00:00 - 30.11.2024 00:00
Дата підписання: 19.07.2024 00:00
Статус:
Виконаний
pdf
14-24-ЗПП_Договір.pdf
p7s
sign.p7s