• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

М`ясо свинини заморожене

1. Порівняння пропозицій учасників проводиться без урахування розміру податку на додану вартість. Учасник зазначає загальну ціну без ПДВ. 2. Учасник, пропозиція якого за результатами оцінки електронною системою закупівель визначена економічно вигідною, обов’язково повинен надати на електронну адресу замовника: SheYN@rnpp.atom.gov.ua із зазначенням предмета закупівлі та ідентифікатора закупівлі (у форматі UA-2023-ХХ-ХХ-ХХХХХХ-Y) не пізніше 2 робочих днів з моменту оцінки, наступні документи: - заповнений проект договору, - заповнену специфікацію відповідно до додатку до договору, - заповнену Анкету для резидентів відповідно до прикріпленого файлу до договору, згідно Постанови Кабінету Міністрів України «Про забезпечення захисту національних інтересів за майбутніми позовами держави Україна у зв’язку з військовою агресією Російської Федерації» від 03.03.2022 № 187, оскільки замовник не може виконувати зобов’язання, кредиторами за якими є Російська Федерація або особи пов’язані з країною агресором, що визначені підпунктом 1 пункту 1 цієї Постанови. На підтвердження наявності/відсутності вказаних вище обставин учасник надає заповнену анкету за підписом керівника учасника або уповноваженої особи згідно з доданою формою (державні органи, а також підприємства, установи та організації у статутному капіталі яких частка державної або комунальної власності становить сто відсотків – в складі своєї пропозиції анкету не подають). - скановані копії документів, що зазначені в розділі «ДОКУМЕНТИ» Анкети відповідно до додатку. 3. Інформація про товар та вимоги до нього: Лопатка свинна заморожена • Лопатка свинна заморожена першої категорії – м`якуш без кісток та шкіри, отриманий від лопаткової частини туші свині, зачищений від сухожилок і грубих поверхневих плівок. • Консистенція розмороженого м`яса: щільна, пружна, поверхня чиста. • Колір – від рожевого до червоного, без ознак розморожування та повторного заморожування. • Втрата ваги при розмороженні повинна бути не більше 2%. • Запах – властивий свіжому, доброякісному виду м`яса без ознак псування, без сторонніх запахів. • Умови зберігання: від -12ºС до -18ºС. • Транспортне та складське пакування: для попередження небажаних змін і зменшення втрат м`яса товар має бути запакований полімерною плівкою для харчових продуктів у формі блоків (брикетів). • Розфасований в картонні ящики або з іншого жорсткого вологонепроникного матеріалу згідно з чинними нормативними документами. • На кожній одиниці фасування або ярлику який кладеться до ящика повинно бути маркування, що ідентифікує партію, до якої належить харчовий продукт, у вигляді печатки або етикетки із зазначенням: найменування та адреса підприємства-виробника, найменування та вид, термічний стан, вага нетто, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність, позначення нормативних документів у відповідності до супровідних документів на поставку. • Маркування на етикетці повинно забезпечити чітке читання державною мовою у доступній для сприйняття формі. • Етикетування харчових продуктів повинно відповідати вимогам, зазначеним у Законі України «Про основні принципи та вимог до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997. Свинина тазостегнова заморожена • Свинина тазостегнова заморожена першої категорії – м`якуш без кісток та шкіри, отриманий від тазостегнової частини туші свині, зачищений від сухожилок і грубих поверхневих плівок. • Консистенція розмороженого м`яса: щільна, пружна, поверхня чиста. • Колір – від рожевого до червоного, без ознак розморожування та повторного заморожування. • Втрата ваги при розмороженні повинна бути не більше 2%. • Запах – властивий свіжому, доброякісному виду м`яса без ознак псування, без сторонніх запахів. • Умови зберігання: від -12ºС до -18ºС. • Транспортне та складське пакування: для попередження небажаних змін і зменшення втрат м`яса товар має бути запакований полімерною плівкою для харчових продуктів у формі блоків (брикетів). • Розфасований в картонні ящики або з іншого жорсткого вологонепроникного матеріалу згідно з чинними нормативними документами. • На кожній одиниці фасування або ярлику який кладеться до ящика повинно бути маркування, що ідентифікує партію, до якої належить харчовий продукт, у вигляді печатки або етикетки із зазначенням: найменування та адреса підприємства-виробника, найменування та вид, термічний стан, вага нетто, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність, позначення нормативних документів у відповідності до супровідних документів на поставку. • Маркування на етикетці повинно забезпечити чітке читання державною мовою у доступній для сприйняття формі. Етикетування харчових продуктів повинно відповідати вимогам, зазначеним у Законі України «Про основні принципи та вимог до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997. Ребра необрізні свинячі заморожені • Ребра необрізні свинячі заморожені. • М`ясо на ребрах пружне з невисоким вмістом жиру. • Поверхня м`яса рівна необвітрена, чиста, суха, без плям, без забруднень. • Форма - відповідна вигляду, на розрізі - м'язова тканина, рівномірно забарвлена, рожево-червоного кольору. • Колір жиру білий. • Запах – властивий свіжому, доброякісному виду м`яса без ознак псування, без сторонніх запахів. • Товар не повинен мати згустків крові, дефектів цілісності та ознак розморожування та повторного заморожування. • Втрата ваги при розмороженні повинна бути не більше 2%. • Умови зберігання: від -12ºС до -18ºС. • Транспортне та складське пакування: для попередження небажаних змін і зменшення втрат, товар має бути запакований полімерною плівкою для харчових продуктів. • Розфасований в картонні ящики або з іншого жорсткого вологонепроникного матеріалу згідно з чинними нормативними документами. • На кожній одиниці фасування або ярлику який кладеться до ящика повинно бути маркування, що ідентифікує партію, до якої належить харчовий продукт, у вигляді печатки або етикетки із зазначенням: найменування та адреса підприємства-виробника, найменування та вид, термічний стан, вага нетто, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність, позначення нормативних документів у відповідності до супровідних документів на поставку. • Маркування на етикетці повинно забезпечити чітке читання державною мовою у доступній для сприйняття формі. • Етикетування харчових продуктів повинно відповідати вимогам, зазначеним у Законі України «Про основні принципи та вимог до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997. Підчеревина свинна заморожена • Частина грудочеревної туші від якої відделені ребра з прилягаючою до них шаруватою структурою зі шкіркою – м`язові тканини чергуються з салом. • Консистенція розмороженого м`яса: щільна, пружна, поверхня чиста. • Втрата ваги при розмороженні повинна бути не більше 2%. • Запах – властивий свіжому, доброякісному виду м`яса без ознак псування, без сторонніх запахів. • Товар не повинен мати згустків крові, дефектів цілісності та ознак розморожування та повторного заморожування. • Умови зберігання: від -12ºС до -18ºС. • Транспортне та складське пакування: для попередження небажаних змін і зменшення втрат, товар має бути запакований полімерною плівкою для харчових продуктів. • Розфасований в картонні ящики або з іншого жорсткого вологонепроникного матеріалу згідно з чинними нормативними документами. • На кожній одиниці фасування або ярлику який кладеться до ящика повинно бути маркування, що ідентифікує партію, до якої належить харчовий продукт, у вигляді печатки або етикетки із зазначенням: найменування та адреса підприємства-виробника, найменування та вид, термічний стан, вага нетто, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність, позначення нормативних документів у відповідності до супровідних документів на поставку. • Маркування на етикетці повинно забезпечити чітке читання державною мовою у доступній для сприйняття формі. • Етикетування харчових продуктів повинно відповідати вимогам, зазначеним у Законі України «Про основні принципи та вимог до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997. Корейка свинна заморожена • М’якоть овально-подовженої форми. • Відділена зі спинно-поперекової частини півтуші, з товщиною сала не більше ніж 5 мм. • Без грубої сполучної тканини (сухожиль, фасцій тощо) і жирової тканини, крупних кровоносних судин, лімфатичних вузлів і кров’яних згустків. • Відповідного кольору для даного виду м'яса. • Консистенція розмороженого м`яса: щільна, пружна, поверхня чиста. • Втрата ваги при розмороженні повинна бути не більше 2%. • Запах – властивий свіжому, доброякісному виду м`яса без ознак псування, без сторонніх запахів. • Товар не повинен мати згустків крові, дефектів цілісності та ознак розморожування та повторного заморожування. • Умови зберігання: від -12ºС до -18ºС. • Транспортне та складське пакування: для попередження небажаних змін і зменшення втрат, товар має бути запакований полімерною плівкою для харчових продуктів. • Розфасований в картонні ящики або з іншого жорсткого вологонепроникного матеріалу згідно з чинними нормативними документами. • На кожній одиниці фасування або ярлику який кладеться до ящика повинно бути маркування, що ідентифікує партію, до якої належить харчовий продукт, у вигляді печатки або етикетки із зазначенням: найменування та адреса підприємства-виробника, найменування та вид, термічний стан, вага нетто, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність, позначення нормативних документів у відповідності до супровідних документів на поставку. • Маркування на етикетці повинно забезпечити чітке читання державною мовою у доступній для сприйняття формі. • Етикетування харчових продуктів повинно відповідати вимогам, зазначеним у Законі України «Про основні принципи та вимог до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997. Шия свинна заморожена • М’ясо з жировими прожилками, без шкіри та кістки, відповідного кольору для даного виду м’яса. • Консистенція розмороженого м`яса: щільна, пружна, поверхня чиста. • Втрата ваги при розмороженні повинна бути не більше 2%. • Запах – властивий свіжому, доброякісному виду м`яса без ознак псування, без сторонніх запахів. • Товар не повинен мати згустків крові, дефектів цілісності та ознак розморожування та повторного заморожування. • Умови зберігання: від -12ºС до -18ºС. • Транспортне та складське пакування: для попередження небажаних змін і зменшення втрат, товар має бути запакований полімерною плівкою для харчових продуктів. • Розфасований в картонні ящики або з іншого жорсткого вологонепроникного матеріалу згідно з чинними нормативними документами. • На кожній одиниці фасування або ярлику який кладеться до ящика повинно бути маркування, що ідентифікує партію, до якої належить харчовий продукт, у вигляді печатки або етикетки із зазначенням: найменування та адреса підприємства-виробника, найменування та вид, термічний стан, вага нетто, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність, позначення нормативних документів у відповідності до супровідних документів на поставку. • Маркування на етикетці повинно забезпечити чітке читання державною мовою у доступній для сприйняття формі. • Етикетування харчових продуктів повинно відповідати вимогам, зазначеним у Законі України «Про основні принципи та вимог до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997. Вирізка свинна заморожена • Вирізка свинна заморожена, поверхня м’яса рівна необвітрена, зачищена від сухожиль і грубих поверхневих плівок. • Колір від світло червоного до червоного. • Консистенція розмороженого м`яса: щільна, пружна, поверхня чиста. • Втрата ваги при розмороженні повинна бути не більше 2%. • Запах – властивий свіжому, доброякісному виду м`яса без ознак псування, без сторонніх запахів. • Товар не повинен мати згустків крові, дефектів цілісності та ознак розморожування та повторного заморожування. • Умови зберігання: від -12ºС до -18ºС. • Транспортне та складське пакування: для попередження небажаних змін і зменшення втрат, товар має бути запакований полімерною плівкою для харчових продуктів. • Розфасований в картонні ящики або з іншого жорсткого вологонепроникного матеріалу згідно з чинними нормативними документами. • На кожній одиниці фасування або ярлику який кладеться до ящика повинно бути маркування, що ідентифікує партію, до якої належить харчовий продукт, у вигляді печатки або етикетки із зазначенням: найменування та адреса підприємства-виробника, найменування та вид, термічний стан, вага нетто, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність, позначення нормативних документів у відповідності до супровідних документів на поставку. • Маркування на етикетці повинно забезпечити чітке читання державною мовою у доступній для сприйняття формі. • Етикетування харчових продуктів повинно відповідати вимогам, зазначеним у Законі України «Про основні принципи та вимог до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997. 4. Необхідний строк поставки товарів: Поставка товару здійснюється Постачальником протягом 40-ка календарних днів з дати укладення договору. Згідно розділу 3 «Строки і умови поставки» договору поставки. 5. Місце та умови поставки: Місце поставки – База УРП м. Вараш, Рівненська область, на умовах DDP згідно правил «Інкотермс-2010». При здійсненні поставки товару допускається відхилення фактичних показників щодо загальної кількості, об’єму від зазначених у специфікації в меншу сторону, якщо це пов’язане з особливостями фасування або пакування, відвантаження товару, при цьому максимальний розмір допустимого відхилення не може перевищувати 0,5 % від зазначеного у специфікації. 6. Умови розрахунку: ДЛЯ НЕПЛАТНИКІВ ПДВ Оплата за поставлений якісний товар здійснюється Замовником шляхом перерахування грошових коштів на поточний рахунок Постачальника згідно видаткової накладної або накладної протягом 45 календарних днів з дати поставки. Початок перебігу строку оплати починається з дня, наступного за днем підписання видаткової накладної або накладної. ДЛЯ ПЛАТНИКІВ ПДВ Оплата за поставлений якісний товар здійснюється Замовником шляхом перерахування грошових коштів на поточний рахунок Постачальника згідно видаткової накладної або накладної протягом 45 календарних днів з дати поставки, за умови реєстрації Постачальником належним чином оформленої та незаблокованої податкової накладної в ЄРПН. Початок перебігу строку оплати починається з дня, наступного за днем підписання видаткової накладної або накладної. 7. Термін дії договору до 30.11.2024 року.

Завершена

2 855 108.00 UAH без ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 3767f04395cf42efbdfb593581f296d8
Критерій стосується номенклатури Вирізка свинна, заморожена, ГСТУ 46.019, 1 кг
Спосіб підтвердження
Відповідність стандарту
ID: cb3f94b33eee4195b70917fff939eb99  
Очікуване значення : ГСТУ 46.019  
Термічний стан
ID: 61626eb9e675422ba8bc58a150e21cd5  
Очікуване значення : заморожене  
Частина
ID: cb49f3ac31164e8b8d3ab8580f506650  
Очікуване значення : вирізка  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 0fafa3323bc14bb2adf7baa7e4cf4161
Критерій стосується номенклатури Ошийок свинний, заморожений, ГСТУ 46.019, 1 кг
Спосіб підтвердження
Відповідність стандарту
ID: ebdca0114e6b47dfb17170dcb4626cc5  
Очікуване значення : ГСТУ 46.019  
Термічний стан
ID: 67e06e2644b94685aaaef802a108ae1d  
Очікуване значення : заморожене  
Частина
ID: 343e38d57e6e4ee494d298f517b8a707  
Очікуване значення : ошийок  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 0d3a852b35054532a9ce2968066d9f10
Критерій стосується номенклатури Корейка свинна, заморожена, ГСТУ 46.019, 1 кг
Спосіб підтвердження
Відповідність стандарту
ID: a232ff7007f6411687900870172d2a0a  
Очікуване значення : ГСТУ 46.019  
Термічний стан
ID: 49735ea8b595428ea50c94652d17e037  
Очікуване значення : заморожене  
Частина
ID: 1bd8588d75c54d67a65de6bea589acc6  
Очікуване значення : корейка  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: c6daa163d33f4dd39f08266cf32ad057
Критерій стосується номенклатури Підчеревина свинна, заморожена, ГСТУ 46.019, 1 кг
Спосіб підтвердження
Відповідність стандарту
ID: 05ba1632a51241b79adaf4047fb6d404  
Очікуване значення : ГСТУ 46.019  
Термічний стан
ID: e8a3db02c3f8486bb1420b3bb9aafa85  
Очікуване значення : заморожене  
Частина
ID: 5cb35729a9694ee49dee16b47babec90  
Очікуване значення : підчеревина  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 83e2600839e74c999853916763cfe044
Критерій стосується номенклатури Ребро свинне, не обрізне, заморожене, ГСТУ 46.019, 1 кг
Спосіб підтвердження
Відповідність стандарту
ID: 894af0d66a154031a7d60ee362880ba1  
Очікуване значення : ГСТУ 46.019  
Термічний стан
ID: cfe66f316ca846a9bf4f4b1b93862da4  
Очікуване значення : заморожене  
Частина
ID: e011c18fd9a24918b1d1ec353b6bef36  
Очікуване значення : ребро не обрізне  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 3960343459be4f5484be7350ffd94b7e
Критерій стосується номенклатури Свинина тазостегнова, без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019, 1 кг
Спосіб підтвердження
Відповідність стандарту
ID: 6daebae038f84d63813b2a091180bfd6  
Очікуване значення : ГСТУ 46.019  
Термічний стан
ID: 895e22e947924b5595b0e15d68b360a1  
Очікуване значення : заморожене  
Частина
ID: e54e1e5a61844599980ddff44f04e432  
Очікуване значення : тазостегнова, без кістки  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 34b0fe10f94f4c43b6ac3f9225189508
Критерій стосується номенклатури Лопатка свинна без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019, 1 кг
Спосіб підтвердження
Відповідність стандарту
ID: 4daf6274564f42579a4665977d2d1485  
Очікуване значення : ГСТУ 46.019  
Термічний стан
ID: 9f860fb92a24429a92dd9e0d312d4e87  
Очікуване значення : заморожене  
Частина
ID: ea27100f225c4906bd83b7e2f2e35691  
Очікуване значення : лопатка без кістки  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження