• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

М`ясо свинини заморожене

1. Порівняння пропозицій учасників проводиться без урахування розміру податку на додану вартість. Учасник зазначає загальну ціну без ПДВ. 2. Учасник, пропозиція якого за результатами оцінки електронною системою закупівель визначена економічно вигідною, обов’язково повинен надати на електронну адресу замовника: SheYN@rnpp.atom.gov.ua із зазначенням предмета закупівлі та ідентифікатора закупівлі (у форматі UA-2023-ХХ-ХХ-ХХХХХХ-Y) не пізніше 2 робочих днів з моменту оцінки, наступні документи: - заповнений проект договору, - заповнену специфікацію відповідно до додатку до договору, - заповнену Анкету для резидентів відповідно до прикріпленого файлу до договору, згідно Постанови Кабінету Міністрів України «Про забезпечення захисту національних інтересів за майбутніми позовами держави Україна у зв’язку з військовою агресією Російської Федерації» від 03.03.2022 № 187, оскільки замовник не може виконувати зобов’язання, кредиторами за якими є Російська Федерація або особи пов’язані з країною агресором, що визначені підпунктом 1 пункту 1 цієї Постанови. На підтвердження наявності/відсутності вказаних вище обставин учасник надає заповнену анкету за підписом керівника учасника або уповноваженої особи згідно з доданою формою (державні органи, а також підприємства, установи та організації у статутному капіталі яких частка державної або комунальної власності становить сто відсотків – в складі своєї пропозиції анкету не подають). - скановані копії документів, що зазначені в розділі «ДОКУМЕНТИ» Анкети відповідно до додатку. 3. Інформація про товар та вимоги до нього: Лопатка свинна заморожена • Лопатка свинна заморожена першої категорії – м`якуш без кісток та шкіри, отриманий від лопаткової частини туші свині, зачищений від сухожилок і грубих поверхневих плівок. • Консистенція розмороженого м`яса: щільна, пружна, поверхня чиста. • Колір – від рожевого до червоного, без ознак розморожування та повторного заморожування. • Втрата ваги при розмороженні повинна бути не більше 2%. • Запах – властивий свіжому, доброякісному виду м`яса без ознак псування, без сторонніх запахів. • Умови зберігання: від -12ºС до -18ºС. • Транспортне та складське пакування: для попередження небажаних змін і зменшення втрат м`яса товар має бути запакований полімерною плівкою для харчових продуктів у формі блоків (брикетів). • Розфасований в картонні ящики або з іншого жорсткого вологонепроникного матеріалу згідно з чинними нормативними документами. • На кожній одиниці фасування або ярлику який кладеться до ящика повинно бути маркування, що ідентифікує партію, до якої належить харчовий продукт, у вигляді печатки або етикетки із зазначенням: найменування та адреса підприємства-виробника, найменування та вид, термічний стан, вага нетто, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність, позначення нормативних документів у відповідності до супровідних документів на поставку. • Маркування на етикетці повинно забезпечити чітке читання державною мовою у доступній для сприйняття формі. • Етикетування харчових продуктів повинно відповідати вимогам, зазначеним у Законі України «Про основні принципи та вимог до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997. Свинина тазостегнова заморожена • Свинина тазостегнова заморожена першої категорії – м`якуш без кісток та шкіри, отриманий від тазостегнової частини туші свині, зачищений від сухожилок і грубих поверхневих плівок. • Консистенція розмороженого м`яса: щільна, пружна, поверхня чиста. • Колір – від рожевого до червоного, без ознак розморожування та повторного заморожування. • Втрата ваги при розмороженні повинна бути не більше 2%. • Запах – властивий свіжому, доброякісному виду м`яса без ознак псування, без сторонніх запахів. • Умови зберігання: від -12ºС до -18ºС. • Транспортне та складське пакування: для попередження небажаних змін і зменшення втрат м`яса товар має бути запакований полімерною плівкою для харчових продуктів у формі блоків (брикетів). • Розфасований в картонні ящики або з іншого жорсткого вологонепроникного матеріалу згідно з чинними нормативними документами. • На кожній одиниці фасування або ярлику який кладеться до ящика повинно бути маркування, що ідентифікує партію, до якої належить харчовий продукт, у вигляді печатки або етикетки із зазначенням: найменування та адреса підприємства-виробника, найменування та вид, термічний стан, вага нетто, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність, позначення нормативних документів у відповідності до супровідних документів на поставку. • Маркування на етикетці повинно забезпечити чітке читання державною мовою у доступній для сприйняття формі. Етикетування харчових продуктів повинно відповідати вимогам, зазначеним у Законі України «Про основні принципи та вимог до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997. Ребра необрізні свинячі заморожені • Ребра необрізні свинячі заморожені. • М`ясо на ребрах пружне з невисоким вмістом жиру. • Поверхня м`яса рівна необвітрена, чиста, суха, без плям, без забруднень. • Форма - відповідна вигляду, на розрізі - м'язова тканина, рівномірно забарвлена, рожево-червоного кольору. • Колір жиру білий. • Запах – властивий свіжому, доброякісному виду м`яса без ознак псування, без сторонніх запахів. • Товар не повинен мати згустків крові, дефектів цілісності та ознак розморожування та повторного заморожування. • Втрата ваги при розмороженні повинна бути не більше 2%. • Умови зберігання: від -12ºС до -18ºС. • Транспортне та складське пакування: для попередження небажаних змін і зменшення втрат, товар має бути запакований полімерною плівкою для харчових продуктів. • Розфасований в картонні ящики або з іншого жорсткого вологонепроникного матеріалу згідно з чинними нормативними документами. • На кожній одиниці фасування або ярлику який кладеться до ящика повинно бути маркування, що ідентифікує партію, до якої належить харчовий продукт, у вигляді печатки або етикетки із зазначенням: найменування та адреса підприємства-виробника, найменування та вид, термічний стан, вага нетто, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність, позначення нормативних документів у відповідності до супровідних документів на поставку. • Маркування на етикетці повинно забезпечити чітке читання державною мовою у доступній для сприйняття формі. • Етикетування харчових продуктів повинно відповідати вимогам, зазначеним у Законі України «Про основні принципи та вимог до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997. Підчеревина свинна заморожена • Частина грудочеревної туші від якої відделені ребра з прилягаючою до них шаруватою структурою зі шкіркою – м`язові тканини чергуються з салом. • Консистенція розмороженого м`яса: щільна, пружна, поверхня чиста. • Втрата ваги при розмороженні повинна бути не більше 2%. • Запах – властивий свіжому, доброякісному виду м`яса без ознак псування, без сторонніх запахів. • Товар не повинен мати згустків крові, дефектів цілісності та ознак розморожування та повторного заморожування. • Умови зберігання: від -12ºС до -18ºС. • Транспортне та складське пакування: для попередження небажаних змін і зменшення втрат, товар має бути запакований полімерною плівкою для харчових продуктів. • Розфасований в картонні ящики або з іншого жорсткого вологонепроникного матеріалу згідно з чинними нормативними документами. • На кожній одиниці фасування або ярлику який кладеться до ящика повинно бути маркування, що ідентифікує партію, до якої належить харчовий продукт, у вигляді печатки або етикетки із зазначенням: найменування та адреса підприємства-виробника, найменування та вид, термічний стан, вага нетто, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність, позначення нормативних документів у відповідності до супровідних документів на поставку. • Маркування на етикетці повинно забезпечити чітке читання державною мовою у доступній для сприйняття формі. • Етикетування харчових продуктів повинно відповідати вимогам, зазначеним у Законі України «Про основні принципи та вимог до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997. Корейка свинна заморожена • М’якоть овально-подовженої форми. • Відділена зі спинно-поперекової частини півтуші, з товщиною сала не більше ніж 5 мм. • Без грубої сполучної тканини (сухожиль, фасцій тощо) і жирової тканини, крупних кровоносних судин, лімфатичних вузлів і кров’яних згустків. • Відповідного кольору для даного виду м'яса. • Консистенція розмороженого м`яса: щільна, пружна, поверхня чиста. • Втрата ваги при розмороженні повинна бути не більше 2%. • Запах – властивий свіжому, доброякісному виду м`яса без ознак псування, без сторонніх запахів. • Товар не повинен мати згустків крові, дефектів цілісності та ознак розморожування та повторного заморожування. • Умови зберігання: від -12ºС до -18ºС. • Транспортне та складське пакування: для попередження небажаних змін і зменшення втрат, товар має бути запакований полімерною плівкою для харчових продуктів. • Розфасований в картонні ящики або з іншого жорсткого вологонепроникного матеріалу згідно з чинними нормативними документами. • На кожній одиниці фасування або ярлику який кладеться до ящика повинно бути маркування, що ідентифікує партію, до якої належить харчовий продукт, у вигляді печатки або етикетки із зазначенням: найменування та адреса підприємства-виробника, найменування та вид, термічний стан, вага нетто, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність, позначення нормативних документів у відповідності до супровідних документів на поставку. • Маркування на етикетці повинно забезпечити чітке читання державною мовою у доступній для сприйняття формі. • Етикетування харчових продуктів повинно відповідати вимогам, зазначеним у Законі України «Про основні принципи та вимог до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997. Шия свинна заморожена • М’ясо з жировими прожилками, без шкіри та кістки, відповідного кольору для даного виду м’яса. • Консистенція розмороженого м`яса: щільна, пружна, поверхня чиста. • Втрата ваги при розмороженні повинна бути не більше 2%. • Запах – властивий свіжому, доброякісному виду м`яса без ознак псування, без сторонніх запахів. • Товар не повинен мати згустків крові, дефектів цілісності та ознак розморожування та повторного заморожування. • Умови зберігання: від -12ºС до -18ºС. • Транспортне та складське пакування: для попередження небажаних змін і зменшення втрат, товар має бути запакований полімерною плівкою для харчових продуктів. • Розфасований в картонні ящики або з іншого жорсткого вологонепроникного матеріалу згідно з чинними нормативними документами. • На кожній одиниці фасування або ярлику який кладеться до ящика повинно бути маркування, що ідентифікує партію, до якої належить харчовий продукт, у вигляді печатки або етикетки із зазначенням: найменування та адреса підприємства-виробника, найменування та вид, термічний стан, вага нетто, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність, позначення нормативних документів у відповідності до супровідних документів на поставку. • Маркування на етикетці повинно забезпечити чітке читання державною мовою у доступній для сприйняття формі. • Етикетування харчових продуктів повинно відповідати вимогам, зазначеним у Законі України «Про основні принципи та вимог до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997. Вирізка свинна заморожена • Вирізка свинна заморожена, поверхня м’яса рівна необвітрена, зачищена від сухожиль і грубих поверхневих плівок. • Колір від світло червоного до червоного. • Консистенція розмороженого м`яса: щільна, пружна, поверхня чиста. • Втрата ваги при розмороженні повинна бути не більше 2%. • Запах – властивий свіжому, доброякісному виду м`яса без ознак псування, без сторонніх запахів. • Товар не повинен мати згустків крові, дефектів цілісності та ознак розморожування та повторного заморожування. • Умови зберігання: від -12ºС до -18ºС. • Транспортне та складське пакування: для попередження небажаних змін і зменшення втрат, товар має бути запакований полімерною плівкою для харчових продуктів. • Розфасований в картонні ящики або з іншого жорсткого вологонепроникного матеріалу згідно з чинними нормативними документами. • На кожній одиниці фасування або ярлику який кладеться до ящика повинно бути маркування, що ідентифікує партію, до якої належить харчовий продукт, у вигляді печатки або етикетки із зазначенням: найменування та адреса підприємства-виробника, найменування та вид, термічний стан, вага нетто, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність, позначення нормативних документів у відповідності до супровідних документів на поставку. • Маркування на етикетці повинно забезпечити чітке читання державною мовою у доступній для сприйняття формі. • Етикетування харчових продуктів повинно відповідати вимогам, зазначеним у Законі України «Про основні принципи та вимог до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997. 4. Необхідний строк поставки товарів: Поставка товару здійснюється Постачальником протягом 40-ка календарних днів з дати укладення договору. Згідно розділу 3 «Строки і умови поставки» договору поставки. 5. Місце та умови поставки: Місце поставки – База УРП м. Вараш, Рівненська область, на умовах DDP згідно правил «Інкотермс-2010». При здійсненні поставки товару допускається відхилення фактичних показників щодо загальної кількості, об’єму від зазначених у специфікації в меншу сторону, якщо це пов’язане з особливостями фасування або пакування, відвантаження товару, при цьому максимальний розмір допустимого відхилення не може перевищувати 0,5 % від зазначеного у специфікації. 6. Умови розрахунку: ДЛЯ НЕПЛАТНИКІВ ПДВ Оплата за поставлений якісний товар здійснюється Замовником шляхом перерахування грошових коштів на поточний рахунок Постачальника згідно видаткової накладної або накладної протягом 45 календарних днів з дати поставки. Початок перебігу строку оплати починається з дня, наступного за днем підписання видаткової накладної або накладної. ДЛЯ ПЛАТНИКІВ ПДВ Оплата за поставлений якісний товар здійснюється Замовником шляхом перерахування грошових коштів на поточний рахунок Постачальника згідно видаткової накладної або накладної протягом 45 календарних днів з дати поставки, за умови реєстрації Постачальником належним чином оформленої та незаблокованої податкової накладної в ЄРПН. Початок перебігу строку оплати починається з дня, наступного за днем підписання видаткової накладної або накладної. 7. Термін дії договору до 30.11.2024 року.

Завершена

2 855 108.00 UAH без ПДВ
Номер: 76ff59be43ad4a6881a54354cb9de250
Внутрішній номер закупівлі: 21641593
Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-05-23-008041-a   
Замовник: Філія «ВП «Рівненська АЕС» АТ «НАЕК «Енергоатом»
Контактна особа: Огребчук Галина Іванівна 0363664620 SheYN@rnpp.atom.gov.ua
Класифікатор ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоАналіз за цим CPV
Вид предмету закупівлі: Товари
Очікувана вартість: 2 855 108.00 UAH без ПДВ
Період прийому пропозицій: 23.05.2024 14:49 - 28.05.2024 14:00
Період кваліфікації: 28.05.2024 14:03 - 11.06.2024 15:54

Тендерна документація

Номенклатура

Назва
Кількість
Період постачання
Місце постачання
Лопатка свинна без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019, 1 кг
Код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
Кількість 6000 кілограм
Період постачання до 31.07.2024
Місце постачання
Свинина тазостегнова, без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019, 1 кг
Код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
Кількість 8000 кілограм
Період постачання до 31.07.2024
Місце постачання
Ребро свинне, не обрізне, заморожене, ГСТУ 46.019, 1 кг
Код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
Кількість 1000 кілограм
Період постачання до 31.07.2024
Місце постачання
Підчеревина свинна, заморожена, ГСТУ 46.019, 1 кг
Код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
Кількість 100 кілограм
Період постачання до 31.07.2024
Місце постачання
Корейка свинна, заморожена, ГСТУ 46.019, 1 кг
Код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
Кількість 2000 кілограм
Період постачання до 31.07.2024
Місце постачання
Ошийок свинний, заморожений, ГСТУ 46.019, 1 кг
Код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
Кількість 2000 кілограм
Період постачання до 31.07.2024
Місце постачання
Вирізка свинна, заморожена, ГСТУ 46.019, 1 кг
Код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
Кількість 2000 кілограм
Період постачання до 31.07.2024
Місце постачання

Результати торгів

Учасник
Початкова пропозиція
Підсумкова пропозиція
Результати кваліфікації
Відповіді на вимоги
Док-ти
Скарги
ТОВ "М'ЯСНИЧОК"
Початкова пропозиція 2 616 000.00 UAH без ПДВ
Підсумкова пропозиція
2 616 000.00 UAH без ПДВ
Результати кваліфікації
Переможець
11.06.2024 15:54
Відповіді на вимоги 21
Документи 3
Скарги 0
ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ГПК-М′ЯСО"
Початкова пропозиція 2 695 500.00 UAH без ПДВ
Підсумкова пропозиція
2 695 500.00 UAH без ПДВ
Результати кваліфікації
Не розглядався
Відповіді на вимоги 21
Документи 2
Скарги 0
ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ЄВРО-КОМЕРС"
Початкова пропозиція 2 713 000.00 UAH без ПДВ
Підсумкова пропозиція
2 713 000.00 UAH без ПДВ
Результати кваліфікації
Не розглядався
Відповіді на вимоги 21
Документи 2
Скарги 0

Контракти

Номер: 9dfa0a58fb5a4606a121951e0e2d0290
Ідентифікатор договору: UA-2024-05-23-008041-a-a1
Постачальник: ТОВ "М'ЯСНИЧОК"
Дані про підписанта Постачальника: Більмович Олена Миколаївна, tovmyasnychok@ukr.net, +380962457477, UA673003460000026005097216501, Статут, Директор
Номер договору: 53-122-05-24-14889
Сума договору: 3 139 200.00 UAH з ПДВ
Сума договору: 2 616 000.00 UAH без ПДВ
Період дії договору: 14.06.2024 00:00 - 30.11.2024 00:00
Дата підписання: 14.06.2024 00:00
Статус:
Виконаний
pdf
8-24-ЗПП_договір.pdf
p7s
sign.p7s