• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

Куряча грудка без кістки, охолоджена, ДСТУ 3143, 1 кг; М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг; М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589, 1 кг

Куряча грудка без кістки, охолоджена, ДСТУ 3143, 1 кг;Філе куряче охолоджене з температурою у товщі м'язів від 0 С до + 4 С. Зовнішня поверхня продукції повинна бути суха, не завітрена, без згустків крові, без шкіри, добре знекровлена, запах властивий доброякісному м’ясу птиці( філе), без сторонніх запахів. Якість товару повинна відповідати діючим стандартам та/або вимогам ДСТУ та / або ГСТУ та / або ТУ/ або ТУ У. Кожна одиниця спожиткового пакування повинна супроводжуватись етикеткою. Маркування та пакування повинно бути відповідно до чинного законодавства України на кожній одиниці фасування повинне бути маркування (державною мовою) у вигляді печатки або етикетки із зазначенням; назви продукту; найменування назви та повна адреса і телефон виробника, адреса потужності виробництва; найменування та вид; термічний стан; маса нетто, г або кг із зазначенням допустимих відхилів; дата виготовлення (дата й час для охолодженого м’яса птиці ); номер партії; термін придатності та умови зберігання; кінцева дата споживання «Вжити до»» інформаційні данні про харчову та енергетичну цінність(калорійність); штрих- код згідно ЕАN ДСТУ та / або ГСТУ та / або ТУ/ або ТУ У; позначку придатності. Упаковка повинна бути цілою та неушкодженою. Продукт вітчизняного виробництва. М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг; М’ясо свинини - охолоджене (з температурою в товщині м’якоті від +4 до 0˚С), великокускове, м’якушеве, безкісткове, поверхня кусків м’яса повинна бути рівна, без сухожилля, грубої сполученої тканини, суглобів, шкіри, жиру та кісток. Не допускається наявність ознак псування, ослизнення та інше. Колір і запах характерні для доброякісного м’яса. Товар повинен мати відповідне пакування, яке забезпечує цілісність товару та збереження його якості під час його транспортування з необхідним маркуванням (дата і час виготовлення). Відповідає ДСТУ (ТУ) та інших документів, діючих на території України, маюча відповідні сертифікати або висновки згідно з «Правилами ветеринарно-санітарного огляду забійних тварин і ветеринарно-санітарної експертизи м’яса та м’ясних продуктів». Товар не повинен містити генетично модифікованих організмів (ГМО). Кожна одиниця спожиткового пакування повинна супроводжуватись етикеткою. Маркування та пакування повинно бути відповідно до чинного законодавства України на кожній одиниці фасування повинне бути маркування (державною мовою) у вигляді печатки або етикетки із зазначенням; назви продукту; найменування назви та повна адреса і телефон виробника, адреса потужності виробництва; найменування та вид; термічний стан; маса нетто, г або кг із зазначенням допустимих відхилів; дата виготовлення (дата й час для охолодженого м’яса); номер партії; термін придатності та умови зберігання; кінцева дата споживання «Вжити до»» інформаційні данні про харчову та енергетичну цінність(калорійність); штрих- код згідно ЕАN ДСТУ та / або ГСТУ та / або ТУ/ або ТУ У; позначку придатності. Упаковка повинна бути цілою та неушкодженою. Продукт вітчизняного виробництва. М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589, 1 кг М’якуш (без кісток) вищого ґатунку охолоджений, отриманий від філейної частини, або тазостегневої частини, або балик яловичий, або огузок, зачищений від сухожилок і грубих поверхневих плівок; м’ясний сік прозорий; консистенція пружна; краї зарівнені, без бахромок; зовнішня поверхня чиста, суха, незавітрена, без ослизнювання; поверхня свіжого розрізу злегка волога, але не липка. Колір: від рожевого до червоного. Колір та запах характерні для доброякісного м’яса. М'ясо крупнокускове, масою від 3-5 кг. Виготовлена яловичина за технічною інструкцією з дотриманням ветеринарно-санітарних правил. М’ясо охолоджене, без сухожилля, суглобів, шкіри, кісток, без великої кількості жиру, м’ясо пружне, при натискуванні швидко приймає первинну форму. Не допускаються дрібні шматки та обрізки. Запах властивий доброякісному м'ясу яловичини, без сторонніх запахів. Не допускається наявність ознак псування, ослизнення тощо. Заборонена поставка м’яса у замороженому стані Вітчизняного виробника. Товар повинен відповідати вимогам державних стандартів, а також іншій нормативно-технічній документації, чинним нормативним документам, затвердженим у встановленому законодавством України порядку, вимогам Законів України «Про безпечність та якість харчових продуктів» від 23.12.1997 №771/97-ВР (зі змінами) Товар має бути фасований в пластмасову, поліетиленову або іншу тару (ящики, пакети тощо), на кожній одиниці фасування повинна бути інформація (етикетка, бірка, ярлик) і (або) напис на пакуванні з інформацією, що містить назву та адресу підприємства-виробника, вагу нетто, дату виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність, відповідність стандартам, які діють на території України. Термін придатності товару на момент поставки повинен становити не менше 90% до загального строку зберігання. Постачальник повинен гарантувати якість товару, що постачається Покупцю (гарантії якості діють протягом всього встановленого строку, при умові дотримання Замовником умов зберігання, зазначених на упаковці товару). Кожна партія товару має супроводжуватися документами (рахунками, накладними та документами, які засвідчують якість та безпеку товару, що є предметом закупівлі - декларація виробника/сертифікат відповідності/експертний висновок/санітарно-гігієнічний висновок тощо). Відповідальність за виконання вимог екологічної безпеки та вимог із забезпечення вимог техніки безпеки при постачанні товару несе Постачальник. Постачальник постачає товар дрібними партіями на адреси закладів Покупця з визначеною періодичністю не менше 2 ( два рази на тиждень) починаючи з 07.00 год. і не пізніше 08.30 год. згідно замовлень Покупця. Доставка товару здійснюється автомобілем Постачальника, який обладнаний для транспортування даного виду товару. Товар має надходити до місця передачі з супровідним документами, які свідчать про його походження та якість. Постачальник зобов’язаний поставити товар у повному обсязі, згідно із заявками до 08.30 год. Місце поставки товарів: Терешківський ліцей Терешківської сільської ради за адресою вул.Шевченка 9А , с.Терешки Полтавський район Полтавська область. Головачанська філія гімназія Терешківського ліцею Терешківської сільскої ради за адресою вул.Кобзаря,58 , с.Головач Полтавський район Полтавська область.

Завершена

340 000.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 50d9c39104004d4e9308b376c067f338
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589, 1 кг
Спосіб підтвердження
Вид
ID: 1b1bbe57b2594f6cb7d05628e7bfb795  
Очікуване значення : яловичина  
Частина
ID: 418441157c2046b782b608383830b613  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Термічний стан
ID: 14a9524e185b4e6fa429f0776ad6ba17  
Очікуване значення : охолоджене  
Відповідність стандарту
ID: 29d29dbc338e4516b6b9f22caa972afc  
Очікуване значення : ДСТУ 4589  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 1a7111a690f64099931590919c919f8e
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг
Спосіб підтвердження
Частина
ID: 72814a1fef6c4b4c80a9ba6f1c714bd3  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Термічний стан
ID: f404eed064b44394ad1ae14ea924c50a  
Очікуване значення : охолоджене  
Відповідність стандарту
ID: c1f892505df24f0c93979829c5a249a6  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 9216caa224b9480284be8a7ca8aa5f8d
Критерій стосується номенклатури Куряча грудка без кістки, охолоджена, ДСТУ 3143, 1 кг
Спосіб підтвердження
Частина
ID: 39952b5231e74622a91c78695afc4647  
Очікуване значення : грудка  
Термічний стан
ID: 180667f4450e46a8b1f5401315bf6d88  
Очікуване значення : охолоджене  
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 744901c6b6c245309a30551a4f57e55c  
Очікуване значення : Так  
З шкірою
ID: e9d0facf901f45359f1f698469d71447  
Очікуване значення : Ні  
Наявність кісток
ID: 786f073cdce74b44b4a85424e207f91b  
Очікуване значення : Ні  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження