• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

Куряча грудка без кістки, охолоджена, ДСТУ 3143, 1 кг; М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг; М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589, 1 кг

Куряча грудка без кістки, охолоджена, ДСТУ 3143, 1 кг;Філе куряче охолоджене з температурою у товщі м'язів від 0 С до + 4 С. Зовнішня поверхня продукції повинна бути суха, не завітрена, без згустків крові, без шкіри, добре знекровлена, запах властивий доброякісному м’ясу птиці( філе), без сторонніх запахів. Якість товару повинна відповідати діючим стандартам та/або вимогам ДСТУ та / або ГСТУ та / або ТУ/ або ТУ У. Кожна одиниця спожиткового пакування повинна супроводжуватись етикеткою. Маркування та пакування повинно бути відповідно до чинного законодавства України на кожній одиниці фасування повинне бути маркування (державною мовою) у вигляді печатки або етикетки із зазначенням; назви продукту; найменування назви та повна адреса і телефон виробника, адреса потужності виробництва; найменування та вид; термічний стан; маса нетто, г або кг із зазначенням допустимих відхилів; дата виготовлення (дата й час для охолодженого м’яса птиці ); номер партії; термін придатності та умови зберігання; кінцева дата споживання «Вжити до»» інформаційні данні про харчову та енергетичну цінність(калорійність); штрих- код згідно ЕАN ДСТУ та / або ГСТУ та / або ТУ/ або ТУ У; позначку придатності. Упаковка повинна бути цілою та неушкодженою. Продукт вітчизняного виробництва. М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг; М’ясо свинини - охолоджене (з температурою в товщині м’якоті від +4 до 0˚С), великокускове, м’якушеве, безкісткове, поверхня кусків м’яса повинна бути рівна, без сухожилля, грубої сполученої тканини, суглобів, шкіри, жиру та кісток. Не допускається наявність ознак псування, ослизнення та інше. Колір і запах характерні для доброякісного м’яса. Товар повинен мати відповідне пакування, яке забезпечує цілісність товару та збереження його якості під час його транспортування з необхідним маркуванням (дата і час виготовлення). Відповідає ДСТУ (ТУ) та інших документів, діючих на території України, маюча відповідні сертифікати або висновки згідно з «Правилами ветеринарно-санітарного огляду забійних тварин і ветеринарно-санітарної експертизи м’яса та м’ясних продуктів». Товар не повинен містити генетично модифікованих організмів (ГМО). Кожна одиниця спожиткового пакування повинна супроводжуватись етикеткою. Маркування та пакування повинно бути відповідно до чинного законодавства України на кожній одиниці фасування повинне бути маркування (державною мовою) у вигляді печатки або етикетки із зазначенням; назви продукту; найменування назви та повна адреса і телефон виробника, адреса потужності виробництва; найменування та вид; термічний стан; маса нетто, г або кг із зазначенням допустимих відхилів; дата виготовлення (дата й час для охолодженого м’яса); номер партії; термін придатності та умови зберігання; кінцева дата споживання «Вжити до»» інформаційні данні про харчову та енергетичну цінність(калорійність); штрих- код згідно ЕАN ДСТУ та / або ГСТУ та / або ТУ/ або ТУ У; позначку придатності. Упаковка повинна бути цілою та неушкодженою. Продукт вітчизняного виробництва. М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589, 1 кг М’якуш (без кісток) вищого ґатунку охолоджений, отриманий від філейної частини, або тазостегневої частини, або балик яловичий, або огузок, зачищений від сухожилок і грубих поверхневих плівок; м’ясний сік прозорий; консистенція пружна; краї зарівнені, без бахромок; зовнішня поверхня чиста, суха, незавітрена, без ослизнювання; поверхня свіжого розрізу злегка волога, але не липка. Колір: від рожевого до червоного. Колір та запах характерні для доброякісного м’яса. М'ясо крупнокускове, масою від 3-5 кг. Виготовлена яловичина за технічною інструкцією з дотриманням ветеринарно-санітарних правил. М’ясо охолоджене, без сухожилля, суглобів, шкіри, кісток, без великої кількості жиру, м’ясо пружне, при натискуванні швидко приймає первинну форму. Не допускаються дрібні шматки та обрізки. Запах властивий доброякісному м'ясу яловичини, без сторонніх запахів. Не допускається наявність ознак псування, ослизнення тощо. Заборонена поставка м’яса у замороженому стані Вітчизняного виробника. Товар повинен відповідати вимогам державних стандартів, а також іншій нормативно-технічній документації, чинним нормативним документам, затвердженим у встановленому законодавством України порядку, вимогам Законів України «Про безпечність та якість харчових продуктів» від 23.12.1997 №771/97-ВР (зі змінами) Товар має бути фасований в пластмасову, поліетиленову або іншу тару (ящики, пакети тощо), на кожній одиниці фасування повинна бути інформація (етикетка, бірка, ярлик) і (або) напис на пакуванні з інформацією, що містить назву та адресу підприємства-виробника, вагу нетто, дату виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність, відповідність стандартам, які діють на території України. Термін придатності товару на момент поставки повинен становити не менше 90% до загального строку зберігання. Постачальник повинен гарантувати якість товару, що постачається Покупцю (гарантії якості діють протягом всього встановленого строку, при умові дотримання Замовником умов зберігання, зазначених на упаковці товару). Кожна партія товару має супроводжуватися документами (рахунками, накладними та документами, які засвідчують якість та безпеку товару, що є предметом закупівлі - декларація виробника/сертифікат відповідності/експертний висновок/санітарно-гігієнічний висновок тощо). Відповідальність за виконання вимог екологічної безпеки та вимог із забезпечення вимог техніки безпеки при постачанні товару несе Постачальник. Постачальник постачає товар дрібними партіями на адреси закладів Покупця з визначеною періодичністю не менше 2 ( два рази на тиждень) починаючи з 07.00 год. і не пізніше 08.30 год. згідно замовлень Покупця. Доставка товару здійснюється автомобілем Постачальника, який обладнаний для транспортування даного виду товару. Товар має надходити до місця передачі з супровідним документами, які свідчать про його походження та якість. Постачальник зобов’язаний поставити товар у повному обсязі, згідно із заявками до 08.30 год. Місце поставки товарів: Терешківський ліцей Терешківської сільської ради за адресою вул.Шевченка 9А , с.Терешки Полтавський район Полтавська область. Головачанська філія гімназія Терешківського ліцею Терешківської сільскої ради за адресою вул.Кобзаря,58 , с.Головач Полтавський район Полтавська область.

Завершена

340 000.00 UAH з ПДВ
Номер: 92b09ae690304ccb8326165a4a015ef7
Внутрішній номер закупівлі: 20308490
Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-01-03-005521-a   
Замовник: Терешківський ліцей Терешківської сільської ради Полтавського району Полтавської області
Контактна особа: Анастасія Ступар +380958273085 23545191@ukr.net https://tereshky.ucoz.ru/
Класифікатор ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоАналіз за цим CPV
Вид предмету закупівлі: Товари
Очікувана вартість: 340 000.00 UAH з ПДВ
Період прийому пропозицій: 03.01.2024 17:44 - 06.01.2024 00:00
Період кваліфікації: 06.01.2024 00:01 - 08.01.2024 10:40

Тендерна документація

Номенклатура

Назва
Кількість
Період постачання
Місце постачання
Куряча грудка без кістки, охолоджена, ДСТУ 3143, 1 кг
Код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
Кількість 700 кілограм
Період постачання до 31.12.2024
Місце постачання 38762, Україна, Полтавська область, с. Терешки, вул. Шевченка, 9А На карті
М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг
Код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
Кількість 400 кілограм
Період постачання до 31.12.2024
Місце постачання 38762, Україна, Полтавська область, с. Терешки, вул. Шевченка, 9А На карті
М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589, 1 кг
Код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
Кількість 400 кілограм
Період постачання до 31.12.2024
Місце постачання 38762, Україна, Полтавська область, с. Терешки, вул. Шевченка, 9А На карті

Результати торгів

Учасник
Початкова пропозиція
Підсумкова пропозиція
Результати кваліфікації
Відповіді на вимоги
Док-ти
Скарги
ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ФУДГРАНД"
Початкова пропозиція 248 676.00 UAH з ПДВ
Підсумкова пропозиція
248 676.00 UAH з ПДВ
Результати кваліфікації
Переможець
08.01.2024 10:40
Відповіді на вимоги 12
Документи 2
Скарги 0
ТОВ "МОЛОКІНІ"
Початкова пропозиція 250 192.00 UAH з ПДВ
Підсумкова пропозиція
250 192.00 UAH з ПДВ
Результати кваліфікації
Не розглядався
Відповіді на вимоги 12
Документи 2
Скарги 0
ФОП "КОВАЛЬЧУК РУСЛАН АНАТОЛІЙОВИЧ "
Початкова пропозиція 251 700.00 UAH з ПДВ
Підсумкова пропозиція
251 700.00 UAH з ПДВ
Результати кваліфікації
Не розглядався
Відповіді на вимоги 12
Документи 3
Скарги 0
Приватне підприємство "Діадема"
Початкова пропозиція 272 796.00 UAH з ПДВ
Підсумкова пропозиція
272 796.00 UAH з ПДВ
Результати кваліфікації
Не розглядався
Відповіді на вимоги 12
Документи 2
Скарги 0
ФОП "ЗУБОВА ІННА ВІКТОРІВНА"
Початкова пропозиція 282 000.00 UAH з ПДВ
Підсумкова пропозиція
282 000.00 UAH з ПДВ
Результати кваліфікації
Не розглядався
Відповіді на вимоги 12
Документи 3
Скарги 0

Контракти

Номер: ea44eb39ff894497aadf4476bd615a5d
Ідентифікатор договору: UA-2024-01-03-005521-a-b1
Постачальник: ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ФУДГРАНД"
Дані про підписанта Постачальника: Хубова Наталія Юріївна, foodgrand@ukr.net, 380992721950, UA543314890000026002243704001, Статуту, директор
Номер договору: 1.1/24
Сума договору: 159 636.00 UAH з ПДВ
Сума договору: 133 030.00 UAH без ПДВ
Період дії договору: 12.01.2024 00:00 - 31.12.2024 00:00
Дата підписання: 12.01.2024 10:39
Статус:
Виконаний
pdf
договір1.1.pdf
pdf
ДУ 1.1.pdf
p7s
sign.p7s
pdf
ду 2.1.pdf
p7s
sign.p7s
p7s
sign.p7s