• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589, 1 кг; Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг; М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг

М'якоть без кістки яловича, охолоджена. М'ясо повинно бути свіже охолоджене. Відповідати діючим ГОСТ, ДСТУ або ТУ, що діють на території України. М’ясо першої категорії, щільної структури та без кісток, без сторонніх запахів. Термін придатності від загального терміну зберігання, передбачений виробником на час поставки (не менше, ніж 80 %.). Пакування у чисті поліетиленові ящики. У ящику обов’язково відсутня наявність слідів замороженої води або інших рідин. На кожному ящику етикетка з вказівкою: найменування продукції; найменування відправника; маса нетто (кг); дата виготовлення; термін реалізації; умови зберігання, номер бригади або пакувальника; позначення справжнього стандарту. Товар не повинен містити небезпечні для організму речовини, в тому числі штучні барвники, консерванти, ароматизатори, ГМО, відповідність ДСТУ або технічним умовам виробника що має бути зазначено на упаковці. М'якоть без кістки свинна, охолоджена. М'ясо повинно бути свіже охолоджене. Відповідати діючим ГОСТ, ДСТУ або ТУ, що діють на території України. М’ясо першої категорії, щільної структури та без кісток, без сторонніх запахів, без сала. Термін придатності від загального терміну зберігання, передбачений виробником на час поставки (не менше, ніж 80 %.). Пакування у чисті поліетиленові ящики. У ящику обов’язково відсутня наявність слідів замороженої води або інших рідин. На кожному ящику етикетка з вказівкою: найменування продукції; найменування відправника; маса нетто (кг); дата виготовлення; термін реалізації; умови зберігання, номер бригади або пакувальника; позначення справжнього стандарту. Товар не повинен містити небезпечні для організму речовини, в тому числі штучні барвники, консерванти, ароматизатори, ГМО, відповідність ДСТУ або технічним умовам виробника що має бути зазначено на упаковці. Філе куряче, охолоджене. М'ясо повинно бути свіже охолоджене. Відповідати діючим ГОСТ, ДСТУ або ТУ, що діють на території України. М’ясо без сторонніх запахів з повністю видаленим оперінням, без згустків крові. Термін придатності від загального терміну зберігання, передбачений виробником на час поставки (не менше, ніж) 80 %. Зовнішній вигляд: поверхня тушки суха, колір шкіри біло-жовтий або світло-жовтий, без льодяної глазурі, без згустків крові, без стороннього запаху. Не допускається птиця не свіжа, яка не відповідає якості обробки, сильно деформована. Пакування у чисті поліетиленові ящики. У ящику обов’язково відсутня наявність слідів замороженої води або інших рідин. На кожному ящику етикетка з вказівкою: найменування продукції; найменування відправника; маса нетто (кг); дата виготовлення; термін реалізації; умови зберігання, номер бригади або пакувальника; позначення справжнього стандарту. Товар не повинен містити небезпечні для організму речовини, в тому числі штучні барвники, консерванти, ароматизатори, ГМО, відповідність ДСТУ 3143:200 ДСТУ 3143-2013 або технічним умовам виробника що має бути зазначено на упаковці. Поставка здійснюється в обсягах, зазначених у заявці замовника, в залежності від фактичної потреби, але не рідше трьох разів на тиждень, за адресою місця розташування Замовника в робочі дні з 06.00 до 07.00 години. Поставка здійснюється не пізніше одного дня з моменту одержання відповідної заявки Замовника окремими партіями та відповідно до наданого Замовником (Покупцем) замовлення на поставку Товару (продукції). Замовлення на поставку відповідної партії Продукції подається Замовником (Покупцем) у письмовій формі власноручно або передається факсимільним зв'язком, або/чи в усній формі (по телефону). В замовленні обов’язково повинно буди вказано: вид та найменування продукції; кількість продукції за кожною окремою позицією. Якщо поставлений товар виявиться неякісним, або таким, що не відповідає умовам, Постачальник зобов’язаний замінити цей товар протягомодного дня. Всі витрати, пов’язані із заміною товару неналежної якості несе Постачальник. Постачання здійснюється спеціалізованим транспортом за рахунок Постачальника за адресою: м. Кам'янське, впроспект Металургів, буд 24.

Завершена

161 750.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: a9b8fd3cdbc248bca350071d0a07fe2b
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг
Спосіб підтвердження
Частина
ID: e98a8c91b35942a988f4057892dd0e2f  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Термічний стан
ID: 5515d31095c64afbb47cd3633a8e9167  
Очікуване значення : охолоджене  
Відповідність стандарту
ID: 256193c3bae34281b0d15088eec29e27  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: b82e385ea5124c4d95ad5783f08ec01a
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг
Спосіб підтвердження
Частина
ID: 4967d75d95654fb58d922e5507356cc6  
Очікуване значення : філе  
Термічний стан
ID: dfde505884d44430be06ba2dd2c0675d  
Очікуване значення : охолоджене  
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 0d3fa35f88054c7092f23574f969d3b2  
Очікуване значення : Так  
З шкірою
ID: 167bbb2423624e3299fbcda1a37c1c34  
Очікуване значення : Ні  
Наявність кісток
ID: c3267149b7d84521a847a43ce3a6d045  
Очікуване значення : Ні  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 338d3f9dd5da48188998ae09ee8cf250
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589, 1 кг
Спосіб підтвердження
Вид
ID: dc97d70423024340a1bfa26c55ca98f9  
Очікуване значення : яловичина  
Частина
ID: 86c35fa298db40a6b584b02d14ae3ed6  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Термічний стан
ID: 765baccbfd5b4148aefbc8e4d8464592  
Очікуване значення : охолоджене  
Відповідність стандарту
ID: 96d29ae4aaec46ec91afb18f30eee706  
Очікуване значення : ДСТУ 4589  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження