• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589, 1 кг; Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг; М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг

М'якоть без кістки яловича, охолоджена. М'ясо повинно бути свіже охолоджене. Відповідати діючим ГОСТ, ДСТУ або ТУ, що діють на території України. М’ясо першої категорії, щільної структури та без кісток, без сторонніх запахів. Термін придатності від загального терміну зберігання, передбачений виробником на час поставки (не менше, ніж 80 %.). Пакування у чисті поліетиленові ящики. У ящику обов’язково відсутня наявність слідів замороженої води або інших рідин. На кожному ящику етикетка з вказівкою: найменування продукції; найменування відправника; маса нетто (кг); дата виготовлення; термін реалізації; умови зберігання, номер бригади або пакувальника; позначення справжнього стандарту. Товар не повинен містити небезпечні для організму речовини, в тому числі штучні барвники, консерванти, ароматизатори, ГМО, відповідність ДСТУ або технічним умовам виробника що має бути зазначено на упаковці. М'якоть без кістки свинна, охолоджена. М'ясо повинно бути свіже охолоджене. Відповідати діючим ГОСТ, ДСТУ або ТУ, що діють на території України. М’ясо першої категорії, щільної структури та без кісток, без сторонніх запахів, без сала. Термін придатності від загального терміну зберігання, передбачений виробником на час поставки (не менше, ніж 80 %.). Пакування у чисті поліетиленові ящики. У ящику обов’язково відсутня наявність слідів замороженої води або інших рідин. На кожному ящику етикетка з вказівкою: найменування продукції; найменування відправника; маса нетто (кг); дата виготовлення; термін реалізації; умови зберігання, номер бригади або пакувальника; позначення справжнього стандарту. Товар не повинен містити небезпечні для організму речовини, в тому числі штучні барвники, консерванти, ароматизатори, ГМО, відповідність ДСТУ або технічним умовам виробника що має бути зазначено на упаковці. Філе куряче, охолоджене. М'ясо повинно бути свіже охолоджене. Відповідати діючим ГОСТ, ДСТУ або ТУ, що діють на території України. М’ясо без сторонніх запахів з повністю видаленим оперінням, без згустків крові. Термін придатності від загального терміну зберігання, передбачений виробником на час поставки (не менше, ніж) 80 %. Зовнішній вигляд: поверхня тушки суха, колір шкіри біло-жовтий або світло-жовтий, без льодяної глазурі, без згустків крові, без стороннього запаху. Не допускається птиця не свіжа, яка не відповідає якості обробки, сильно деформована. Пакування у чисті поліетиленові ящики. У ящику обов’язково відсутня наявність слідів замороженої води або інших рідин. На кожному ящику етикетка з вказівкою: найменування продукції; найменування відправника; маса нетто (кг); дата виготовлення; термін реалізації; умови зберігання, номер бригади або пакувальника; позначення справжнього стандарту. Товар не повинен містити небезпечні для організму речовини, в тому числі штучні барвники, консерванти, ароматизатори, ГМО, відповідність ДСТУ 3143:200 ДСТУ 3143-2013 або технічним умовам виробника що має бути зазначено на упаковці. Поставка здійснюється в обсягах, зазначених у заявці замовника, в залежності від фактичної потреби, але не рідше трьох разів на тиждень, за адресою місця розташування Замовника в робочі дні з 06.00 до 07.00 години. Поставка здійснюється не пізніше одного дня з моменту одержання відповідної заявки Замовника окремими партіями та відповідно до наданого Замовником (Покупцем) замовлення на поставку Товару (продукції). Замовлення на поставку відповідної партії Продукції подається Замовником (Покупцем) у письмовій формі власноручно або передається факсимільним зв'язком, або/чи в усній формі (по телефону). В замовленні обов’язково повинно буди вказано: вид та найменування продукції; кількість продукції за кожною окремою позицією. Якщо поставлений товар виявиться неякісним, або таким, що не відповідає умовам, Постачальник зобов’язаний замінити цей товар протягомодного дня. Всі витрати, пов’язані із заміною товару неналежної якості несе Постачальник. Постачання здійснюється спеціалізованим транспортом за рахунок Постачальника за адресою: м. Кам'янське, впроспект Металургів, буд 24.

Завершена

161 750.00 UAH з ПДВ
Номер: be417987bd7041188b9214f2342ed7ed
Внутрішній номер закупівлі: 20175754
Ідентифікатор закупівлі: UA-2023-12-20-023771-a   
Замовник: Комунальний заклад "Заклад дошкільної освіти (ясла-садок) №10 "Ластівка" Кам'янської міської ради
Контактна особа: Аліна Михайленко +380972932648 alinamikhajlenko@gmail.com http://dnz10.klasna.com
Класифікатор ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоАналіз за цим CPV
Вид предмету закупівлі: Товари
Очікувана вартість: 161 750.00 UAH з ПДВ
Період прийому пропозицій: 20.12.2023 20:33 - 26.12.2023 00:00
Період кваліфікації: 26.12.2023 00:01 - 03.01.2024 13:09

Тендерна документація

Номенклатура

Назва
Кількість
Період постачання
Місце постачання
М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589, 1 кг
Код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
Кількість 100 кілограм
Період постачання до 31.12.2024
Місце постачання 51940, Україна, Дніпропетровська область, м. Кам'янське, проспект Металургів, 24 На карті
Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг
Код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
Кількість 450 кілограм
Період постачання до 31.12.2024
Місце постачання 51940, Україна, Дніпропетровська область, м. Кам'янське, проспект Металургів, 24 На карті
М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг
Код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
Кількість 200 кілограм
Період постачання до 31.12.2024
Місце постачання 51940, Україна, Дніпропетровська область, м. Кам'янське, проспект Металургів, 24 На карті

Результати торгів

Учасник
Початкова пропозиція
Підсумкова пропозиція
Результати кваліфікації
Відповіді на вимоги
Док-ти
Скарги
ТОВ АЛЬЯНС ФУД
Початкова пропозиція 135 339.00 UAH з ПДВ
Підсумкова пропозиція
135 339.00 UAH з ПДВ
Результати кваліфікації
Відхилено
02.01.2024 09:10
Відповіді на вимоги 1
Документи 4
Скарги 0
ФОП Міняйло Людмила Іванівна
Початкова пропозиція 159 500.00 UAH з ПДВ
Підсумкова пропозиція
159 500.00 UAH з ПДВ
Результати кваліфікації
Переможець
03.01.2024 13:09
Відповіді на вимоги 1
Документи 2
Скарги 0

Контракти

Номер: 734246487ffb45a2ba3fd3e70d211204
Ідентифікатор договору: UA-2023-12-20-023771-a-b1
Постачальник: ФОП Міняйло Людмила Іванівна
Номер договору: 1МЛ
Сума договору: 159 500.00 UAH без ПДВ
Ціни за одиницю: М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589, 1 кг: 260.00000 UAH без ПДВ
Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг: 190.00000 UAH без ПДВ
М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг: 240.00000 UAH без ПДВ
Період дії договору: 03.01.2024 00:00 - 31.12.2025 00:00
Дата підписання: 03.01.2024 13:15
Статус:
Підписаний
pdf
договір 1МЛ.pdf
p7s
sign.p7s
pdf
дод угода 2 до договору 1МЛ.pdf
p7s
sign.p7s
pdf
дод угода 3 до договору 1МЛ.pdf
p7s
sign.p7s