-
Запит (ціни) пропозицій
-
Безлотова
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
- 1
Продукти харчування, за кодом ДК 021:2015: 15330000-0 «Оброблені фрукти та овочі» (суміш сухофруктів, ДСТУ 8494, 1 кг - код ДК 021:2015: 15332410-1 «Сухофрукти», родзинки сушені коричневого кольору, сорт вищий, розмір середній, 1кг - код ДК021:2015: 15332412-5 «Оброблені родзинки»)
Умови: 1. Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, які встановлено нормативно-правовими актами України, ТУ та ДСТУ (зокрема, але не виключно, Законам України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів»). 2. Суміш сухофруктів - має відповідати ДСТУ 8494:2015. За зовнішнім виглядом, запахом, смаком, кольором, консистенцією, продукти харчування повинні відповідати показникам якості. Суміш плодів сухофруктів повинна бути сухою, без зайвих домішок, без підгорілих частинок, без цвілі та ушкоджень шкідниками, не допускається пліснява. Запах і смак сушених фруктів, властиві даному виду фруктів, без стороннього присмаку та запаху (диму, затхлості, кислого запаху). Пакування в мішках по 10 кг. Маркування упаковки наноситься типографським способом або виразним відбиванням через трафарет чи штампувальною фарбою, яка не змивається і не має запаху або вкладанням ярлика всередину або його наклеювання. Маркування повинно містити інформацію визначену ДСТУ 8494:2015 «Фрукти насіннячкові сушені. Технічні умови». Залишок терміну зберігання на момент поставки продуктів повинен бути не менше 90% від терміну зберігання, який встановлений підприємством-виробником. Родзинки - за зовнішнім виглядом, запахом, смаком, кольором, консистенцією повинні відповідати показникам якості. Родзинки мають бути сухими, без зайвих домішок, без підгорілих частинок, без цвілі та ушкоджень шкідниками, не допускається пліснява. Запах і смак властиві даному виду фруктів, без стороннього присмаку та запаху (диму, затхлості, кислого запаху). Фасування по 150 грам. Залишок терміну зберігання на момент поставки продуктів повинен бути не менше 90% від терміну зберігання, який встановлений підприємством-виробником. 3. Поставка здійснюється поступово дрібними партіями у період дії договору відповідно до заявок Замовника на адресу закладу: Житомирська область, м. Бердичів, пров. Перемоги, 4. Доставка продукції здійснюється до комори «Замовника». 4. Транспортування товару до Замовника здійснюється автотранспортом відповідно до Правил перевезення вантажів автомобільним транспортом в Україні. Доставка продукції повинна проводитися спеціалізованим автотранспортом згідно з правилами перевезення харчових продуктів. Водій та особи, які супроводжують продукти в дорозі і виконують вантажні – розвантажувальні роботи повинні мати чинну медичну книжку (надається при поставці товару). Поставка товару здійснюється транспортом "Постачальника" та за рахунок "Постачальника". 5. Завантаження та вивантаження товару здійснюється представниками «Постачальника» у домовлений з «Замовником» час з понеділка по п’ятницю з 9.00 до 14.00 6. Строки поставки товару: не більше 3 днів після отримання замовлення від Замовника. 7. Розрахунки за товар здійснюються «Замовником» шляхом перерахування безготівкових грошових коштів на поточний рахунок «Постачальника». Розрахунок за поставлений товар «Замовник» здійснює протягом 60 (шістидесяти) банківських днів з дати підписання сторонами видаткової накладної на товар. 8. Товар при поставці повинен супроводжуватись декларацією виробника (або якісними посвідченнями чи посвідченням якості/відповідності), видатковою накладною, мати відповідне пакування та маркування, яке повинно відповідати вимогам Закону України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів». Товар повинен передаватися у заклад в неушкодженій упаковці, яка забезпечує цілісність товару та збереження його якості під час транспортування. 9. Якщо поставлений товар не буде відповідати своїм якісним характеристикам, "Постачальник" повинен замінити товар своїми силами і за свійрахунок протягом 1 (одного) робочого дня. 10. Пересилка документів на товар здійснюється за рахунок "Постачальника" в обидві сторони.