• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону
  • 1

Риба хек, тушки без голови, розмірний ряд 300-500г, ДСТУ 4868, вагова

Риба, рибне філе та інше м’ясо риби морожені ДК 021:2015 – 15220000-6 (риба морожена хек ДК 021-2015: 15221000-3 Морожена риба) Риба свіжоморожена – патрана, без голів, з видаленим хвостовим плавцем, довжина тушки не менше 25 см, заморожена не більше одного разу, зовнішній вигляд: природного кольору без згустків чи слідів крові, чиста поверхня, недеформована, щільна консистенція, без льодяної глазурі та снігу, запах після розморожування – притаманний свіжій рибі без сторонніх запахів і присмаків. Поставка у промаркованій тарі. Риба має бути упакована в термозварені пакети або мішки-вкладиші з полімерних матеріалів, а далі – в коробки з гофрованого картону, вагою від 5 до 10 кг. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про поживну та енергетичну цінність (данні повинні збігатися з посвідчення про якість), посилання на нормативно-технічну документацію у відповідності до супровідних документів на поставку. Товар не повинен містити генетично модифіковані організми (ГМО), що обов’язково відображається на етикетці маркуванням «без ГМО». Товар повинен передаватись у заклад в неушкодженій упаковці, яка відповідає характеру, забезпечує цілісність товару та збереженню його якості під час транспортування. Загальні вимоги Запропонований учасником товар повинен відповідати таким вимогам: 1. Постачальник повинен гарантувати якість товару, що поставляється Покупцю за Договором. Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, чинними нормативними документами, затвердженими у встановленому законодавством порядку, вимогам Законів України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23.12.1997 року № 771/97- ВР (зі змінами), «Про забезпечення санітарного та епідеміологічного благополуччя населення» від 24.02.1994 року №4004-ХІІ, наказу Міністерства охорони здоров’я України від 29.12.2012 року № 1140 «Про затвердження Державних санітарних норм та правил «Медичні вимоги до якості та безпечності харчових продуктів та продовольчої сировини». 2. Товар при поставці повинен супроводжуватись видатковою накладною, та документами, які свідчать про його походження та якість: декларацію виробника або посвідчення про якість, де зазначені дата виготовлення, умови зберігання, кінцевий термін реалізації продукції, або висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи, які надаються при кожній поставці товару. Інформація зазначена в документі про якість повинна співпадати з відповідним маркуванням на тарі або етикетці товару. 3. Термін придатності повинен бути не менше 90% від терміну зберігання, який встановлений виробником відповідного товару. 4. Поставка за заявкою замовника. 5. Ціна на товар, що пропонується учасником, повинна включати в себе витрати на транспортування, зберігання, страхування, навантаження, розвантажування, вартість тари, упаковки і маркування тощо. 6. Поставка товару до місць його використання повинна здійснюватися спеціалізованим транспортом, що забезпечує зберігання, комплектність і якість товару, та який обладнаний згідно з вимогами, затвердженими у відповідному порядку щодо транспортування риби мороженої та дотримання температурного режиму транспортування. Повідомлення про необхідний температурний режим повинно бути нанесено на упаковці. Учасник повинен надати завірені копії санітарних документів на транспорт та водія. 7. Місце поставки: пл. Троїцька, 14, м. Суми, 40022. 8. Строки постачання: протягом 2022 року (до 20.12.2022 р.). 9. Розвантаження товару по місцю призначення проводиться постачальником. 10. Товар повинен постачатися Замовнику у тарі, яка забезпечує зберігання при транспортуванні та відповідає установленим стандартам. Маркування - згідно діючих ТУ та ГОСТів. Товар повинен передаватися Замовнику в упаковці підприємства виробника, яка не повинна бути деформованою або пошкодженою. 11. Постачальник повинен бути зареєстрований в Державному реєстрі потужностей операторів ринку. 12. Надати копію сертифікату на систему управління безпечністю харчових продуктів, дійсного на дату укладання договору.

Торги не відбулися

81 700.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: da4cdbde99df4b01b2a4ad15d645386d
Критерій стосується номенклатури
Спосіб підтвердження
Фасовка
ID: ceb44f80dab50f960ca1203b16108d0d  
Очікуване значення : вагова  
Відповідність стандарту
ID: 3219dc377e7d4f7d04dedf39e1656590  
Очікуване значення : ДСТУ 4868  
Розмірний ряд
ID: 8defd2aaaedac2c2e18c19c862caaa8b  
Очікуване значення : 300-500г одна тушка  
Частина
ID: 3b6493f35d8aacd3cbd09d80d088bad1  
Очікуване значення : тушка без голови  
Вид
ID: a5bd55ffec537d4e665b306f1ac66a23  
Очікуване значення : хек  
Метод зберігання
ID: 6ab9a41c1574d1c98c0723b2cdb39cb3  
Очікуване значення : заморожена  
Походження
ID: a1b9266b8bb3e4bb7238d0cd826382a8  
Очікуване значення : морська  
Вага
ID: 58011a1f7a6a8d07394f23aa1cab062a  
Мінімальне значення : 1  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження