• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону
  • 1

Риба хек, тушки без голови, розмірний ряд 300-500г, ДСТУ 4868, вагова

Риба, рибне філе та інше м’ясо риби морожені ДК 021:2015 – 15220000-6 (риба морожена хек ДК 021-2015: 15221000-3 Морожена риба) Риба свіжоморожена – патрана, без голів, з видаленим хвостовим плавцем, довжина тушки не менше 25 см, заморожена не більше одного разу, зовнішній вигляд: природного кольору без згустків чи слідів крові, чиста поверхня, недеформована, щільна консистенція, без льодяної глазурі та снігу, запах після розморожування – притаманний свіжій рибі без сторонніх запахів і присмаків. Поставка у промаркованій тарі. Риба має бути упакована в термозварені пакети або мішки-вкладиші з полімерних матеріалів, а далі – в коробки з гофрованого картону, вагою від 5 до 10 кг. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про поживну та енергетичну цінність (данні повинні збігатися з посвідчення про якість), посилання на нормативно-технічну документацію у відповідності до супровідних документів на поставку. Товар не повинен містити генетично модифіковані організми (ГМО), що обов’язково відображається на етикетці маркуванням «без ГМО». Товар повинен передаватись у заклад в неушкодженій упаковці, яка відповідає характеру, забезпечує цілісність товару та збереженню його якості під час транспортування. Загальні вимоги Запропонований учасником товар повинен відповідати таким вимогам: 1. Постачальник повинен гарантувати якість товару, що поставляється Покупцю за Договором. Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, чинними нормативними документами, затвердженими у встановленому законодавством порядку, вимогам Законів України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23.12.1997 року № 771/97- ВР (зі змінами), «Про забезпечення санітарного та епідеміологічного благополуччя населення» від 24.02.1994 року №4004-ХІІ, наказу Міністерства охорони здоров’я України від 29.12.2012 року № 1140 «Про затвердження Державних санітарних норм та правил «Медичні вимоги до якості та безпечності харчових продуктів та продовольчої сировини». 2. Товар при поставці повинен супроводжуватись видатковою накладною, та документами, які свідчать про його походження та якість: декларацію виробника або посвідчення про якість, де зазначені дата виготовлення, умови зберігання, кінцевий термін реалізації продукції, або висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи, які надаються при кожній поставці товару. Інформація зазначена в документі про якість повинна співпадати з відповідним маркуванням на тарі або етикетці товару. 3. Термін придатності повинен бути не менше 90% від терміну зберігання, який встановлений виробником відповідного товару. 4. Поставка за заявкою замовника. 5. Ціна на товар, що пропонується учасником, повинна включати в себе витрати на транспортування, зберігання, страхування, навантаження, розвантажування, вартість тари, упаковки і маркування тощо. 6. Поставка товару до місць його використання повинна здійснюватися спеціалізованим транспортом, що забезпечує зберігання, комплектність і якість товару, та який обладнаний згідно з вимогами, затвердженими у відповідному порядку щодо транспортування риби мороженої та дотримання температурного режиму транспортування. Повідомлення про необхідний температурний режим повинно бути нанесено на упаковці. Учасник повинен надати завірені копії санітарних документів на транспорт та водія. 7. Місце поставки: пл. Троїцька, 14, м. Суми, 40022. 8. Строки постачання: протягом 2022 року (до 20.12.2022 р.). 9. Розвантаження товару по місцю призначення проводиться постачальником. 10. Товар повинен постачатися Замовнику у тарі, яка забезпечує зберігання при транспортуванні та відповідає установленим стандартам. Маркування - згідно діючих ТУ та ГОСТів. Товар повинен передаватися Замовнику в упаковці підприємства виробника, яка не повинна бути деформованою або пошкодженою. 11. Постачальник повинен бути зареєстрований в Державному реєстрі потужностей операторів ринку. 12. Надати копію сертифікату на систему управління безпечністю харчових продуктів, дійсного на дату укладання договору.

Торги не відбулися

81 700.00 UAH з ПДВ
Номер: 3c6993986c86447cbfcbd033bfcdd904
Внутрішній номер закупівлі: 15395952
Ідентифікатор закупівлі: UA-2022-09-21-011023-a   
Замовник: КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО СУМСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ "СУМСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ СПЕЦІАЛІЗОВАНИЙ ДИСПАНСЕР РАДІАЦІЙНОГО ЗАХИСТУ НАСЕЛЕННЯ"
Контактна особа: Ірина Халіченко +380502815312 kzsorsosdrzn@ukr.net http://odrzn.sumy.ua/
Класифікатор ДК 021:2015: 15221000-3 Морожена рибаАналіз за цим CPV
Вид предмету закупівлі: Товари
Очікувана вартість: 81 700.00 UAH з ПДВ
Період прийому пропозицій: 21.09.2022 16:49 - 26.09.2022 10:00
Дата відміни: 26.09.2022 10:00
Причина відміни: Подання для участі в тендері менше необхідної кількості тендерних пропозицій

Тендерна документація

Номенклатура

Назва
Кількість
Період постачання
Місце постачання
Риба хек, тушки без голови, розмірний ряд 300-500г, ДСТУ 4868, вагова
Код ДК 021:2015: 15220000-6 Риба, рибне філе та інше м’ясо риби морожені
Кількість 700 кілограм
Період постачання до 20.12.2022
Місце постачання 40022, Україна, Сумська область, місто Суми, площа Троїцька,14 На карті