• Відкриті торги з особливостями
  • Однолотова
  • КЕП
  • Донорські кошти

Кухонне обладнання для навчально-практичного центру «Харчових технологій» (проєкт: «Модернізація майстерень і лабораторій закладів професійної освіти»). код ДК 021:2015 39310000- 8 Обладнання для закладів громадського харчування

Закупівля здійснюються в рамках Ukraine Facility

Завершена

1 263 101.00 UAH з ПДВ
Номер: 9ddca6185adf4eb18ffe8725fa77f460
Внутрішній номер закупівлі: 26298446
Ідентифікатор закупівлі: UA-2025-09-02-002177-a   
Замовник: ЗП(ПТ)О "Броварський професійний коледж"
Контактна особа: Оксана Безпалько +380459460132 buxbrovaryptu4@ukr.net
Організація-донор: Ukraine Facility
Класифікатор ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчуванняАналіз за цим CPV
Вид предмету закупівлі: Товари
Очікувана вартість: 1 263 101.00 UAH з ПДВ
Період уточнення: 02.09.2025 10:45 - 07.09.2025 00:00
Період прийому пропозицій: 02.09.2025 10:45 - 10.09.2025 00:00
Аукціон: 10.09.2025 11:05 - 10.09.2025 11:28
Період кваліфікації: 10.09.2025 11:28 - 15.09.2025 11:50
Період завантаження договору: 21.09.2025 00:00 - 01.10.2025 00:00

Тендерна документація до лоту 1

  • Лот №1 ₴1 263 101.00 Кухонне обладнання для навчально-практичного центру «Харчових технологій» (проєкт: «Модернізація майстерень і лабораторій закладів професійної освіти»). код ДК 021:2015 39310000- 8 Обладнання для закладів громадського харчування