• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

15110000-2 М’ясо

Вимоги до постачання продуктів харчування: Під час перевезення Товару постачальники і виробники зобов’язані дотримувати умов транспортування згідно ст.44 «Гігієнічні вимоги до транспортних засобів» Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів». • Товар повинен транспортуватися у спеціалізованому транспорті з холодильним обладнанням з відповідною температурою згідно зі стандартами. • Транспортні засоби, задіянні для перевезення товару повинні відповідати вимогам санітарних норм та правил. Дезінфекція транспортного засобу повинна бути проведена відповідно до стандартів • Товар, що закуповується, повинен супроводжуватися накладною. • Кожна транспортна партія повинна супроводжуватись посвідчення про якість або декларацію виробника, в яких необхідно вказати: №; дата видачі; найменування потужностей виробника та його № експлуатаційного дозволу чи № реєстрації; найменування постачальника; його адреса та № експлуатаційного дозволу чи № реєстрації; найменування вантажоодержувача; найменування продукту; одиниці виміру; кількість; дата виробництва; дата випуску; умови зберігання в холодильнику (складі) – температура при необхідності вологість; термін зберігання; згідно якого нормативного документа продукт виготовлений (ДСТУ, ТУ та ін.); ґатунок, категорія, органолептична оцінка, тощо. • Умови пакування та маркування продуктів повинні відповідати вимогам законів України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів», «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», ДСТУ чи ТУ згідно якого зроблений продукт. На маркуванні повинно бути чітко зазначено алерген (у разі його наявності); позначення, що ідентифікує партію, до якої належить такий харчовий продукт. • Товар, що закуповується не повинен містити генетично модифікованих організмів, штучних барвників, ароматизаторів, підсолоджувачів, підсилювачів смаку. • Тара повинна забезпечувати повну цілісність товару при транспортуванні. • Водій автотранспорту, а також особи, що супроводжують продукти, повинні мати особисті медичні книжки та спеціальний одяг. • Гарантія якості товару діє протягом строку, встановленого виробником товару, та вказаного на упаковці товару. Товар постачається з терміном придатності не менше ніж 80% від загального терміну зберігання на момент поставки. • Доставка до місця призначення, навантаження та розвантаження Товару здійснюється Вантажовідправником за його власний рахунок та його транспортом. • Постачання продуктів здійснюється на протязі строку дії договору. Товар постачається окремими партіями, згідно з замовленнями від закладу та в узгоджені з ними терміни, у разі необхідності – два рази на тиждень

Завершена

218 500.00 UAH з ПДВ
Номер: efecae4a062c4d78918f6fecf6492ba1
Внутрішній номер закупівлі: 18772984
Ідентифікатор закупівлі: UA-2023-08-24-010202-a   
Замовник: ЗДО №4 "ЗІРОЧКА"
Контактна особа: Ковалих Ірина Анатоліївна +380979678423 dnz4zirochka@ukr.net
Класифікатор ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоАналіз за цим CPV
Вид предмету закупівлі: Товари
Очікувана вартість: 218 500.00 UAH з ПДВ
Період прийому пропозицій: 24.08.2023 19:29 - 29.08.2023 09:00
Період кваліфікації: 29.08.2023 09:02 - 29.08.2023 11:54

Тендерна документація

Номенклатура

Назва
Кількість
Період постачання
Місце постачання
М'якоть без кістки свинна, охолоджене, 1 категорія, ДСТУ 4590
Код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
Кількість 250 кг.
Період постачання до 31.12.2023
Місце постачання 23700, Україна, Вінницька область, м. Гайсин, вул. В.Бартоша (Пролетарська), 4 На карті
М'якоть без кістки свинна, заморожена, 1 категорія, ДСТУ 4590
Код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
Кількість 50 кг.
Період постачання до 31.12.2023
Місце постачання 23700, Україна, Вінницька область, м. Гайсин, вул. В.Бартоша (Пролетарська), 4 На карті
М'якоть без кістки яловича, охолоджена, 1 категорія, ДСТУ 4589
Код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
Кількість 30 кг.
Період постачання до 31.12.2023
Місце постачання 23700, Україна, Вінницька область, м. Гайсин, вул. В.Бартоша (Пролетарська) , 4 На карті
Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг
Код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
Кількість 1000 кілограм
Період постачання до 31.12.2023
Місце постачання 23700, Україна, Вінницька область, м. Гайсин, вул. В.Бартоша (Пролетарська) , 4 На карті

Результати торгів

Учасник
Початкова пропозиція
Підсумкова пропозиція
Результати кваліфікації
Відповіді на вимоги
Док-ти
Скарги
ФОП Мельник К.В.
Початкова пропозиція 218 334.00 UAH з ПДВ
Підсумкова пропозиція
218 334.00 UAH з ПДВ
Результати кваліфікації
Переможець
29.08.2023 11:54
Відповіді на вимоги 1
Документи 2
Скарги 0

Контракти

Номер: ded5a4440e6544e9a564e597513bff47
Ідентифікатор договору: UA-2023-08-24-010202-a-c1
Постачальник: ФОП Мельник К.В.
Номер договору: 39
Сума договору: 218 334.00 UAH з ПДВ
Сума договору: 218 334.00 UAH без ПДВ
Ціни за одиницю: М'якоть без кістки свинна, охолоджене, 1 категорія, ДСТУ 4590: 198.78000 UAH з ПДВ
М'якоть без кістки свинна, заморожена, 1 категорія, ДСТУ 4590: 198.78000 UAH з ПДВ
М'якоть без кістки яловича, охолоджена, 1 категорія, ДСТУ 4589: 270.00000 UAH з ПДВ
Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг: 150.60000 UAH з ПДВ
Період дії договору: 31.08.2023 00:00 - 31.12.2023 23:59
Дата підписання: 31.08.2023 13:08
Статус:
Виконаний
pdf
Бух документи.pdf
jpg
ФОП Мельник 004.jpg
pdf
Держпродспоживспілка.pdf
jpg
ФОП Мельник 002.jpg
jpg
ФОП Мельник 001.jpg
jpg
ФОП Мельник 003.jpg
p7s
sign.p7s
p7s
sign.p7s