-
Запит (ціни) пропозицій
-
КЕП
-
Prozorro Market
код ДК 021:2015 15110000-2 - М'ясо: предмет закупівлі м’якоть свинини охолоджена без кістки в кількості 250 кг; м’якоть свинини заморожена без кістки в кількості 50 кг; м’якоть яловичини без кістки в кількості 30 кг; філе куряче 1000 кг.
Оголошено тендер
218 500.00
UAH
Номер:
373e73610bc94b59915e3eafd8052e07
Ідентифікатор плану:
UA-P-2023-08-24-003529-a
Тип процедури:
Запит (ціни) пропозицій
Закупівельник:
ЗДО №4 "ЗІРОЧКА"
×
-
Код ЄДРПОУ:
26243131
-
Адреса:
23700, Україна, Вінницька область, ГАЙСИН, вул. Пролетарська, буд 4
-
Категорія:
Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади
Замовник:
ЗДО №4 "ЗІРОЧКА"
×
-
Код ЄДРПОУ:
26243131
-
Контактна особа:
Ковалих Ірина Анатоліївна +380979678423 dnz4zirochka@ukr.net
-
Адреса:
23700, Україна, Вінницька область, ГАЙСИН, вул. Пролетарська, буд 4
-
Категорія:
Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади
Очікувана вартість:
218 500.00 UAH
Конкретна назва предмету закупівлі:
код ДК 021:2015 15110000-2 - М'ясо:
предмет закупівлі м’якоть свинини охолоджена без кістки в кількості 250 кг; м’якоть свинини заморожена без кістки в кількості 50 кг; м’якоть яловичини без кістки в кількості 30 кг; філе куряче 1000 кг.
Примітки:
Вимоги до постачання продуктів харчування:
Під час перевезення Товару постачальники і виробники зобов’язані дотримувати умов транспортування згідно ст.44 «Гігієнічні вимоги до транспортних засобів» Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів».
• Товар повинен транспортуватися у спеціалізованому транспорті з холодильним обладнанням з відповідною температурою згідно зі стандартами.
• Транспортні засоби, задіянні для перевезення товару повинні відповідати вимогам санітарних норм та правил. Дезінфекція транспортного засобу повинна бути проведена відповідно до стандартів
• Товар, що закуповується, повинен супроводжуватися накладною.
• Кожна транспортна партія повинна супроводжуватись посвідчення про якість або декларацію виробника, в яких необхідно вказати: №; дата видачі; найменування потужностей виробника та його № експлуатаційного дозволу чи № реєстрації; найменування постачальника; його адреса та № експлуатаційного дозволу чи № реєстрації; найменування вантажоодержувача; найменування продукту; одиниці виміру; кількість; дата виробництва; дата випуску; умови зберігання в холодильнику (складі) – температура при необхідності вологість; термін зберігання; згідно якого нормативного документа продукт виготовлений (ДСТУ, ТУ та ін.); ґатунок, категорія, органолептична оцінка, тощо.
• Умови пакування та маркування продуктів повинні відповідати вимогам законів України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів», «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», ДСТУ чи ТУ згідно якого зроблений продукт. На маркуванні повинно бути чітко зазначено алерген (у разі його наявності); позначення, що ідентифікує партію, до якої належить такий харчовий продукт.
• Товар, що закуповується не повинен містити генетично модифікованих організмів, штучних барвників, ароматизаторів, підсолоджувачів, підсилювачів смаку.
• Тара повинна забезпечувати повну цілісність товару при транспортуванні.
• Водій автотранспорту, а також особи, що супроводжують продукти, повинні мати особисті медичні книжки та спеціальний одяг.
• Гарантія якості товару діє протягом строку, встановленого виробником товару, та вказаного на упаковці товару. Товар постачається з терміном придатності не менше ніж 80% від загального терміну зберігання на момент поставки.
• Доставка до місця призначення, навантаження та розвантаження Товару здійснюється Вантажовідправником за його власний рахунок та його транспортом.
• Постачання продуктів здійснюється на протязі строку дії договору. Товар постачається окремими партіями, згідно з замовленнями від закладу та в узгоджені з ними терміни, у разі необхідності – два рази на тиждень
Річний план закупівлі на:
2023
Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі:
Серпень 2023
Класифікатор ДК 021:2015:
15110000-2 М’ясо
КЕКВ:
2230 Продукти харчування
Дата опублікування:
24.08.2023 19:16
Документи
Номенклатура
Назва
Кількість
Період постачання
м’якоть свинини охолоджена без кістки
Кількість
250 кілограм
Період постачання
до 31.12.2023
м’якоть свинини заморожена без кістки
Кількість
50 кілограм
Період постачання
до 31.12.2023
м’якоть яловичини без кістки
Кількість
30 кілограм
Період постачання
до 31.12.2023
філе куряче
Кількість
1000 кілограм
Період постачання
до 31.12.2023
Джерела фінансування
Джерело
Опис
Сума
ДжерелоМісцевий бюджет
Опискод ДК 021:2015 15110000-2 - М'ясо:
м’якоть свинини охолоджена без кістки в кількості 250 кг; м’якоть свинини заморожена без кістки в кількості 50 кг; м’якоть яловичини без кістки в кількості 30 кг; філе куряче 1000 кг.
Сума218 500.00 UAH