-
Відкриті торги з особливостями
-
Однолотова
-
КЕП
Послуги з організації харчування
Кількість: 1 послуга, згідно ТС (передбачає 174200 порцій)
Завершена
10 108 800.00
UAH без ПДВ
мін. крок: 0.5% або 50 544.00 UAH
мін. крок: 0.5% або 50 544.00 UAH
Період оскарження:
14.12.2023 12:40 - 19.12.2023 00:00
Вимога
Відхилено
Щодо визначення одиници послуги
Номер:
67640a72dd2f49a19422655f1c8df648
Ідентифікатор запиту:
UA-2023-12-14-009377-a.b1
Назва:
Щодо визначення одиници послуги
Вимога:
Шановний замовник
У тендерній документації, як і в проекті договору, не визначено - що є одиницею послуги. Це кожна порція: сніданок, обід, вечеря, друга вечеря та дієтичне харчування? Чи всеж таки ліжко/день? Відповідно до меню - передбачається чотириразове харчування хворих. У проекті договору також відсутня специфікація – її необхідно додати із зазначенням одиниці послуги – неможливо підготувати розрахунок пропозиції, а також і закривати щомісяця акти, якщо у вихідних даних лише загальна сума договору, враховуючи, що сніданок, обід та вечеря суттєво відрізняються за вартістю. Вимагаємо вести зміни до тендерної документації та:1. чітко визначити, що є одиницею послуги - порція або ліжко/день; 2. доповнити проект договору специфікацією із зазначенням одиниці послуги. В іншому випадку будемо вимущени оскаржувати дії замовника в АМКУ.
Пов'язані документи:
Документів не завантажено.
Дата подачі:
14.12.2023 14:03
Вирішення:
Згідно тендерної документації предметом закупівлі є послуга. Кількість згідно ч.4.3 розділу 1 документації становить 1 послуга, що передбачає приготування і поставку 174 200 порцій протягом 2024 року.
При заповненні додатку 4 документації «Форма «Тендерна пропозиція» учасник повинен вказати кількість – «1» , одиниця виміру – «послуга» та заповнити дані про загальну вартість послуги із кейтерингу.
Звертаємо увагу учасників, що додатком 2 тендерної документації передбачено, що Учасники у тендерній пропозиції повинні надати один варіант меню з розрахунку на 7 (сім) днів для стаціонарних пацієнтів з чотирьохразовим харчуванням (сніданок, обід, вечеря та друга вечеря) із зазначенням калорійності та вартості на один сніданок, обід, вечерю та другу вечерю. Тобто, покровий розрахунок учасника ,звісно, може передбачати різну вартість за один сніданок, чи обід, чи вечерю, чи другу вечерю. При цьому, Технічна специфікація містить детально розписану кількість порцій на кожен вид прийому їжі, так і загальну кількість порцій, а саме:
Дієтичне харчування- 6 200 порцій
Сніданок-42 000 порцій
Обід-42 000 порцій
Вечеря-42 000 порцій
Друга вечеря-42 000 порцій
Загальна кількість порцій – це сумарна їх кількість, і становить 174 200 порцій.
Замовник не вимагає в складі пропозиції окремого документа із обрахунком послуги харчування, оскільки вартість однієї порції буде зазначена в меню учасника, яке надається в складі пропозиції .
Проект договору , як зазначено у його примітках, заповнюватиметься при підписанні договору з учасником переможцем, як і додатки до договору, які формуватимуться на етапі підписання договору, коли сторони договору і здійснюватимуть затвердження форми специфікації.
Враховуючи наведені вище аргументи, Замовником повністю надано всі необхідні вихідні дані, необхідні для підготовки тендерної пропозиції учасника, підстав для внесення змін у документацію немає.
Статус вимоги:
Відхилено