-
Відкриті торги
-
Безлотова
-
КЕП
ДК 021:2015 55520000-1 Кейтерингові послуги (55523100-3 Послуги з організації шкільного харчування)
ДК 021:2015 55520000-1 Кейтерингові послуги (55523100-3 Послуги з організації шкільного харчування) згідно документації. Особливі вимоги до предмета закупівлі: Харчування в закладах загальної середньої освіти повинно повністю відповідати фізіологічній потребі дитячого організму у поживних речовинах та енергії відповідно до вікових особливостей, а також вимогам санітарного законодавства та нормам харчування, встановленим та затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 24 березня 2021 р. № 305 «Порядок організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку», відповідати вимогам державних стандартів, чинним нормативним документам, затвердженим у встановленому законодавством України порядку, вимогам, зокрема: Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23.12.1997 №771/97-ВР. Харчування дітей повинно здійснюватись відповідно до Порядку надання послуг з харчування дітей у дошкільних, учнів у загальноосвітніх навчальних закладах, операції з надання яких звільняються від обкладення податком на додану вартість, затвердженим Постановою Кабінету Міністрів України від 02 лютого 2011 року № 116 (із змінами) та тільки у робочі дні, Порядком організації харчування дітей у навчальних та оздоровчих закладах, затвердженим спільним Наказом Міністерства охорони здоров’я України та Міністерства освіти і науки України від 01 червня 2005 року № 242/329. Харчування забезпечується безпосередньо в закладах освіти. Відповідальним за виконання норм харчування є в першу чергу постачальник, керівник закладу освіти. Відповідальність за безпеку і якість продуктів харчування та продовольчої сировини, готової продукції покладається на постачальника, що забезпечує харчування учнів, відповідно до Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів». Продукти харчування та продовольча сировина повинні надходити разом із супровідними документами, які свідчать про їх походження та якість. Замовник визначає та узгоджує з Виконавцем форму організації послуги харчування, в тому числі: - мультипрофільне харчування, що передбачає пропозицію не менше 2 наборів страв з можливістю їх вибору або вибору їх компонентів споживачами; - мультипрофільне меню, що містить кілька наборів страв, передбачає їх вибір або вибір їх компонентів споживачами та може бути реалізовано як комплексне меню, два - три меню на вибір, “шведський стіл” тощо з обов’язковою видачею страв працівником їдальні (харчоблоку). Процес організації харчування має складатися з відпрацьованого режиму і графіку харчування дітей закладів освіти та дотриманням своєчасного завезення Виконавцями продуктів харчування і продовольчої сировини.
мін. крок: 0.5% або 20 063.16 UAH
Внести зміни
- Відповідь на Вимогу(харчування).pdf 14.01.2022 15:08