-
Відкриті торги
-
Безлотова
-
КЕП
- 1
Хлібопродукти (Код ДК 15810000-9- Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби)
Завершена
458 500.00
UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 2 292.50 UAH
мін. крок: 0.5% або 2 292.50 UAH
Період оскарження:
14.12.2021 14:34 - 26.12.2021 00:00
Вимога
Є відповідь
Щодо упередженого трозгляду
Номер:
f8e81c6c671d4bd7a2ef3adb40c652df
Ідентифікатор запиту:
UA-2021-12-14-013255-c.a1
Назва:
Щодо упередженого трозгляду
Вимога:
Згідно ч.3 ст.31 Закону України «Про публічні закупівлі» у разі якщо учасник, тендерна пропозиція якого відхилена, вважає недостатньою аргументацію, зазначену в повідомленні та протоколі розгляду тендерних пропозицій, такий учасник може звернутися до замовника з вимогою надати додаткову інформацію про причини невідповідності його пропозиції умовам тендерної документації, зокрема технічній специфікації, та/або його невідповідності кваліфікаційним критеріям, а замовник зобов’язаний надати йому відповідь з такою інформацією не пізніш як через п’ять днів з дня надходження такого звернення через електронну систему закупівель.
В порушення ч.2 ст.31 Закону України «Про публічні закупівлі» протокол уповноваженої особи з публічних закупівель/спрощених закупівель Замовника від 04.01.2022р. не відповідає дійсності.
Так, у пропозиції (технічній специфікації) зазначена інформація щодо поліпшеної рецептури предмету закупівлі. Технічна специфікація повністю відповідає вимогам Замовника, наведеним в Оголошенні Замовника та у тендерній документації.
Окрім того, Замовнику було запропоновано й інші види продукції - Документ – «Склад продукту», що не містить пропозицій по даній закупівлі оскільки не підписаний уповноваженою особою зазначеною у іншій документації та жодним чином не порушує вимога Замовника.
З урахуванням вищезазначеного, рішення уповноваженої особи з публічних закупівель/спрощених закупівель Замовника є упередженим, відповідно – протокол від 04.01.2022р. є безпідставним та підлягає скасуванню.
На підставі викладеного, керуючись ст.ст.5, 22 Закону України «Про публічні закупівлі» просимо скасувати протокол уповноваженої особи з публічних закупівель/спрощених закупівель Замовника від 04.01.2022р.
Пов'язані документи:
Документів не завантажено.
Дата подачі:
14.01.2022 09:55
Вирішення:
Керуючись ч.3 ст.31 Закону України «Про публічні закупівлі» від 25 грудня 2015 року. № 922-VIII замовник зобов’язаний надати відповідь на вимогу учасника не пізніш як через п’ять днів з дня надходження такого звернення через електронну систему закупівель.
Про розгляд вимоги у закупівлі відкриті торги Хлібопродукти (Код ДК 15810000-9- Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби) від 14.01.2022 року від ПрАТ "Славутський хлібозавод",
Рішення: залишити без задоволення.
Замовник КЗ «Острозький обласний ліцей з посиленою військово фізичною підготовкою імені Костянтина Івановича Острозького» Рівненської обласної ради з вимогою замовника про скасування протоколу уповноваженої особи від 04.01.2022 року не погоджується.
ПрАТ "Славутський хлібозавод» посилається на те, що технічна специфікація повністю відповідає вимогам Замовника, Замовник з цією вимогою не погоджується, а саме у пропозиції учасника відсутній опис поліпшеної рецептури хліба, і відсутній вид хліба з поліпшеною рецептурою, учасник погодився з технічною специфікацією Замовника без вказування своєї інформації щодо пропонованого хліба. Учасник не запропонував хліб з поліпшеною рецептурою: відповідно до «Класифікація та асортимент хлібобулочних виробів» в рецептуру поліпшених видів житнього хліба входить солод, патока, молочна сироватка, прянощі. Найбільш поширеними різновидами поліпшеного житнього хліба є такі: житній, житній заварний обдирний і оббивний, Московський, Шахтарський. Хліб житній виготовляють з обдирного борошна. В рецептуру входять патока та молочна суха сироватка. Випікають його формовим і подовим способами. Хліб житній заварний готують з обдирного або оббивного борошна і солоду у співвідношенні 95 до 5. В його рецептуру входить також кмин. Хліб випікають формовим способом. Вироби мають темний колір м'якушки і скоринки. Це пояснюється тим, що приблизно 10 % всієї кількості борошна заварюють водою, температура якої досягає 95-97 °С. Поверхня хліба з наколеннями або без них, обсипана кмином або анісом. Хліб має приємний запах і солодкуватий смак, учасник запропонував хліб «Дарницький» який не відповідає хлібу поліпшеної рецептури. Хліб із борошна пшеничного вищого гатунку згідно ДСТУ 7517-2014 (різаний, упакований) учасник запропонував хліб формовий Орільський з борошна першого сорту.
Статус вимоги:
Відхилено