• Відкриті торги з публікацією англійською мовою
  • Безлотова
  • КЕП

Послуги їдалень та кейтерингові послуги, послуги гарячого харчування

Мова якою повинні готуватися тендерні пропозиції – під час проведення процедури закупівлі усі документи, що мають відношення до тендерної пропозиції та складаються безпосередньо учасником, викладаються українською мовою.

Завершена

4 927 981.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 24 639.91 UAH
Період оскарження: 01.12.2021 16:00 - 01.02.2022 00:00
Скарга
Відхилено

Скарга

Номер: c86539a9f62749c6a04cf20e2a9c31ef
Ідентифікатор запиту: UA-2021-12-01-012330-c.a4
Назва: Скарга
Скарга:
Скарга та докази долучені
Пов'язані документи: Учасник Орган оскарження Замовник
Дата розгляду скарги: 11.02.2022 10:00
Місце розгляду скарги: Антимонопольний комітет України
Дата прийняття рішення про прийняття скарги до розгляду: 03.02.2022 18:05
Дата прийняття рішення про відхилення скарги: 21.02.2022 11:30
Автор: ТОВ АЛЬЯНС ФУД, Цимбал Володимир Юрійович +380504588800 7586bk@email.ua
Скарга
Виконана замовником

Скарга відповідно до ст. 18 Закону України "Про публічні закупівлі"

Номер: d8050c5288a746f487c99729e497926e
Ідентифікатор запиту: UA-2021-12-01-012330-c.c3
Назва: Скарга відповідно до ст. 18 Закону України "Про публічні закупівлі"
Скарга:
Скарга та додатки до неї у прикріплених файлах
Дата розгляду скарги: 20.01.2022 10:00
Місце розгляду скарги: Антимонопольний комітет України
Дата прийняття рішення про прийняття скарги до розгляду: 12.01.2022 13:55
Дата прийняття рішення про вирішення скарги: 25.01.2022 18:29
Дата виконання рішення Замовником: 26.01.2022 16:53
Коментар замовника щодо усунення порушень: Вирішено: прийняти до виконання рішення Антимонопольного комітету України від 20.01.2022 № 1187-р/пк-пз з розгляду скарг про порушення законодавства у сфері публічних закупівель та внести зміни до тендерної документації Додаток 1 (Перелік кваліфікаційних вимог) за процедурою закупівлі - "Послуги їдалень та кейтерингові послуги, послуги гарячого харчування" (код ДК 021:2015 – 55510000-8 Послуги їдалень), з метою усунення порушень, зазначених у мотивувальній частині рішення.
Автор: ТОВ АЛЬЯНС ФУД, Цимбал Володимир Юрійович +380504588800 7586bk@email.ua
Скарга
Скасована

Скарга відповідно до ст. 18 Закону України "Про публічні закупівлі"

Номер: 40a35f8d2fe84b5c8ad1619a566f8ef6
Ідентифікатор запиту: UA-2021-12-01-012330-c.a2
Назва: Скарга відповідно до ст. 18 Закону України "Про публічні закупівлі"
Скарга:
Скарга та докази містяться у прікріплених файлах
Пов'язані документи: Учасник
Причина: Скарга скасована суб'єктом оскарження
Дата скасування: 08.01.2022 16:41
Автор: ТОВ АЛЬЯНС ФУД, Цимбал Володимир Юрійович +380504588800 7586bk@email.ua
Вимога
Вирішена

внесення змін до ТД

Номер: 9d555dbf85e94d53895aa6b5623d89a6
Ідентифікатор запиту: UA-2021-12-01-012330-c.c1
Назва: внесення змін до ТД
Вимога:
Розглянувши примірні меню запропоновані КЗО «Спеціалізована школа «ШАНС», відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 24 березня 2021 р. № 305 «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку». було виявлено ряд порушень. При аналізуванні 1 тижня перспективного чотирьохтижневого меню 2022 року для дошкільного відділення вікової групи 3-6 років, було виявлено наступне: 1. Завищена кількість порцій овочів, відповідно до додатка 1. 2. Занижена кількість порцій фруктів та ягід, відповідно до додатка 1. 3. Завищена кількість порцій фруктів та ягід сушених, відповідно до додатка 1. 4. Занижена кількість порцій злакових, зернових та бобових, відповідно до додатка 1. 5. Завищена кількість порцій картоплі, відповідно до додатка 1. 6. На сніданок включено 3 порції птиці замість 2 порцій, наведених в додатку 1. 7. На вечерю включено 1 порції птиці замість 2 порцій, наведених в додатку 1. 8. Занижена кількість порцій молоко та молочні продукти, рослині напої, до яких додано вітаміни та мінеральні речовини на сніданок та вечерю, відповідно до додатка 1. 9. Завищена кількість порцій чаю, відповідно до додатка 1. 10. Занижена кількість порцій овочів, відповідно до додатка 2. 11. Завищена кількість порцій фруктів та ягід, відповідно до додатка 2. 12. Відсутні порції фруктів та ягід на 2 сніданок та полуденок, відповідно до додатка 2. 13. Занижена кількість порцій борошняних кулінарних виробів, відповідно до додатка 2. 14. Завищена кількість порцій молоко та молочні продукти, рослині напої, до яких додано вітаміни та мінеральні речовини на 2 сніданок та полуденок, відповідно до додатка 2. 15. На 2 сніданок включено сік фруктовий, не передбачений додатком 2. При аналізуванні 2 тижня перспективного чотирьохтижневого меню 2022 року для дошкільного відділення вікової групи 3-6 років, було виявлено наступне: 1. Завищена кількість порцій овочів, відповідно до додатка 1. 2. Відсутні порції соків на сніданок, обід та вечерю, передбачених додатком 1. 3. Завищена кількість порцій фруктів та ягід сушених, відповідно до додатка 1. 4. Занижена кількість порцій злакових, зернових та бобових, відповідно до додатка 1. 5. Завищена кількість порцій картоплі, відповідно до додатка 1. 6. Занижена кількість порцій хліба, відповідно до додатка 1. 7. На сніданок включено 3 порції птиці замість 2 порцій, наведених в додатку 1. 8. На обід включено 1 порції птиці замість 2 порцій, наведених в додатку 1. 9. Занижена кількість порцій молоко та молочні продукти, рослині напої, до яких додано вітаміни та мінеральні речовини на сніданок та вечерю, відповідно до додатка 1. 10. Завищена кількість порцій чаю, відповідно до додатка 1. 11. Занижена кількість порцій овочів, відповідно до додатка 2. 12. Завищена кількість порцій фруктів та ягід, відповідно до додатка 2. 13. Завищена кількість порцій фруктів та ягід сушених, відповідно до додатка 2. 14. Занижена кількість порцій борошняних кулінарних виробів, відповідно до додатка 2. 15. Завищена кількість порцій молоко та молочні продукти, рослині напої, до яких додано вітаміни та мінеральні речовини на 2 сніданок та полуденок, відповідно до додатка 2. 16. На 2 сніданок включено сік фруктовий, не передбачений додатком 2. При аналізуванні 3 тижня перспективного чотирьохтижневого меню 2022 року для дошкільного відділення вікової групи 3-6 років, було виявлено наступне: 1. Завищена кількість порцій овочів, відповідно до додатка 1. 2. Завищена кількість порцій фруктів та ягід, відповідно до додатка 1. 3. Завищена кількість порцій фруктів та ягід сушених, відповідно до додатка 1. 4. Занижена кількість порцій злакових, зернових та бобових, відповідно до додатка 1. 5. Завищена кількість порцій картоплі, відповідно до додатка 1. 6. Завищена кількість порцій хліба, відповідно до додатка 1. 7. На сніданок включено 3 порції птиці замість 2 порцій, наведених в додатку 1. 8. На вечерю включено 3 порції птиці замість 2 порцій, наведених в додатку 1. 9. Завищена кількість порцій свинини, телятини, яловичини, відповідно до додатка 1. 10. Завищена кількість порцій яєць, відповідно до додатка 1. 11. Занижена кількість порцій какао, відповідно до додатка 1. 12. Занижена кількість порцій молоко та молочні продукти, рослині напої, до яких додано вітаміни та мінеральні речовини на сніданок та вечерю, відповідно до додатка 1. 13. Завищена кількість порцій молоко та молочні продукти, рослині напої, до яких додано вітаміни та мінеральні речовини на обід, відповідно до додатка 1. 14. Занижена кількість порцій овочів, відповідно до додатка 2. 15. Завищена кількість порцій фруктів та ягід, відповідно до додатка 2. 16. Занижена кількість порцій фруктів та ягід сушених, відповідно до додатка 2. 17. Завищена кількість порцій молоко та молочні продукти, рослині напої, до яких додано вітаміни та мінеральні речовини на 2 сніданок та полуденок, відповідно до додатка 2. 18. На другий сніданок включено ряжанку, не передбачену додатком 2. При аналізуванні 4 тижня перспективного чотирьохтижневого меню 2022 року для дошкільного відділення вікової групи 3-6 років, було виявлено наступне: 1. Завищена кількість порцій овочів, відповідно до додатка 1. 2. Завищена кількість порцій фруктів та ягід, відповідно до додатка 1. 3. Завищена кількість порцій фруктів та ягід сушених, відповідно до додатка 1. 4. Занижена кількість порцій злакових, зернових та бобових, відповідно до додатка 1. 5. Завищена кількість порцій картоплі, відповідно до додатка 1. 6. На сніданок включено 3 порції птиці замість 2 порцій, наведених в додатку 1. 7. На вечерю включено 3 порції птиці замість 2 порцій, наведених в додатку 1. 8. Завищена кількість порцій свинини, телятини, яловичини, до додатку 1. 9. Занижена кількість порцій молоко та молочні продукти, рослині напої, до яких додано вітаміни та мінеральні речовини на сніданок та вечерю, відповідно до додатка 1. 10. Завищена кількість порцій молоко та молочні продукти, рослині напої, до яких додано вітаміни та мінеральні речовини на обід, відповідно до додатка 1. 11. Занижена кількість порцій какао, відповідно до додатка 1. 12. Завищена кількість порцій чаю, відповідно до додатка 1. 13. Занижена кількість порцій овочів, відповідно до додатка 2. 14. Занижена кількість порцій фруктів та ягід сушених, відповідно до додатка 2. 15. Занижена кількість порцій борошняних кулінарних виробів, відповідно до додатка 2. 16. Завищена кількість порцій молоко та молочні продукти, рослині напої, до яких додано вітаміни та мінеральні речовини на 2 сніданок та полуденок, відповідно до додатка 2. При аналізуванні 1 тижня перспективного чотирьохтижневого меню 2022 року для дошкільного відділення вікової групи 6-10 років, було виявлено наступне: 1. Завищена кількість порцій овочів, відповідно до додатка 5. 2. Завищена кількість порцій фруктів та ягід сушених, відповідно до додатка 5. 3. Занижена кількість порцій злакових, зернових та бобових, відповідно до додатка 5. 4. Завищена кількість порцій картоплі, відповідно до додатка 5. 5. Занижена кількість порцій свинини, телятини, яловичини, відповідно до додатка 5. 6. Занижена кількість порцій яєць, відповідно до додатка 5. 7. Занижена кількість порцій молоко та молочні продукти, рослині напої, до яких додано вітаміни та мінеральні речовини на обід, відповідно до додатка 5. 8. Занижена кількість порцій молоко та молочні продукти, рослині напої, до яких додано вітаміни та мінеральні речовини на сніданок та вечерю, відповідно до додатка 5. 9. Завищена кількість порцій чаю, відповідно до додатка 5. 10. Відсутні порції овочів на 2 сніданок та полуденок, передбачених додатком 6. 11. Відсутні порції фруктів та ягід сушених на 2 сніданок та полуденок, передбачених додатком 6. 12. Завищена кількість порцій фруктів та ягід, відповідно до додатка 6. 13. Занижена кількість порцій борошняних кулінарних виробів, відповідно до додатка 6. 14. Завищена кількість порцій молоко та молочні продукти, рослині напої, до яких додано вітаміни та мінеральні речовини на 2 сніданок та полуденок, відповідно до додатка 6. При аналізуванні 2 тижня перспективного чотирьохтижневого меню 2022 року для дошкільного відділення вікової групи 6-10 років, було виявлено наступне: 1. Завищена кількість порцій овочів, відповідно до додатка 5. 2. Відсутні порції соків на сніданок, обід та вечерю, передбачених додатком 5. 3. Завищена кількість порцій фруктів та ягід сушених, відповідно до додатка 5. 4. Занижена кількість порцій злакових, зернових та бобових, відповідно до додатка 5. 5. Завищена кількість порцій картоплі, відповідно до додатка 5. 6. Занижена кількість порцій хліба, відповідно до додатка 5. 7. Занижена кількість порцій свинини, телятини, яловичини, відповідно до додатка 5. 8. Занижена кількість порцій яєць, відповідно до додатка 5. 9. Занижена кількість порцій молоко та молочні продукти, рослині напої, до яких додано вітаміни та мінеральні речовини на обід, відповідно до додатка 5. 10. Занижена кількість порцій молоко та молочні продукти, рослині напої, до яких додано вітаміни та мінеральні речовини на сніданок та вечерю, відповідно до додатка 5. 11. Завищена кількість порцій чаю, відповідно до додатка 5. 12. Завищена кількість порцій овочів, відповідно до додатка 6. 13. Відсутні порції фруктів та ягід сушених на 2 сніданок та полуденок, передбачених додатком 6. 14. Завищена кількість порцій фруктів та ягід, відповідно до додатка 6. 15. Завищена кількість порцій борошняних кулінарних виробів, відповідно до додатка 6. 16. Завищена кількість порцій молоко та молочні продукти, рослині напої, до яких додано вітаміни та мінеральні речовини на 2 сніданок та полуденок, відповідно до додатка 6. 17. Занижена кількість порцій горіхів, відповідно до додатка 6. 18. На 2 сніданок включено сік фруктовий, не передбачений додатком 6. 19. На полуденок включено сік фруктовий, не передбачений додатком 6. При аналізуванні 3 тижня перспективного чотирьохтижневого меню 2022 року для дошкільного відділення вікової групи 6-10 років, було виявлено наступне: 1. Завищена кількість порцій овочів, відповідно до додатка 5. 2. Завищена кількість порцій фруктів та ягід, відповідно до додатка 5. 3. Завищена кількість порцій фруктів та ягід сушених, відповідно до додатка 5. 4. Занижена кількість порцій злакових, зернових та бобових, відповідно до додатка 5. 5. Завищена кількість порцій картоплі, відповідно до додатка 5. 6. Завищена кількість порцій хліба, відповідно до додатка 5. 7. Завищена кількість порцій птиці на сніданок та вечерю, відповідно до додатка 5. 8. Занижена кількість порцій молоко та молочні продукти, рослині напої, до яких додано вітаміни та мінеральні речовини на сніданок та вечерю, відповідно до додатка 5. 9. Занижена кількість порцій молоко та молочні продукти, рослині напої, до яких додано вітаміни та мінеральні речовини на обід, відповідно до додатка 5. 10. Занижена кількість порцій какао, відповідно до додатка 5. 11. Занижена кількість порцій овочів, відповідно до додатка 6. 12. Занижена кількість порцій фруктів та ягід сушених, відповідно до додатка 6. 13. Завищена кількість порцій фруктів та ягід, відповідно до додатка 6. 14. Завищена кількість порцій борошняних кулінарних виробів, відповідно до додатка 6. 15. Завищена кількість порцій молоко та молочні продукти, рослині напої, до яких додано вітаміни та мінеральні речовини на 2 сніданок та полуденок, відповідно до додатка 6. 16. Відсутні порції горіхів на 2 сніданок та полуденок, передбачених додатком 6. 17. На 2 сніданок включено ряжанку, не передбачену додатком 6. При аналізуванні 4 тижня перспективного чотирьохтижневого меню 2022 року для дошкільного відділення вікової групи 6-10 років, було виявлено наступне: 1. Завищена кількість порцій овочів, відповідно до додатка 5. 2. Завищена кількість порцій фруктів та ягід, відповідно до додатка 5. 3. Завищена кількість порцій фруктів та ягід сушених, відповідно до додатка 5. 4. Занижена кількість порцій злакових, зернових та бобових, відповідно до додатка 5. 5. Завищена кількість порцій картоплі, відповідно до додатка 5. 6. Завищена кількість порцій птиці на сніданок та вечерю, відповідно до додатка 5. 7. Занижена кількість порцій яєць, відповідно до додатка 5. 8. Занижена кількість порцій молоко та молочні продукти, рослині напої, до яких додано вітаміни та мінеральні речовини на сніданок та вечерю, відповідно до додатка 5. 9. Занижена кількість порцій молоко та молочні продукти, рослині напої, до яких додано вітаміни та мінеральні речовини на обід, відповідно до додатка 5. 10. Занижена кількість порцій какао, відповідно до додатка 5. 11. Занижена кількість порцій овочів, відповідно до додатка 6. 12. Занижена кількість порцій фруктів та ягід сушених, відповідно до додатка 6. 13. Занижена кількість порцій борошняних кулінарних виробів, відповідно до додатка 6. 14. Завищена кількість порцій молоко та молочні продукти, рослині напої, до яких додано вітаміни та мінеральні речовини на 2 сніданок та полуденок, відповідно до додатка 6. 15. Занижена кількість порцій горіхів, відповідно до додатка 6. При аналізуванні 1 тижня перспективного чотирьохтижневого меню 2022 року для шкільного відділення вікової групи 6-10 років, 10-13 років, 13 років і старше, було виявлено наступне: 1. Завищена кількість порцій овочів, відповідно до додатка 5. 2. Завищена кількість порцій фруктів та ягід сушених, відповідно до додатка 5. 3. Занижена кількість порцій злакових, зернових та бобових, відповідно до додатка 5. 4. Завищена кількість порцій картоплі, відповідно до додатка 5. 5. Занижена кількість порцій хліба, відповідно до додатка 5. 6. Занижена кількість порцій яєць, відповідно до додатка 5. 7. Занижена кількість порцій молоко та молочні продукти, рослині напої, до яких додано вітаміни та мінеральні речовини на сніданок та вечерю, відповідно до додатка 5. 8. Завищена кількість порцій молоко та молочні продукти, рослині напої, до яких додано вітаміни та мінеральні речовини на обід, відповідно до додатка 5. 9. Занижена кількість порцій какао, відповідно до додатка 5. 10. Завищена кількість порцій чаю, відповідно до додатка 5. 11. Занижена кількість порцій овочів, відповідно до додатка 6. 12. Занижена кількість порцій фруктів та ягід сушених, відповідно до додатка 6. 13. Завищена кількість порцій фруктів та ягід, відповідно до додатка 6. 14. Занижена кількість порцій молоко та молочні продукти, рослині напої, до яких додано вітаміни та мінеральні речовини на 2 сніданок та полуденок, відповідно до додатка 6. 15. Занижена кількість порцій горіхів, відповідно до додатка 6. При аналізуванні 2 тижня перспективного чотирьохтижневого меню 2022 року для шкільного відділення вікової групи 6-10 років,10-13 років, 13 років і старше, було виявлено наступне: 1. Завищена кількість порцій овочів, відповідно до додатка 5. 2. Завищена кількість порцій фруктів та ягід сушених, відповідно до додатка 5. 3. Занижена кількість порцій злакових, зернових та бобових, відповідно до додатка 5. 4. Завищена кількість порцій картоплі, відповідно до додатка 5. 5. Відсутні порції соків на сніданок, обід та вечерю, перед
Пов'язані документи: Учасник Замовник
Вирішення: Дякуємо Вам за зауваження! Відповідні зміни згідно з Постановою Кабінету Міністрів України від 24 березня 2021 р. № 305 «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку» будуть внесені в Технічний опис предмету закупівлі та в Примірне перспективне чотирьохтижневе меню 2022 року.
Статус вимоги: Задоволено