• Відкриті торги
  • Безлотова
  • КЕП

М'ясо свинини мякоть охолоджена, м'ясо яловичини мякоть охолоджене, сало з прошарком охолоджене

Усі документи які готуються учасниками повинні бути викладені Українською мовою

Завершена

1 030 710.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 1% або 10 307.10 UAH
Період уточнення: 23.04.2021 13:28 - 30.04.2021 00:00
Відповідь надана

Тендерна документація

Номер: 8c39fbc275e84207af8ee67d2dba1278
Дата опублікування: 29.04.2021 19:40
Опис: Шановний Замовнику! Чи правильно я розумію, що документи, які вимагаються від учасника мають підтверджувати відповідність його матеріально-технічної бази санітарно-гігієнічним вимогам, зокрема вимогам щодо дотримання умов зберігання, транспортування тощо продуктів харчування, що є предметом закупівлі? Дякую за увагу.
Відповідь: Доброго дня! Так Ви вірно розумієте : документи, які вимагаються від учасника мають підтверджувати відповідність його матеріально-технічної бази санітарно-гігієнічним вимогам, зокрема вимогам щодо дотримання умов зберігання, транспортування тощо продуктів харчування, що є предметом закупівлі
Дата відповіді: 05.05.2021 11:10
Відповідь надана

Тендерна документація

Номер: 08b8c1df96ea445aaac01d68375b3bdb
Дата опублікування: 29.04.2021 09:04
Опис: Шановний Замовнику! Чи можна вважати Вашу відповідь по закупівлі № UA-2021-04-23-004139-a стосовно того, що якщо учасник здійснює зберігання продуктів, то це повинно бути вказано в сертифікаті ДСТУ ISO 22000:2007 (ISO 22000:2005, IDT), ISO 22000:2018 актуальною і для данної закупівлі?
Відповідь: Шановний Учаснику! Сертифікати ДСТУ ISO 22000:2007 (ISO 22000:2005, IDT), ISO 22000:2018 видаються органами сертифікації відповідно до видів діяльності . Тому , вважаємо ,що , якщо підприємство здійснює зберігання продуктів, то це повинно бути вказано в сертифікаті. Дякуємо за запитання. З повагою, Замовник.
Дата відповіді: 29.04.2021 09:13
Відповідь надана

Тендерна документація

Номер: c209d78562554bb6b076ad3fa951cfd6
Дата опублікування: 26.04.2021 10:30
Опис: Шановний Замовнику! Додатком 4 до ТД вимагається надання скан-копії сертифікату на систему управління безпечністю харчових продуктів відповідно до ДСТУ ISO 22000:2007 (ISO 22000:2005, IDT), ISO 22000:2018. Водночас вимагаються документи про дезінфекційні роботи на складі. З огляду на це випливає висновок, що Ви вимагаєте наявності в учасника складських приміщень для зберігання предмету закупівлі. У зв'язку з цим просимо роз'яснити чи повинен сертифікат ДСТУ ISO 22000:2007 (ISO 22000:2005, IDT), ISO 22000:2018, який надається учасниками підтверджувати відповідність системи управління безпечністю харчових продуктів щодо діяльності зі зберігання (складування).
Відповідь: Шановний Учаснику! Скан-копія сертифікату на систему управління безпечністю харчових продуктів відповідно до ДСТУ ISO 22000:2007 (ISO 22000:2005, IDT), ISO 22000:2018 виданого на ім'я учасника, який є дійсним на момент проведення аукціону відповідно до виду діяльності Постачальника.
Дата відповіді: 27.04.2021 15:43