• Відкриті торги
  • Безлотова
  • КЕП

м"ясо (м'ясо куряче охолоджене філе, м'ясо яловичина охолоджена, печінка яловича)

Торги відмінено

202 116.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 1 012.00 UAH
Період уточнення: 09.04.2021 17:21 - 24.04.2021 00:00
Відповідь надана

Щодо вимог тендерної документації

Номер: 9546861c05f747429cc9e7cfe5883471
Дата опублікування: 15.04.2021 16:32
Опис: Шановний Замовник! 1. Відповідно до ст. 25 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» (від 23.12.1997 р. № 771/97-ВР зі змінами) на потужності, на які не вимагається отримання експлуатаційного дозволу, необхідна державна реєстрація потужності з виробництва та/або обігу харчових продуктів. Чи задовольнить Вас, як Замовника, надання учасником пояснення з посиланням на чинне законодавство щодо відсутності у нього експлуатаційного дозволу та надання інформації про реєстрацію потужності за адресою здійснення господарської діяльності учасника? 2. Який термічний стан передбачено за предметом закупівлі печінка яловича? Відповідно до п. 3 Розділу І Загальні вимоги до предмета закупівлі Інформації про необхідні технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі (технічне завдання) Ви посилаєтесь на ДСТУ, але ж печінка яловича, якщо вона має бути заморожена, то виробляється не за ДСТУ, а відповідно до ГСТУ 46.019-2002. ДСТУ на печінку яловичу охолоджену відсутній на час подання тендерних пропозицій за Вашою закупівлею на території України, а вітчизняні виробники в якості підтверджуючих документів надають на теперішній час декларацію виробника з посиланням на власні розроблені Технічні умови України, що не є ДСТУ. Прохаємо надати уточнення щодо термічного стану печінки яловичої та вказати чим повинна бути підтверджена якість цього товару: ГСТУ та/або ТУ У. Дякуємо.
Відповідь: 1. Відповідно до умов тендерної документації в технічному завдання учасник надає експлуатаційний дозвіл виданий на ім’я учасника (лист територіального управління ДЕРЖПРОДСПОЖИВСЛУЖБИ, в якому зазначена інформація про їх реєстрацію як оператора ринку) в складі пропозиції. Пояснення учасника з посиланням на чинне законодавство щодо відсутності у нього експлуатаційного дозволу та надання інформації про реєстрацію потужності за адресою здійснення господарської діяльності учасника при розгляді пропозицій замовника не задовольнить.Замовник має в процесі конкурентного відбору повинен отримати відповідального постачальника , який зможе максимально підтвердити свою надійність 2. До тендерної докумнетації будуть внесені зміни стосовно печінки яловичиної.
Дата відповіді: 20.04.2021 15:35