-
Відкриті торги
-
Безлотова
-
КЕП
М'ясо яловичина I категорії охолоджене, тушки курей I категорії охолоджені, стегенця курячі охолоджені, філе куряче I категорії охолоджене, печінка куряча охолоджена, код ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
Місце поставки: Харківська область, Харківський район, с. Циркуни вул. Соборна , 32, с. Циркуни вул. Соборна , 92, с. Циркуни вул. Соборна , 92
Завершена
550 000.00
UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 2 750.00 UAH
мін. крок: 0.5% або 2 750.00 UAH
Період уточнення:
06.03.2021 23:07 - 12.03.2021 00:00
Відповідь надана
Про термін готування іжі
Номер:
9f7e599baca24e09a07eaf96c446d5d9
Дата опублікування:
09.03.2021 18:05
Опис:
На який день з моменту отримання продуктів харчування (м'ясо яловичина I категорії охолоджене, тушки курей I категорії охолоджені, стегенця курячі охолоджені, філе куряче I категорії охолоджене, печінка куряча охолоджена) готуються з них страви у закладах (у день приймання або на наступний день) ?
Відповідь:
Частиною 1 ст. 24 Закону України «Про публічні закупівлі» передбачено, що фізична/юридична особа має право не пізніше ніж за 10 днів до закінчення строку подання тендерної пропозиції звернутися через електронну систему закупівель до замовника за роз’ясненнями щодо тендерної документації та/або звернутися до замовника з вимогою щодо усунення порушення під час проведення тендеру. Ваше запитання не стосується роз’яснення вимог тендерної документації, як то передбачено Законом, а стосується процесу приготування їжі. Одночасно повідомляємо, що Додатком 4 до тендерної документації «ТЕХНІЧНА СПЕЦИФІКАЦІЯ ДО ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ» передбачено, що «на момент поставки термін придатності до споживання товару повинен складати не менше 70% до загального терміну придатності до споживання».
Дата відповіді:
11.03.2021 20:21
Відповідь надана
Про робочий час осіб, що приймають продукти харчування
Номер:
667ebda0631043caad64c46f3a2f86c8
Дата опублікування:
09.03.2021 18:03
Опис:
Прошу вказати робочий час комірника, дієтичної сестри або іншої відповідальної особи, яка приймає продукти харчування (м'ясо яловичина I категорії охолоджене, тушки курей I категорії охолоджені, стегенця курячі охолоджені, філе куряче I категорії охолоджене, печінка куряча охолоджена) у кожному із цих перелічених закладів (з якої години і до якої години):
1)КЗ «Циркунівський ліцей «Циркунівської сільської ради Харківського району Харківської області»
2)КЗ «Русько-Тишківський ліцей «Циркунівської сільської ради Харківського району Харківської області»
3)КЗ «ЗДО «СОНЕЧКО» «Циркунівської сільської ради Харківського району Харківської області»
Відповідь:
Частиною 1 ст. 24 Закону України «Про публічні закупівлі» передбачено, що фізична/юридична особа має право не пізніше ніж за 10 днів до закінчення строку подання тендерної пропозиції звернутися через електронну систему закупівель до замовника за роз’ясненнями щодо тендерної документації та/або звернутися до замовника з вимогою щодо усунення порушення під час проведення тендеру. Ваше запитання не стосується роз’яснення вимог тендерної документації як то передбачено Законом, а стосується робочого часу працівників. Одночасно повідомляємо, що Додатком 4 до тендерної документації «ТЕХНІЧНА СПЕЦИФІКАЦІЯ ДО ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ» передбачено, що «постачання товару здійснюється партіями відповідно до заявки замовника, в робочі дні з 08:00 до 12:00 години. Поставка здійснюється не пізніше трьох робочих днів з моменту одержання відповідної заявки замовника».
Дата відповіді:
11.03.2021 20:21