• Відкриті торги
  • Безлотова
  • КЕП

15320000-7 – Фруктові та овочеві соки (Фруктові та овочеві соки)

Торги не відбулися

504 900.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 2 525.00 UAH
Період уточнення: 04.03.2021 12:39 - 10.03.2021 00:00
Відповідь надана

загальне питання щодо оголошення

Номер: 8a4a83ab5e734de1ad203005169c3ab6
Дата опублікування: 09.03.2021 20:34
Опис: шановний замовнику ! прошу надати роз"яснення щодо наступних вимог: 2.3. документ, що підтверджує наявність в учасника торгів призначених осіб відповідальних за контроль за застосування постійно діючих процедур, що базуються на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках, за ці процедури, під час виробництва та обігу харчових продуктів згідно із Законом України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97 від 23.12.1997 року 2.4. Документ, що підтверджує здобуття відповідних теоретичних і практичних навичок та знань працівників Учасника , відповідальних за застосування постійно діючих процедур, що базуються на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках, за ці процедури, під час виробництва та обігу харчових продуктів згідно із Законом України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97 від 23.12.1997 року. Саме які документи необхідно надати?якою установою вони повинні бути видані учаснику?
Відповідь: Шановний Учаснику! Надаємо роз'яснення щодо Вашого питання. 2.3. документ, що підтверджує наявність в учасника торгів призначених осіб відповідальних за контроль за застосування постійно діючих процедур, що базуються на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках, за ці процедури, під час виробництва та обігу харчових продуктів згідно із Законом України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97 від 23.12.1997 року Документ, розпорядчого харакетра, який підтверджує наявність в учасника торгів призначених осіб відповідальних за контроль за застосування постійно діючих процедур, що базуються на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках, за ці процедури, під час виробництва та обігу харчових продуктів згідно із Законом України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97 від 23.12.1997 року 2.4. Документ, що підтверджує здобуття відповідних теоретичних і практичних навичок та знань працівників Учасника , відповідальних за застосування постійно діючих процедур, що базуються на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках, за ці процедури, під час виробництва та обігу харчових продуктів згідно із Законом України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97 від 23.12.1997 року. - Документ (сертифікат, свідоцтво тощо), виданий відповідною організацією, яким підтверджує здобуття відповідних теоретичних і практичних навичок та знань працівників Учасника , відповідальних за застосування постійно діючих процедур, що базуються на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках, за ці процедури, під час виробництва та обігу харчових продуктів згідно із Законом України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97 від 23.12.1997 року.
Дата відповіді: 12.03.2021 17:05