-
Відкриті торги
-
Безлотова
-
КЕП
15320000-7 – Фруктові та овочеві соки (Фруктові та овочеві соки)
Торги не відбулися
504 900.00
UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 2 525.00 UAH
мін. крок: 0.5% або 2 525.00 UAH
Період уточнення:
04.03.2021 12:39 - 10.03.2021 00:00
Відповідь надана
загальне питання щодо оголошення
Номер:
8a4a83ab5e734de1ad203005169c3ab6
Дата опублікування:
09.03.2021 20:34
Опис:
шановний замовнику ! прошу надати роз"яснення щодо наступних вимог:
2.3. документ, що підтверджує наявність в учасника торгів призначених осіб відповідальних за контроль за застосування постійно діючих процедур, що базуються на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках, за ці процедури, під час виробництва та обігу харчових продуктів згідно із Законом України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97 від 23.12.1997 року
2.4. Документ, що підтверджує здобуття відповідних теоретичних і практичних навичок та знань працівників Учасника , відповідальних за застосування постійно діючих процедур, що базуються на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках, за ці процедури, під час виробництва та обігу харчових продуктів згідно із Законом України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97 від 23.12.1997 року.
Саме які документи необхідно надати?якою установою вони повинні бути видані учаснику?
Відповідь:
Шановний Учаснику! Надаємо роз'яснення щодо Вашого питання.
2.3. документ, що підтверджує наявність в учасника торгів призначених осіб відповідальних за контроль за застосування постійно діючих процедур, що базуються на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках, за ці процедури, під час виробництва та обігу харчових продуктів згідно із Законом України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97 від 23.12.1997 року
Документ, розпорядчого харакетра, який підтверджує наявність в учасника торгів призначених осіб відповідальних за контроль за застосування постійно діючих процедур, що базуються на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках, за ці процедури, під час виробництва та обігу харчових продуктів згідно із Законом України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97 від 23.12.1997 року
2.4. Документ, що підтверджує здобуття відповідних теоретичних і практичних навичок та знань працівників Учасника , відповідальних за застосування постійно діючих процедур, що базуються на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках, за ці процедури, під час виробництва та обігу харчових продуктів згідно із Законом України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97 від 23.12.1997 року. -
Документ (сертифікат, свідоцтво тощо), виданий відповідною організацією, яким підтверджує здобуття відповідних теоретичних і практичних навичок та знань працівників Учасника , відповідальних за застосування постійно діючих процедур, що базуються на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках, за ці процедури, під час виробництва та обігу харчових продуктів згідно із Законом України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97 від 23.12.1997 року.
Дата відповіді:
12.03.2021 17:05