-
Відкриті торги
-
Мультилотова
-
КЕП
М'ясо свинини свіже, м’ясо яловичини свіже; Філе куряче заморожене, спинки курячі заморожені, тушки курячі заморожені
Назва товару чи послуги кожної номенклатурної позиції предмета закупівлі та код товару чи послуги, визначеного згідно з Єдиним закупівельним словником: Лот 1 – 1. М'ясо свинини свіже код ДК 021:2015 - 15113000-3 Свинина, 2. М’ясо яловичини свіже, код ДК 021:2015 - 15111100-0 - Яловичина; Лот 2 – 1. Філе куряче заморожене, код ДК 021:2015 - 15112000-6 М'ясо свійської птиці, 2. Спинки курячі заморожені, код ДК 021:2015 - 15112000-6 М'ясо свійської птиці, 3. Тушки курячі заморожені, код ДК 021:2015 - 15112000-6 М'ясо свійської птиці. Категорія замовника: підприємства, установи, організації, зазначені у пункті 3 частини першої статті 2 Закону України «Про публічні закупівлі». Мова (мови), якою (якими) повинні готуватися тендерні пропозиції: українська з урахуванням вимог тендерної документації. Дата та час розкриття тендерних пропозицій, якщо оголошення про проведення відкритих торгів оприлюднюється відповідно до частини третьої статті 10 Закону: не застосовується. Математична формула для розрахунку приведеної ціни (у разі її застосування) - не застосовується. Вид закупівлі - процедура закупівлі - для замовників, визначених у пунктах 1-3 частини першої статті 2 Закону, якщо вартість предмета закупівлі товару (товарів), послуги (послуг) дорівнює або перевищує 200 тисяч гривень, а робіт - 1,5 мільйона гривень – відкриті торги, застосовані критерії оцінки – ціна.
мін. крок: 0.2% або 850.00 UAH