• Відкриті торги
  • Безлотова
  • КЕП

ДК 021-2015 (CPV) 15510000-6 - Молоко та вершки(молоко пастеризоване,молоко незбиране згущене з цукром)

Номенклатурні позиції: - Молоко пастеризоване за кодом ДК 021:2015 – 15511100-4 Пастеризоване молоко; - Молоко незбиране згущене з цукром за кодом ДК 021:2015 – 15511600-9 Згущене молоко. Мова(-и), якою(-ими) повинні готуватися тендерні пропозиції - українська

Завершена

1 673 600.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 8 368.00 UAH
Період уточнення: 21.01.2021 16:49 - 27.01.2021 00:00
Відповідь надана

жирність

Номер: 91ef2ccdd9d444d2b2b159830464a2e8
Дата опублікування: 21.01.2021 18:29
Опис: Шановний замовнику,в додатку 1 до тендерної документації Інформація про необхідні технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі ТЕХНІЧНА СПЕЦИФІКАЦІЯ Предмет закупівлі: ДК 021-2015; 15510000-6 - Молоко та вершки (молоко пастеризоване, молоко незбиране згущене з цукром) наявна вимога,що молоко повинно бути з умістом жиру не менше 2,6% не більше 4 діб від дати виготовлення.Вимагаємо внести зміни в Тендерну документацію щодо жирності молока та терміну придатності,а саме, вказати, що жирність молока повинна бути від 2,5% та збільшити термін придатності чи 7 днів,чи 1, днів,ЗАДЛЯ ТОГО,ЩОБ ЗБІЛЬШИТИ ПОТЕЦІЙНЕ КОЛО УЧАСНИКІВ.Згідно ЗУ "Про публічні закупівлі" свідоме обмеження кола учасникі є КОРУПЦІЙНОЮ СКЛАДОВОЮ ТА ГРУБИМ ПОРУШЕННЯМ ВСІХ НОРМ І ПРИНЦИПІВ ПРОЗОРИХ ЗАКУПІВЕЛЬ.в ІНШОМУ ВИПАДКУ ВИМУШЕНІ БУДЕМО ЗВЕРНУТИСЯ У ГРОМАДСЬКІ ОРГАНІЗАЦІІ ДЛЯ ВИСВІТЛЕННЯ ДАНОЇ ПРОЦЕДУРИ ЗАКУПІВЛІ ТА ІНШІ КОНТРОЛЮЮЧІ ОРГАНИ.
Відповідь: Роз’яснення щодо запитання до процедури закупівлі ДК 021:2015 "15510000-6 Молоко та вершки" (молоко пастеризоване,молоко незбиране згущене з цукром) В тендерній документації в вимогах до товару замовником прописано Молоко пастеризоване 2,6% жирності, відповідність ДСТУ або ТУУ, фасоване 900гр - 1000 гр., термін придатності не більше 4 діб. Молоко пастеризоване фасоване масою нетто від 900 г до 1000 г у спожитковому пакованні: пакети з поліетиленової плівки з внутрішнім чорним покриттям вітчизняного виробництва згідно з чинними нормативними документами або закордонного виробництва, дозволених для контакту з харчовими продуктами центральним органом виконавчої влади з питань охорони здоров’я України. Згідно ДСТУ 2661:2010 , версія №2 від 24.09.2008року Молоко коров’яче питне . Загальні технічні умови. Молоко пастеризоване зберігають за температури (4 ± 2) °С^ • у пакетах з поліетиленової плівки — не більше ніж 72 год; Строки придатності питного молока може встановлювати виробник (залежно від якості сировини, рівня технології виробництва, характеристик обладнання, умов фасування та властивостей пакувальних матеріалів) за умов відповідності питного молока вимогам цього стандарту та погодження цих строків з центральним органом виконавчої влади з питань охорони здоров’я. Тому для отримання закладам дошкільної освіти якісної продукції (молока пастеризованого) в тендерній документації прописано молоко з терміном придатності не більше чотирьох діб.
Дата відповіді: 25.01.2021 13:33