• Спрощена закупівля
  • Безлотова
  • КЕП

Яйце куряче; код ДК 021:2015 – 03140000-4 – “Продукція тваринництва та супутня продукція”

1. Найменування замовника: Державне підприємство «Поліграфічний комбінат «Україна» по виготовленню цінних паперів». 1.1. Місцезнаходження замовника: вул. Дегтярівська, 38-44, м. Київ, Шевченківський район, 04119. 1.2. Ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань: 16286441. 1.3. Категорія замовника: підприємства, установи, організації, зазначені у пункті 3 частини першої статті другої Закону України «Про публічні закупівлі» (юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади). 2. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): Яйце куряче; код ДК 021:2015 – 03140000-4 – “Продукція тваринництва та супутня продукція”; поділу на лоти не передбачено. 3. Інформація про технічні, якісні та інші характеристики предмета закупівлі: № з/п Найменування товару Одиниця виміру Кількість 1 Яйце куряче шт. 59000 Характеристики: яйце куряче свіже, вищої категорії (С0) (вага одного яйця не менше 65 гр.). Зовнішній вигляд – шкаралупа чиста, непошкоджена, без видимих змін структури, без слідів посліду чи крові. Білок яйця – чистий, щільний, світлий, прозорий. Маркування – кожне яйце промарковане штампом, на якому вказано клас та категорію яєць. Пакування – яйця покладені в гофровані лотки, які запаковані в транспортну тару (картонні ящики, заклеєні липкою стрічкою). Обов’язкова наявність пакувального ярлика (етикетки) на транспортній тарі. На етикетці має бути зазначена наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Транспортне пакування повинне забезпечити цілісність і збереження шкаралупи, якість, товарний вигляд яєць, їхню безпеку під час транспортування. 4. Кількість товарів або обсяг робіт чи послуг: яйце куряче – 59000 шт. 4.1. Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: склад замовника, який знаходиться за адресою: м. Київ, вул. Дегтярівська, 38 44. 5. Строк поставки товарів, виконання робіт, надання послуг: поставка товару здійснюється учасником впродовж всього строку дії договору про закупівлю з дати його підписання уповноваженими особами обох сторін і до 31 грудня 2021 року окремими партіями відповідно до заявок замовника, в яких замовником визначається кількість товару. Учасник зобов‘язаний впродовж 2 (двох) робочих днів з дати отримання заявки замовника поставити замовнику замовлену партію товару в кількості, що визначена у заявці замовника. 6. Умови оплати: оплата вартості кожної отриманої замовником партії товару за договором здійснюється замовником шляхом безготівкового перерахування грошових коштів на рахунок учасника впродовж 10 (десяти) робочих днів з дати поставки замовленого замовником товару, підписання сторонами видаткових накладних на такий товар та за умови оприлюднення у встановленому законодавством порядку розпорядження Кабінету Міністрів України про затвердження фінансового плану замовника на відповідний рік. 7. Очікувана вартість предмета закупівлі: 175 000,00 грн. (сто сімдесят п’ять тисяч грн. 00 коп.) з ПДВ. 8. Період уточнення інформації про закупівлю (не менше трьох робочих днів): до 25.01.2021 року до 11:00 год. 9. Кінцевий строк подання пропозицій (строк для подання пропозицій не може бути менше ніж п’ять робочих днів з дня оприлюднення оголошення про проведення спрощеної закупівлі в електронній системі закупівель): 28.01.2021 року до 11:00 год. 10. Перелік критеріїв оцінки пропозицій із зазначенням питомої ваги критеріїв: оцінка пропозицій проводиться автоматично електронною системою закупівель на основі критеріїв і методики оцінки, зазначених замовником у оголошенні про проведення спрощеної закупівлі, шляхом застосування електронного аукціону; визначення найбільш економічно вигідної пропозиції здійснюється на основі єдиного критерію “Ціна” (питома вага критерію – 100%). Під терміном “Ціна” мається на увазі ціна пропозиції учасника з урахуванням усіх податків, зборів та обов’язкових платежів, які сплачує учасник згідно обраної системи оподаткування. 10.1. Методика оцінки пропозицій: оцінка пропозицій проводиться автоматично електронною системою закупівель на основі критеріїв і методики оцінки, зазначених замовником в оголошенні про проведення спрощеної закупівлі. Найбільш економічно вигідною пропозицією буде вважатися пропозиція з найнижчою ціною з урахуванням всіх податків і зборів. 11. Розмір забезпечення пропозицій учасників (якщо замовник вимагає його надати): не вимагається. 11.1. Умови надання забезпечення пропозицій учасників (якщо замовник вимагає його надати): не вимагається. 12. Розмір забезпечення виконання договору про закупівлю (якщо замовник вимагає його надати): не вимагається. 12.1. Умови надання забезпечення виконання договору про закупівлю (якщо замовник вимагає його надати): не вимагається. 13. Розмір мінімального кроку пониження ціни під час електронного аукціону в межах від 0,5 відсотка до 3 відсотків або в грошових одиницях очікуваної вартості закупівлі: 2000,00 грн.

Завершена

175 000.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 1.1% або 2 000.00 UAH
Період уточнення: 19.01.2021 08:53 - 25.01.2021 11:00
Звернень немає. Звернення не може бути заданим