• Відкриті торги
  • Безлотова
  • КЕП
  • 1

Послуги з організації харчування код 55510000-8 Послуги їдалень за ДК 021:2015 «Єдиний закупівельний словник»

Категорія замовника: підприємства, установи, організації, зазначені у пункті 3 частини 1 статті 2 Закону України "Про публічні закупівлі (нова редакція від 19.04.2020р.). Критерії оцінювання - Ціна 100%

Завершена

4 300 000.00 UAH без ПДВ
мін. крок: 0.5% або 21 500.00 UAH
Період уточнення: 13.01.2021 12:33 - 19.01.2021 00:00
Відповідь надана

Питання №1

Номер: 53313a8e325241f181cce2d9ff38782f
Дата опублікування: 16.01.2021 13:14
Опис: Шановний Замовник! Відповідно до вимоги Тендерної документації, Учасник зобов’язаний подати у складі тендерної пропозиції вимогу «Наявність працівників відповідної кваліфікації, які мають необхідні знання та досвід підтверджується наступним: Довідка про працівників відповідної кваліфікації, які мають необхідні знання та досвід з обов’язковою наявністю головного кухаря, кухарів, кухонних робітників, технолога, водія та експедитора або водія-експедитора, тощо для виконання умов договору за наведеною формою» але згідно Національного класифікатора України «Класифікатор професій» посада «головний кухарь» відсутня, таким чином у штаті Учасників не може бути присутня дана посада, відповідно до вище викладеного, Учасники не мають можливості виконати дану вимогу в повному обсязі. Просимо надати роз’яснення, чи можливо замінити посаду «головний кухарь» на посаду «кухарь» або просимо внести зміни до тендерної документації.
Відповідь: Відповідно до ч. 1 ст. 23 Закону України «Про публічні закупівлі» надаємо роз’яснення щодо вашого запитання стосовно можливості замінити посаду «головний кухарь» на посаду «кухарь». Відповідно до умов тендерної документації, наявність працівників відповідної кваліфікації, які мають необхідні знання та досвід підтверджується наступним: Довідка про працівників відповідної кваліфікації, які мають необхідні знання та досвід з обов’язковою наявністю головного кухаря, кухарів, кухонних робітників, технолога, водія та експедитора або водія-експедитора, тощо. При цьому, тендерна документація не містить окремих вимог, що посади працівників, які мають відповідати посадам визначеним Національним класифікатором України «Класифікатор професій». Таким чином, учасники можуть надати інформацію про наявність у штаті головного кухаря та/або шеф-кухаря (дана посада передбачена Національним класифікатором України «Класифікатор професій») разом з листом поясненням щодо тотожності посад «головний» кухар» та «шеф-кухаря».
Дата відповіді: 18.01.2021 14:42