-
Спрощена закупівля
-
Безлотова
-
КЕП
ДК 021: 2015 0322000-9 овочі, фрукти та горіхи
Буряк (борщовий, вінегретний) кг 2483, Коренеплоди свіжі, цілі, чисті, не зів’ялі, не тріснуті, без пошкоджень, не уражені хворобами, без зайвої зовнішньої вологи, типові для ботанічного сорту за формою і забарвленням, з довжиною залишених черешків не більше ніж 2,0 см або обрізаних врівень з плечиками коренеплода. Внутрішня будова - м’якуш соковитий, червоний різних відтінків залежно від особливостей ботанічного сорту. Допустимі коренеплоди з вузькими рожевими кільцями не більше ніж 10 % відносно маси. Розмір коренеплоду за найбільшим поперечним діаметром: см: 7,0 — 10,0. Розмір коренеплоду за довжиною, для видовжених форм: см: 10,0 — 12,0. 2 Морква кг 2800 Коренеплоди за кольором червоно-оранжеві, очищені від землі, не зів’ялі, не тріснуті, без пошкоджень, не уражені хворобами, без надмірної зовнішньої вологи, типові для відповідного ботанічного сорту, з довжиною залишених черешків не більше ніж 2,0 см або обрізаних врівень з плечиками коренеплода. Має бути свіжою, столовою, вирощеною в природних умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин, свіжа, чиста, здорова, плотність достатньої зрілості, типова для ботанічного сорту формою і кольором, без ознак гнилі, без сторонніх запахів, механічного пошкодження та пошкодження шкідниками. Не допускаються корнеплоди, що підморожені, із гниллю та сторонніми запахами. 3 Цибуля ріпчаста кг 2654 Цибуля доспіла, здорова, чиста, свіжа, суха, не проросла, властива для даного ботанічного сорту форми і кольору, з сухими верхніми лусками і висушеною шийкою від 2 до 5 см. Допускається до 5% цибулин з тріщинами сухої луски, що відкривають соковиту луску на ширину не більше 2 мм. Не пошкоджена шкідниками. Мінімальна вага цибулини – не менше 80 гр. 4 Огірки кг 164 Плоди свіжі, чисті, цілі, здорові типової для ботанічного сорту форми і забарвлення, з плодоніжкою чи без неї. Смак та запах властивий відповідному ботанічному сорту. Не допускаються плоди з наявністю гнилі, запрілості, підмороження, в’ялості 5 Помідори кг 78 Томати повинні бути свіжими, цілими, чистими, здоровими, не перестиглими, щільними, типової для ботанічного сорту форми та забарвлення з плодоніжкою або без неї, без механічних пошкоджень і сонячних опіків. Наявність плодів томатів з тріщинами, зелених, м'ятих, гнилих, пошкоджених шкідниками, уражених хворобами, в'ялих, перестиглих, підморожених не допускається. 6 Капуста білокачанна кг 5590 Головки свіжі, цілі, здорові, чисті, цілком сформовані, непророслі, типової для ботанічного сорту форми і забарвлення, без пошкоджень сільськогосподарськими шкідниками. Смак і запах властиві даному ботанічному сорту, без стороннього запаху і присмаку. Головки повинні бути зачищені до щільно прилеглих зелених або білих листків. 7 Горох кг 262 Горох спілий, чистий, свіжий, сухий, не пророслий, властивий для даного ботанічного сорту форми і кольору. Не пошкоджена шкідниками. Фрукти та ягоди 8 Яблука кг 1537 Плоди мають бути цілі, здорові, чисті, щільні, без механічних пошкоджень та тріщин, без ознак гнилі, пошкоджень шкідниками, уражених хворобами, в’ялих, підморожених, колір відповідно до сорту, без плям. Яблука діаметром від 8 см (середніх розмірів, не дрібні). 9 Персики кг 26 Плоди повинні бути свіжі, достатньої зрілості, без ознак гнилі, механічних пошкоджень та пошкоджень шкідниками. Персики діаметром від 8 см (середніх розмірів, не дрібні). 10 Апельсини кг 650 Повинні відповідати вимогам стандарту. Зовнішній вигляд - плоди свіжі, чисті, без механічних ушкоджень. Поверхня - без ознак плісняви 11 Мандарини кг 13 Повинні відповідати вимогам стандарту. Зовнішній вигляд-плоди свіжі, чисті, без механічних ушкоджень. Поверхня - без ознак плісняви 12 Банани кг 1190 Повинні відповідати вимогам стандарту. Зовнішній вигляд - плоди свіжі, чисті, без механічних пошкоджень та чорного кольору оболонки. 13 Лимони кг 384 Повинні відповідати вимогам стандарту. Зовнішній вигляд - плоди свіжі, чисті, без механічних ушкоджень. Поверхня - без ознак плісняви
мін. крок: 0.5% або 902.33 UAH