-
Відкриті торги
-
Безлотова
-
КЕП
Тушки курчат 1 кат. заморожені, чверті курчат заморожені, філе курчат бройлер заморожене, печінка яловича заморожена
Торги відмінено
538 814.00
UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 2 694.07 UAH
мін. крок: 0.5% або 2 694.07 UAH
Період уточнення:
04.01.2021 11:32 - 10.01.2021 00:00
Відповідь надана
Додаток 1
Номер:
1e39503e75cf4329a43fd966c8b7e05c
Дата опублікування:
06.01.2021 11:45
Опис:
Замовником в Додатку 1 зазначається чвертина курчат бройлерів ДСТУ 3143:2013, Печінка яловича ГСТУ 46.019-2002, філе фурчат бройл охолодж. ДСТУ 3143:2013, філе курчат бройл фас зам ДСТУ 3143:2013. З цього питання хочу зауважити, що окремі частини курячі (чверть, філе) та печінка яловича не вигтовляються згідно до ДСТУ. Дані позиції виробляються виключно згідно ТУ виробника. Прошу внести зміни до Тендерної документації оскільки попередньо зазначені ДСТУ не поширюються на зазначені одиниці предмету закупівлі.
Відповідь:
Шановний учасник!
Дякуємо за Ваше питання.
В Додатку №1 «Інформація про технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі «ТЕХНІЧНА СПЕЦИФІКАЦІЯ»» до тендерної документації Замовника вказані діючі стандарти до загальних технічних умов: - для блоків із м'яса та субпродуктів заморожені, згідно Наказу N 166 від 20.06.2002р. МІНІСТЕРСТВА АГРАРНОЇ ПОЛІТИКИ УКРАЇНИ; - для м’яса птиці, згідно Наказу МІНІСТЕРСТВА ЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ І ТОРГІВЛІ УКРАЇНИ від 11.06.2013 № 622 Про прийняття національних стандартів України, гармонізованих з міжнародними стандартами, затвердження національних стандартів України, змін до національних стандартів України та скасування національного стандарту України.
Таким чином, В Додатку №1 «Інформація про технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі «ТЕХНІЧНА СПЕЦИФІКАЦІЯ»» до тендерної документації Замовника відповідає діючим Законам України.
Дата відповіді:
06.01.2021 18:30