-
Відкриті торги
-
Мультилотова
-
КЕП
М'ясо – 4 Лота
15110000-2 М'ясо – 4 Лота Лот №1 – яловичина І кат. охолоджена напівтуші – 6300 кг; Лот №2 – яловичина І кат. охолоджена великий шматок н/ф б/к – 3500 кг; Лот №3 – бедро куряча свіжа охолоджена патрана – 5500 кг; Лот №4 – окорок курячий свіжий охолоджений патраний – 5500кг
Завершена
1 798 014.00
UAH з ПДВ
мін. крок: 0.1% або 2 327.05 UAH
мін. крок: 0.1% або 2 327.05 UAH
Період уточнення:
20.02.2017 10:46 - 03.03.2017 10:43
Відповідь надана
Питання
Номер:
4131c74f01384d1bafc06aedacd893e3
Дата опублікування:
21.02.2017 16:36
Опис:
Просимо надати роз’яснення та додаткову інформацію стосовно Лоту №3 – бедро куряча свіжа охолоджена патрана та Лоту №4 – окорок курячий свіжий охолоджений патраний.
В національних стандартах України відсутній детальний опис та технічні характеристики на предмети закупівлі (бедро куряче та окорок курячий).
просимо надати роз’яснення та додаткову інформацію, а саме:
1. детальний опис стосовно розроблення птиці на бедро та окорок – їх характеристику.
2. відповідність якому нормативному документу (ДСТУ, ГСТУ, ГОСТу) повинен відповідати предмет закупівлі?
Відповідь:
Доброго дня. Комітет, у відповідь, на Ваші питання, повідомляє наступне:
1. Опис частин тушок, затверджений наказаом Міністерства охорони здоровя України №694 від 06.08.2013року "Про затвердження Гігієнічних вимог до м’яса птиці та окремих показників його якості", зареєстровано в Міністерстві юстиції України 13 серпня 2013 р. за №1379/23911. Так, відповідно до п.22 зазначеного наказу:
- стегно (бедро) - частина тушки птиці, яка складається зі стегнової кістки з прилеглими до неї м’язовою, сполучною, жировою тканинами та шкірою. Два розрізи повинні бути зроблені по суглобах окорок - четвертина задня;
- четвертина (окорок) - половина верхньої або нижньої частини тушки, одержана шляхом поперечного розрізу половини тушки.
2. Предмет закупівлі визначається згідно з пунктами 17 і 32 частини першої статті 1 Закону "Про публічні закупівлі" та на основі національного класифікатора України ДК 021:2015 “Єдиний закупівельний словник”, затвердженого наказом Міністерства економічного розвитку і торгівлі України від 23 грудня 2015 року № 1749 (далі – Єдиний закупівельний словник), за показником четвертої цифри основного словника із зазначенням у дужках конкретної назви товару чи послуги.
З повагою, секретар Комітету, Тетяна.
Дата відповіді:
23.02.2017 16:31