• Відкриті торги
  • Мультилотова
  • КЕП

М'ясо – 4 Лота

15110000-2 М'ясо – 4 Лота Лот №1 – яловичина І кат. охолоджена напівтуші – 6300 кг; Лот №2 – яловичина І кат. охолоджена великий шматок н/ф б/к – 3500 кг; Лот №3 – бедро куряча свіжа охолоджена патрана – 5500 кг; Лот №4 – окорок курячий свіжий охолоджений патраний – 5500кг

Завершена

1 798 014.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 0.1% або 2 327.05 UAH
Період уточнення: 20.02.2017 10:46 - 03.03.2017 10:43
Відповідь надана

Питання

Номер: 4131c74f01384d1bafc06aedacd893e3
Дата опублікування: 21.02.2017 16:36
Опис: Просимо надати роз’яснення та додаткову інформацію стосовно Лоту №3 – бедро куряча свіжа охолоджена патрана та Лоту №4 – окорок курячий свіжий охолоджений патраний. В національних стандартах України відсутній детальний опис та технічні характеристики на предмети закупівлі (бедро куряче та окорок курячий). просимо надати роз’яснення та додаткову інформацію, а саме: 1. детальний опис стосовно розроблення птиці на бедро та окорок – їх характеристику. 2. відповідність якому нормативному документу (ДСТУ, ГСТУ, ГОСТу) повинен відповідати предмет закупівлі?
Відповідь: Доброго дня. Комітет, у відповідь, на Ваші питання, повідомляє наступне: 1. Опис частин тушок, затверджений наказаом Міністерства охорони здоровя України №694 від 06.08.2013року "Про затвердження Гігієнічних вимог до м’яса птиці та окремих показників його якості", зареєстровано в Міністерстві юстиції України 13 серпня 2013 р. за №1379/23911. Так, відповідно до п.22 зазначеного наказу: - стегно (бедро) - частина тушки птиці, яка складається зі стегнової кістки з прилеглими до неї м’язовою, сполучною, жировою тканинами та шкірою. Два розрізи повинні бути зроблені по суглобах окорок - четвертина задня; - четвертина (окорок) - половина верхньої або нижньої частини тушки, одержана шляхом поперечного розрізу половини тушки. 2. Предмет закупівлі визначається згідно з пунктами 17 і 32 частини першої статті 1 Закону "Про публічні закупівлі" та на основі національного класифікатора України ДК 021:2015 “Єдиний закупівельний словник”, затвердженого наказом Міністерства економічного розвитку і торгівлі України від 23 грудня 2015 року № 1749 (далі – Єдиний закупівельний словник), за показником четвертої цифри основного словника із зазначенням у дужках конкретної назви товару чи послуги. З повагою, секретар Комітету, Тетяна.
Дата відповіді: 23.02.2017 16:31