• Відкриті торги
  • Безлотова
  • КЕП

Свинина, філе куряче, тушки курей охолоджені

Назва товару чи послуги кожної номенклатурної позиції предмета закупівлі та код товару чи послуги, визначеного згідно з Єдиним закупівельним словником: 1. Свинина, код ДК 021:2015 - 15113000-3 Свинина; 2. Філе куряче, код ДК 021:2015 - 15112000-6 М'ясо свійської птиці; 3. Тушки курей охолоджені - код ДК 021:2015 - 15112000-6 М'ясо свійської птиці. Категорія замовника: підприємства, установи, організації, зазначені у пункті 3 частини першої статті 2 Закону України «Про публічні закупівлі». Мова (мови), якою (якими) повинні готуватися тендерні пропозиції: українська з урахуванням вимог тендерної документації. Дата та час розкриття тендерних пропозицій, якщо оголошення про проведення відкритих торгів оприлюднюється відповідно до частини третьої статті 10 Закону: не застосовується. Математична формула для розрахунку приведеної ціни (у разі її застосування) - не застосовується. Вид закупівлі - процедура закупівлі - для замовників, визначених у пунктах 1-3 частини першої статті 2 Закону, якщо вартість предмета закупівлі товару (товарів), послуги (послуг) дорівнює або перевищує 200 тисяч гривень, а робіт - 1,5 мільйона гривень – відкриті торги, застосовані критерії оцінки – ціна.

Завершена

447 750.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 2 240.00 UAH
Період уточнення: 21.12.2020 14:32 - 27.12.2020 00:00
Звернень немає. Звернення не може бути заданим