-
Відкриті торги
-
Безлотова
-
КЕП
Мясо (стегенця курячі охолоджені, печінка яловича заморожена, яловичина свіжа чи охолоджена( вищий гатунок))
Очікувана вартість на 2021 рік ( в тому числі тимчасовий кошторис)
Завершена
283 000.00
UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 1 415.00 UAH
мін. крок: 0.5% або 1 415.00 UAH
Період уточнення:
16.12.2020 16:23 - 23.12.2020 00:00
Відповідь надана
Про надання розьясненнь
Номер:
f4977bd4519d404e9141601980f83acc
Дата опублікування:
18.12.2020 08:16
Опис:
Надайте роз’яснення щодо вимог Тендерної документації на закупівлю: М’ясо (стегенця курячі охолоджені,печінка яловича заморожена, яловичина свіжа чи охолоджена (вищий ґатунок)за кодом ДК 021:2015 – 15110000-2
1. Щодо п. 1 Наявність обладнання та матеріально-технічної бази, та п.2 Наявність працівників відповідної кваліфікації, які мають необхідні знання та досвід Кваліфікаційних вимог, міститься багато вимог які можливо кваліфікувати як такі, що штучно створюють обмеження для учасників та порушують принципи передбачені в ст. 5 Закону «Про публічні закупівлі»
2. П.6 Інформацiя про технiчнi, якiснi та кiлькiснi характеристики предмета закупiвлi
- лист-пояснення у довільній формі, у якому пояснити, посилаючись на наявну у учасника матеріально-технічну базу, та враховуючи, що сир кисломолочний, 9% жирності повинен поставлятися у день виготовлення – час виготовлення, місце виготовлення, місце де знаходяться потужності та, враховуючи довжину маршруту, середню швидкість руху автомобіля на маршруті, з урахуванням вимог правил дорожнього руху - яким чином предмет закупівлі буде доставлятися до Замовника згідно з графіком поставки, який є одним з основних умов договору поставки.
- штатний розклад, та графік роботи потужностей, які учасник планує залучати для зберігання сирних продуктів за підписом орендодавця (власника, або зберігача)/або гарантійний лист від орендодавця (власника, або зберігача) на ім’я замовника, що учасник має право доступу до своїх потужностей у будь-який час. Договір оренди/або зберігання та інші види договорів укладені між учасником та власником потужностей повинні передбачати, що саме цей предмет закупівлі буде зберігатись на цих потужностях та проводитись передпродажна підготовка.
- договір укладений з виробником (термін дії договору повинен бути не менше ніж строк поставки предмету закупівлі). Договором повинно бути передбачено, яким чином учасник забирає товар та коли передається право власності на товар, та графік забору продукції у понеділок або у перший робочий день після святкових вихідних;
3. Щодо вимоги надати сертифікат, відповідно, учасника або особи, який посвідчує, що система управління безпечністю харчових продуктів відповідає ДСТУ ISO 22000:2007 «Системи управління безпечністю харчових продуктів» або ДСТУ 4161-2003 “Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги”. Версія системи ISO 22000:2007 не є останію версією і тому вимога щодо запровадження саме цієї версії є дескрименаційною.
Усі вищенаведені питання стосуються й інших закупівель, що проводяться Замовником.
Відповідь:
Надаємо роз"яснення на Ваші питання:
1. Згідно ч.2. ст.16 ЗУ " Про публічні закупівлі" Замовник установлює один або декілька кваліфікаційних критерієв, тобто, Законом право Замовника не обмежено.
2. У зв"язку із виявленням технічних помилок в тендерній документації, відповідно до ст.24 ЗУ " Про публічні закупівлі" було прийнято рішення про внесення змін до тендерної документації.
3.У зв"язку із виявленням технічних помилок в тендерній документації, відповідно до ст.24 ЗУ " Про публічні закупівлі" було прийнято рішення про внесення змін до тендерної документації.
Дата відповіді:
21.12.2020 15:16