-
Відкриті торги
-
Безлотова
-
КЕП
Вершкове масло (Масло солодковершкове 73% жирності фасоване по 0,2 кг ДСТУ)
Завершена
268 227.05
UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 1 341.14 UAH
мін. крок: 0.5% або 1 341.14 UAH
Період уточнення:
10.12.2020 17:07 - 18.12.2020 00:00
Відповідь надана
% жиру
Номер:
b06063a77caa48de86ebfc487c3aaf7f
Дата опублікування:
11.12.2020 11:58
Опис:
У Вашій відповіді йде посилання на комбінат, про який комбінат йде мова, ви закуповуєте готовий продукт масло солодковершкове, посилання на ДСТУ 4399:2005 не є вірним у пункті що виготовляється лище 73% та 82,5%. За цим ДСТУ виробляеться масло різної жирності п. 3.1.9/3.1.7/3.1.8 .
Виготовляють з : дивітся п. 5.3 ДСТУ "сировина".
Зазначені Вами вимоги є дискримінаційними. Тому звертаємося до Вас з метою розширення меж жиру з 72,5%, що повністю відповідає ДСТУ
Відповідь:
Шановний Учасник. Згідно ДСТУ 4399:2005 "Масло вершкове" наведена класифікація масла залежно від масової частки жиру вершкове масло "селянське" 72,5–79,9 (% жиру). Згідно даного ДСТУ Замовником не було встановлено дискримінаційної вимоги до предмета закупівлі.
Дата відповіді:
11.12.2020 13:00
Відповідь надана
% жиру масла
Номер:
2dfcbddfff0f458ead7b440d79f92b4c
Дата опублікування:
11.12.2020 09:07
Опис:
У тендерної документації Замовником визначено, що товар повинен відповідати ДСТУ 4399:2005 та оцінка якості повинна здійснюватися відповідно до ДСТУ 4399:2005. Тендерною документацію передбачено, що за вмістом молочного жиру масло повинно відповідати «вершкове масло селянське 73 %, а за технологічними особливостями «Солодковершкове». В той же час, п. 3.1.8 ДСТУ 4399:2005 передбачено, що вершкове масло селянське - це група вершкового масла з масовою часткою жиру від 72, 5 до 79,9. Таким чином, Замовником під час визначення технічних вимог до предмету закупівлі визначено відповідність предмету закупівлі вимогам ДСТУ 4399:2005, але у технічних вимогах Тендерної документації безпідставно визначено більш якісні технічні характеристики до предмету закупівлі, ніж передбачено ДСТУ 4399:2005 до масла вершкового селянського, що є дискримінаційно по відношенню до масла вершкового селянського, яке відповідає вимогам ДСТУ 4399:2005 у повній мірі, але не відповідає визначеним Замовником необгрунтовано завищеним технічним вимогам, що обмежує Учасника у наданні тендерної пропозиції .Звертаэмося до Вас з метою внесення змін до ТД а саме зазначення % жиру масла від 72,5%
Відповідь:
Доброго дня Шановний Учасник. Повідомляємо, що на комбінаті виготовляють масло солодковершкове по ДСТУ 4399 : 2005. Цим нормативним документом чітко регламентується виробництво масла тільки з вершків, отриманих з коров'ячого молока. Залежно від виду масла використовується 21,5-24,5 літра свіжого коров'ячого молока.Масло солодковершкове виготовляється двох видів: "Селянське" 73% жиру і Екстра 82,5% жиру. Відмінність тільки у вмісті молочного жиру. Відповідно чим вище вміст молочного жиру, тим менше міститься вологи в маслі. Фасується масло в кашовану фольгу масою нетто 200 грам
Дата відповіді:
11.12.2020 10:41